- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
2 ayda 16 kilomuuuuuuuu ben kendıme ısgence yapıorum veremedim bi türlüCanım menün olmamışöqleden sonraki arayı ana öqün gibi yapmışsın ve akşam öqünüde ara gibi ana ve ara öqünleri birbirine karıştırmayalım cnm..bunlar çok önemli şeyler dikakt edelim olurmu
canım az yemek deqilki önemli olan...heleki ekmek hiç kesilmez...şekeri kesmek doqru bir tercih ama tuzu tamamen kesmek büyük bir yanlış...bunlar bugüne kadar hepimizin doqru zannedip yanlış yaptıqımız şeyler...bazı besinler bizim kilo vermemizi saqlar bunlar nedir bilmemiz gerekirki o besinlere eqilim gösterelim..bazı besinlerde azda yense kilo yapar ve tamamen kaçınmamız gerekir...diyetin mantıqını öqrenerek bilinçli yaparsak bu işin üstesinden geliriz...burda biçok arkadaşımız var çok büyük kilolar verdiler... 3 ayda kilo verilmezmi hiç demekki bişeyleri yanlış yapmışsın..ben 2 ayda 16 kilo verdim ekmeqimide yedim böreqimide etimi butumu sebzemi meyvemide...sana özellikle topiqimizin ilk 11 sayfasını okumanı tavsiye ediyorum...orda yazılanlar sana yeter
hayalimmm canım bende özlüyorum sizleriinasilsin kiscemm bizim yanimizada gelmiyosun ösledim bi bakim dedimm
2 ayda 16 kilomuuuuuuuu ben kendıme ısgence yapıorum veremedim bi türlühemen okuycam dedıgın sayfayı. ben 65 kgydim su an 63 um sanırım hedesım 50 umarım bu sefer işe yarar :26:
nerde hata yaptıgımı buldumm sanırım ben hıc su ıcmıorum ama cıddı sekılde ıcmıorum mesela 3 4 gunde 1 lıtre anca ıcıorumdur boşa kurek cekmısım ben yaahuuazmin elinden bişey kaçmaz tatlım tabikide başarıcaksın
su içmemek kilo verilememesinin başlıca nedeni zaten ki bunu keşfetmişsinspor yapıorum ekmek yemıorum az yiorum şekeri tuzu kestim ama 3 aydır hala kilo veremıorum bu nedir arkadaş ya bana bi el atın
hayalimmm canım bende özlüyorum sizleriionlıne forumdan mesajlarınızı takip ediyorum..psikolojik açıdan biraz rahatlamak istedim o yüzden kendimi diyete verdim...ara ara gelirim tatlım merak etme
azmin elinden bişey kaçmaz tatlım tabikide başarıcaksın
nerde hata yaptıgımı buldumm sanırım ben hıc su ıcmıorum ama cıddı sekılde ıcmıorum mesela 3 4 gunde 1 lıtre anca ıcıorumdur boşa kurek cekmısım ben yaahuu
anladim arzu kiscemmmsen nasi istiyosan öyle yap ama bizide unutma ses ver oda yeterrrr
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hepinize hayırlı akşamlarrrrrrr :122:
Bugün inanılmaz yoruldum yaaabenim küçük cadı sabahtan vukuatlara başladı
Pazar günü babası ona sıkma tahin pekmez almış ( paketinde pepe var diye istemiş hatun) Sabahta onu eline almış dedim önce kahvaltı et öyle vereceğim. O ara annem arayınca telefona daldım ve bizim cadı bana çaktırmadan koltukta yatarken kapağını cevirip açmış birde bir güzel sıkmaya başlamış tüpü 10 saniye içinde üstü başı, yüzü, koltuk örtüsü, koltuğun ta kendisi ve koltuğa uzandığımızda üzerimize aldığımız pike tahin pekmez olmuştu
Tabi ben sabahtan şalterleri attırdımbir fırça attım kaçacak yer aradı cadı sonradan da diyor ki ben petmek yiyecektim ama niye bağırıyorsun bana diye
Hadi onların hepsini temizlemeyle uğraştım tabi herşey yapış yapış olduğundan ancak bitti işim
O ara ablasıda okuldan geldi oda 5 karış surat anne hiç halim yok falan diye mızmızlanıyorzar zor okulun orkestrasında olduğundan tekrar okula gitti tabi giderken resmen odasını talan etmişti hadi bide onları peşinden topla.
Komşu ablamda öğlenlik olağan kahve faslımızı yaparken oda demezmi akşama yeğeni ( gece bazı yerlerde sahne alıyor ) bütün şarkıcı arkadaşlarıyla buluşacaklar bizide davet etti diye :122:
Sevindim tabi ama bu seferde anam bir tane totoşuma olan kotum var onunda fermuarı bozuk diye panik yaptımhadiiiii birde onla uğraş. Tam kıyafet sorunuda hallettim tak bir telefon haftaya ertelemişler bu gece maç var diye
Bİr yandanda öğlenlik yemek hazırla
Saate bir baktım almış başını gidiyorSpor salonuna gitmeden yemeğimide yapayım dedim ve evden attım kendimi
Çok şükür 80 dakika yoğun bir şekilde fitness yaptım ve inanılmaz terledimEve gelincede az dinlenip yemeğimizi yedik eee bulaşık falan derken ancak geldim
Yarım saatlığıne de olsa sizlere bakayım dedimMaç izlemeye karşı komşumuzda bize gelecek çaya gece geç saatte de olsa yine damlarım nasılsa
oy oyy sen anlatırken ben yoruldum
ayy yoksa benle konuşurken mi yaptııı:26:
bıcırığın sesleri geliyordu:44:
sadece hafif bir ateştir de hastalanmazlar inşallah.bende pek keyifsizim hastalık yoldamı neBu arada benim cadıların mızmızlanma sebebide ortaya çıktıikisininde ateşi var
Tamda zamanı yaaaoffff inşallah yarına kadar birşeyleri kalmaz Perşembe arkadaşlarla buluşacaktık
sadece hafif bir ateştir de hastalanmazlar inşallah.bende pek keyifsizim hastalık yoldamı ne
Canım bu hakkını nasıl öderim bilemiyorumsana yetişmem için elinden geleni yapıyorsun sarmalar falann afiyet olsun kuzuu :124::124::124::124:
Vee menümm
kahvaltı
2 dilim buqdaydan tost
domates
salatalık
dil peyniri
büyülü bohça yeşil çay
ara
1 avuç fındık
öqlen
domates ve yeşilbiber soteli döner
ara