Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydın şekerpareler ( ay bi tuhaf oldum şekerpare diyince )
Dünkü tablomu paylaşıyorum sizinle. Yarını iple çekiyorum, heyecan yaptım iyi mi

10.04.2013 / 08:45
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 1 adet 0
Pişmiş Tavuk Salam 50gr. 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0

10:00

12:00
Soğan suyu 1 bardak 5

13:30
Haşlama Hindi Budu 2 adet 0
Salata 1 Porsiyon 5

14:00

18:00
Soğan suyu 1 bardak 5
Ton Balıklı Salata 1 Porsiyon 5
Zero 1 bardak 0

Toplam 23 puan, yanlışım yoktur umarım, bi de siz ineler misiniz?
Bu arada günde 2 litre su içmeye başladım ve hep tokum, Allah'ım şükürler olsun...

saqol bitanem camdan d itaminin geçmemesi ne kötü yaa :26:
bu resimler çok süper oldu edacım keyfim yerine geldi
saglik sorunlarim var kizlar, uygun zamanda gelicem.yediklerime dikkat ediyorum.

çok geçmiş olsun cnm hayırdır :26::26:

günaydın kızlarr
hava dünden birazcık daha açık gibi ama hala soqukkkk üşüyom yaaaa :84::84::84::84::84:
bide su iç 2 dakka sonra wcye koş aaaaaaaaaaaaaaaa ama yaniiii
sabah kalkıp basküldeki rakamı görünce hepicini unutuyor insan

BASKULDEkı rakam neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese bol enerjili, az kalorili ve çok güzel bir gün diliyorum
Bugünde bol bol sularımızı içelimde yarında 5 gr da olsa eksik çıkalım
Bugün yine gidip yoğun bir şekilde sporumu yapıp son bir kaç gram daha atmaya çalışayım

saglik sorunlarim var kizlar, uygun zamanda gelicem.yediklerime dikkat ediyorum.

Canım bizde dün Nükhetle aramızda konuşuyorduk acaba derya nerelerde bir sorunmu var diye :26: Merakte bırakma bizi canım en azından mesaj at arada
Sıkıntın her neyse Rabbim sana acil carede versin güzelim ....Aminnnnnnnnnnn
Kendine de çok dikkat et ve özletme fazla

varyaa bi haftadır şu yeşil çayla çörekotunu zorla da olsa yiyip içiyorum inşl yarın yüzüm güler bu ne yav damak tadı die bişey kalmadı öğlene kadar bişey yiyemiyorum

karnıyarık maduruyummmmmmmmm salak kafam yaaa nasıl unuttummmm
aklın nerdeyse artık
varyaa bi haftadır şu yeşil çayla çörekotunu zorla da olsa yiyip içiyorum inşl yarın yüzüm güler bu ne yav damak tadı die bişey kalmadı öğlene kadar bişey yiyemiyorum

canım neden kahvaltı yapmıyorsun bunlar tek başına kilo verdirmezki seni uyarmamıza gerek yok artık biliyosun bunları

Geçmiş olsun

Kesınlıkle doğru bu, özellıkle ıdeal kılosunda olup, çok hoş görünüp de ay göbeğim var yok bacağım kalın dıyenler yok mu kürekle vurcam ağızlarına bır gün

Evet canım vücut ödem tutuyor.. Benım hep ılk 2 gün ağrılı geçer dün ağrıdan ağladım artık, bugün yıne bıraz daha ıyıyım, evde olduğum zamanlar ağrı kesıcı kullanmıyorum, annemın yanında mızmızlanıp, karnım ağrıyo dıyıp ağlamak da ıyı gelıyo

Canım menülerın çok güzel gıdıyor bence, kaçamak da yapmadın sanırım, ınşallah çok güzel vericeksın kıloları

Merhaba Kızlarrr
Dün ne güzel tam konuşuyorduk patronum tam 6 sayfa dolusu ürünlerinin ismini yazan kağıt getirdi.İndirim etiketi hazırlayacakmışımm daha önce hazırlamıştım neden kağıt rengindde değişiklik olacakmış fiyatlarının bir kaç tanesi değişmiş
Of kine ne offfffffffffff Başladımmm Bu sabah bitti işte derken slipler faturalrı eşletirecek dim arkasaşım hastaymış izinli olduğu zamanlarda yerine geçi,yorum patronun oğlu tellede çıkan sese takıntılı olduğundan arkadaşında sesi kötü çıktığından hasta olduğundan dolayı eve yolladılar... Hadi çiğdem in aşağıya bu ne ya muhasebe arıyor slipler nerde diye daha önce takıştığım çalışan patrona şikayet etmiş bizi tammmm cadı kazanı oldu burası en iyisi çıkmak.. Ama personel müdürümde bırakmıyorrrr İş bulursam kurumsal firmalardan bulacakmışım sanki onalrda benim için sıra bekliyorrrr...

