saglik sorunlarim var kizlar, uygun zamanda gelicem.yediklerime dikkat ediyorum.
saqol bitanemgeçmiş olsun canımcım,hayırlısıyla iyi çıkacak inşallah
güneş ışınlarının zararlı olmadığı saatlerde koruyucusuz güneşlenmesi gerekiyor canım,çok abartmadan ve yanmadan bir kaç dakika.
bendede var D vitamini eksikliği doktorum böyle demişti,birde camdan D vitamini geçmiyor
bu resimler çok süper oldu edacım keyfim yerine geldi
saglik sorunlarim var kizlar, uygun zamanda gelicem.yediklerime dikkat ediyorum.
günaydın kızlarr
hava dünden birazcık daha açık gibi ama hala soqukkkk üşüyom yaaaa :84::84::84::84::84:
bide su iç 2 dakka sonra wcye koş aaaaaaaaaaaaaaaa ama yaniiii
sabah kalkıp basküldeki rakamı görünce hepicini unutuyor insan
BASKULDEkı rakam neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
meraklı melahatt
aklın nerdeyse artıkkarnıyarık maduruyummmmmmmmm salak kafam yaaa nasıl unuttummmm
varyaa bi haftadır şu yeşil çayla çörekotunu zorla da olsa yiyip içiyorum inşl yarın yüzüm güler bu ne yav damak tadı die bişey kalmadı öğlene kadar bişey yiyemiyorum
selam kızlar :) diyete ilk basladıgım günler kendimi aynı kiloda gördukce hevesim gitmisti cok sükür ki az da olsa kilo vermeye basladım :) bu arada gecen okudugum bir yazıda kadınların sadece %5 i kilosundan vucudundan memnunmus sasırmadım :) herkese selamlaar yediklerimize dikkat edeliim :))
canım benimki de yeni bitti hem o dönem sinirli hem de agrılı geciyor benim içinde..regli oldugum dönemde kilom gram farketmedi ki daha fazla cıktım diyebilirim inanılmaz siskinlik oluyor eger sende de aynı durum olursa moralini bozma ve devam et :) cok gecmis olsun agrı içinde majezik öneririm bu agrıyı her ay yasayan biri olarak :) ikimizinde ulasmak istedigi kilo aynı inşş en kısa sürede verebiliriz :)
Günaydın şekerpareler ( ay bi tuhaf oldum şekerpare diyince)
Dünkü tablomu paylaşıyorum sizinle. Yarını iple çekiyorum, heyecan yaptım iyi mi
10.04.2013 / 08:45
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 1 adet 0
Pişmiş Tavuk Salam 50gr. 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
10:00
12:00
Soğan suyu 1 bardak 5
13:30
Haşlama Hindi Budu 2 adet 0
Salata 1 Porsiyon 5
14:00
18:00
Soğan suyu 1 bardak 5
Ton Balıklı Salata 1 Porsiyon 5
Zero 1 bardak 0
Toplam 23 puan, yanlışım yoktur umarım, bi de siz ineler misiniz?
Bu arada günde 2 litre su içmeye başladım ve hep tokum, Allah'ım şükürler olsun...