Bu arada dünkü menüm güzeldi ama reglim yakın eşimde magnumun mini donrumalarından getirmişOndan yedim Beyefendi ceviz almışş ondan yedim dünkü dikkat etmem yalan oldu yaniiiiiii..
Sabah tartıldımmm gine yanı gösterdi 55 kilo bu tart mı bozuldu anlamadım 1 haftadır aynı kilodayımmmm Ama tartıyı sakladım hermen alamıyacam bir yere koydummmm Önümüzdeki Haftadaki Cumaya Kadar tatrılmıayacam Yarınki Kilo bildirimide bu kilo üzeirnden yapacam nasıl olsa değişmiyor..

tüm gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkür ederim kizlar,ne yazik ki gecmiycek birsey, yasamasini ögrenmem gerekiyor hastaligimla.ben kronik astim hastasiyim.eski sigara icenlerdenim , astim teshisim 3 yil kadar önce kondugundan beri sigarayi biraktim ama ne yazik ki kendimi hasta etmeden birakmayi beceremedim iste.neyse olan oldu artik.kronik astimima ek olarak bazi alerjilerimde cikti zaman icinde.saman alerjim, ev tozu alerjim,bazi agac polenlerine karsi alerjim tüylü hayvanlara karsi alerjim veee liste böyle uzayip gidiyor.eee malum baharda geliyor yavas yavas.bahar ve yaz gelince benim iskencelerimde basliyor ne yazikki, alerjilerim nüksedince astimim kötülesiyor.2 gün önce cok siddetli bir astim krizi gecirdim bu yüzden.hastanede bir kac saat gözetim altinda kalmam gerekti .simdi daha iyiyim cok sükür.kortizon ignelerine basladim yine.Allah dermansiz dert vermesin yeterki diiyp tevekkül göstermeye calisiyorum fakat bu zamanlardan baslayip yaz sonuna kadar zor bir hayat beni bekliyor ne yazik ki.aramizda sigara icenler varsa insallah onlara su an yasadiklarim ibret olurda,sigarayi birakirlar diye duada ediyorum.hergün online olmaya calisicam ama söz veriyorum ve sizleri coooook seviyorum gecmisi okuyamadim ben :S aksama yorgun hissetmessem kendimi gelip okucam,aramizda hasta olan varsa veya hastasi olan varsa onlarada acil sifalar diliyorum görüsürüz

Çoook ama çoook geçmiş olsun canım
RAbbim bir daha göstermesin ...Aminnnn
Daha dün Nükhetle telefonda görüşürken diyordu Derya nerelerde inşallah kötü birşey yoktur diye Bir kaç gün kendini yormamaya çalış Rabbim acil şifalar versin canım ...Aminnnnnnnn

Maalesef bende o zıkkımı içenlerdenim :26: offffff ne zamandır bırakmak istiyorum ama psikolojik olarak hazır değilim herhalde ki anında kıtlıktan çıkmış gibi başka şeylere saldıracak duruma geliyorum Bakalım Haziranda Annemlerin yanında Almanyaya gidince nasılsa 14 gün içemiyeceğim ( annem bıraktım sanıyor ) eşimde dün yine üzerine basa basa söyledi dönüşte yine sigara dediğin an senle bozuşacağız diye ( kendisi neredeyse 3 sene evvel bıraktı )
Ne olur benim içinde dua et şu illeti bırakayım ama kilo almadan

tatlım çok sıkıntı çektin sen o işyerinde çok üzüldün...şöyle yap böyle yap demek bize düşmez sen daha iyisini bilirsin hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm üzme lütfen kendini

deryacım tekrar geçmiş olsun cnm inşallah en hafif şekilde geçirirsin yaz ayını...Rabbim imtihan ediyor hastalıklar günahlarımıza keffarettir unutma vardır Rabbimin bir bildiqi..Allah şifanı acilen versin canım senin ve tüm hastaların..

Sabah
2 adet Zeytin
1 adet Haşlanmış Yumurta
Beyaz PEynir
Çecil Peyniri
Uno Denge ekmeği

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kase Mercimek Çorbası
Yarım küçük kase Patates Salatası

Ara
Sütlü Nescafe
125 gram Yoğurt

Akşam
Zeytin yağlı Fasulye
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda

Kızlar KArnım balon gibi old çok canım sıkılıyor ödem oldu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…