tüm gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkür ederim kizlar,ne yazik ki gecmiycek birsey, yasamasini ögrenmem gerekiyor hastaligimla.ben kronik astim hastasiyim.eski sigara icenlerdenim , astim teshisim 3 yil kadar önce kondugundan beri sigarayi biraktim ama ne yazik ki kendimi hasta etmeden birakmayi beceremedim iste.neyse olan oldu artik.kronik astimima ek olarak bazi alerjilerimde cikti zaman icinde.saman alerjim, ev tozu alerjim,bazi agac polenlerine karsi alerjim tüylü hayvanlara karsi alerjim veee liste böyle uzayip gidiyor.eee malum baharda geliyor yavas yavas.bahar ve yaz gelince benim iskencelerimde basliyor ne yazikki, alerjilerim nüksedince astimim kötülesiyor.2 gün önce cok siddetli bir astim krizi gecirdim bu yüzden.hastanede bir kac saat gözetim altinda kalmam gerekti .simdi daha iyiyim cok sükür.kortizon ignelerine basladim yine.Allah dermansiz dert vermesin yeterki diiyp tevekkül göstermeye calisiyorum fakat bu zamanlardan baslayip yaz sonuna kadar zor bir hayat beni bekliyor ne yazik ki.aramizda sigara icenler varsa insallah onlara su an yasadiklarim ibret olurda,sigarayi birakirlar diye duada ediyorum.hergün online olmaya calisicam ama söz veriyorum ve sizleri coooook seviyorumgecmisi okuyamadim ben :S aksama yorgun hissetmessem kendimi gelip okucam,aramizda hasta olan varsa veya hastasi olan varsa onlarada acil sifalar diliyorum görüsürüz
Canım menülerın çok güzel gıdıyor bence, kaçamak da yapmadın sanırım, ınşallah çok güzel vericeksın kıloları
tatlım çok sıkıntı çektin sen o işyerinde çok üzüldün...şöyle yap böyle yap demek bize düşmez sen daha iyisini bilirsin hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm üzme lütfen kendiniMerhaba Kızlarrr
Dün ne güzel tam konuşuyorduk patronum tam 6 sayfa dolusu ürünlerinin ismini yazan kağıt getirdi.İndirim etiketi hazırlayacakmışımm daha önce hazırlamıştım neden kağıt rengindde değişiklik olacakmış fiyatlarının bir kaç tanesi değişmiş
Of kine ne offfffffffffff Başladımmm Bu sabah bitti işte derken slipler faturalrı eşletirecek dim arkasaşım hastaymış izinli olduğu zamanlarda yerine geçi,yorum patronun oğlu tellede çıkan sese takıntılı olduğundan arkadaşında sesi kötü çıktığından hasta olduğundan dolayı eve yolladılar...Hadi çiğdem in aşağıya bu ne ya muhasebe arıyor slipler nerde diye daha önce takıştığım çalışan patrona şikayet etmiş bizi tammmm cadı kazanı oldu burası en iyisi çıkmak.. Ama personel müdürümde bırakmıyorrrr İş bulursam kurumsal firmalardan bulacakmışım sanki onalrda benim için sıra bekliyorrrr...
tüm gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkür ederim kizlar,ne yazik ki gecmiycek birsey, yasamasini ögrenmem gerekiyor hastaligimla.ben kronik astim hastasiyim.eski sigara icenlerdenim , astim teshisim 3 yil kadar önce kondugundan beri sigarayi biraktim ama ne yazik ki kendimi hasta etmeden birakmayi beceremedim iste.neyse olan oldu artik.kronik astimima ek olarak bazi alerjilerimde cikti zaman icinde.saman alerjim, ev tozu alerjim,bazi agac polenlerine karsi alerjim tüylü hayvanlara karsi alerjim veee liste böyle uzayip gidiyor.eee malum baharda geliyor yavas yavas.bahar ve yaz gelince benim iskencelerimde basliyor ne yazikki, alerjilerim nüksedince astimim kötülesiyor.2 gün önce cok siddetli bir astim krizi gecirdim bu yüzden.hastanede bir kac saat gözetim altinda kalmam gerekti .simdi daha iyiyim cok sükür.kortizon ignelerine basladim yine.Allah dermansiz dert vermesin yeterki diiyp tevekkül göstermeye calisiyorum fakat bu zamanlardan baslayip yaz sonuna kadar zor bir hayat beni bekliyor ne yazik ki.aramizda sigara icenler varsa insallah onlara su an yasadiklarim ibret olurda,sigarayi birakirlar diye duada ediyorum.hergün online olmaya calisicam ama söz veriyorum ve sizleri coooook seviyorumgecmisi okuyamadim ben :S aksama yorgun hissetmessem kendimi gelip okucam,aramizda hasta olan varsa veya hastasi olan varsa onlarada acil sifalar diliyorum görüsürüz