Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ben ılk gun oluyorum sanmıstım dayak yemısten beterdım

Birde Jilian baya bir ağır spor kaç dakika sürüyor baya uzun ,Herkes diyorki neyine spor yapıyorsun zaten zayıfsın bende zayıfım ama sıkılaşmam gerekiyor insan lara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zoor..

Kızlar varya her tarafım ağrıyor gören duyanda 1 saat spor yaptımı sanaca 15 dakika sadece 15 dakika her tarafıma ağrıyor merdivenden zor çıkıyorum ii ce hamlamışımmm yaaa

ben ılk gun oluyorum sanmıstım dayak yemısten beterdım

kızlar siz yürümüyormusunuz hiç ondan mı bu kadar çok etkiledi acaba çünkü ben ist a felan gittiğimde orda hep araba kullandığımızdan buraya gelince kursa gittiğim ilk gün naısl yorulmuştum yürümeye yürümeye hamlamışım. Ama şimdii arada yapıyorum öyle çok etkilenmiyorum ilk yarım saat bacaklarım ağrıyor o kadar. Ama ist dan geldiğimde belim sırtım tutulmuştu

kızlar herkes burda.keyifler iyidir inşalllah ama herkes spor yapmaktan yorulmuş....=)))bende ip atlamaya başlasımdaha yeniyim ama 87 kilodan 83 kiloya düşmeyi başardım.inş.devamıda gelir...herkes burdayken bi selam verim dedim bu arada menüm:

sabah:etli menemen , 1 dilim ekmek

ara:yok

öğle:1 kase tarhana çorbası,yarım karnıyarık, yarım dilim ekmek.2 dilim karpuz

akşam:ayva ile geçiştiririm heralde

Canım bnm iş yerimim servisi kapının önünden alıyor kapının önünde bırakıyor yürüme olayı az ancak işyerrinde bol bol merdiven çıkmaya çalışıyorum ama bu spor kadar yormuyor birde ben de bir eşşş var bir haftadır sahile inecez sözde inmiyor beyefendi yürüyş de yapamıyorum eşimim üşengeçliğinde dolayııı buda işte hamlamama neden oluyor

Kahvaltımı yaptım menümü akşam üstü paylaşayım şimdi çıkmam gerek prensescikler hepinizi öpüyorum duanızda beni de unutmayın bu arada ARzu abla o aldığım tartı bozuktu ya 1 senedir içimde kalmıştı verdiğim para akşam nette dolaşırken internet sitelerini buldum hem oraya msj gönderdim hemde adresini alıp mail attım az önce dönüş yaptılar durumu anlattım bi adres verdiler buraya getirin bakalım bi diye. İnşl olur ya garanti belgesini bi iki gün önce buldum okumamıştım okudum 2 yılmış garantisi e baksınlar o halde dimi aldığım yerde ki insanlar çok kaba çekiniyorum oraya götürmeye dedim tmm dediler dua edinde olsun bi daha para verip almıyım yaa herkesten duyuyorum nerdeyse, aldık 3-4 senedir kullanıyoruz çok memnunuz die bende ki nasip heralde.

bende giremem acaip korkuyorum...saqa sola kaçsada giremiyorum ben...Allah muhafaza inşallah karşımıza birdaha hiç çıkmazlar
ne çabuk ara öğüne geçtin
çabuk deqilki hayatım kahvaltıdan sonraki ara bu..öqlen oldu

tebrik ederim tatlım 7li rakamlara çok az kalmış hadi görelim seni

aa bak bu süper olmuş canım garantisi varsa yaparlar ama yapılmazsada yenisini veriyorlar hadi hayırlısı bakalım

Arzu daha ii bilir ama bence menün olmamışşş mesala karpuzzz yemekle birlikte hemen yenilecek bir şey değil arada ye ama iki dilim değil çünkü onun karbonhidrat puanı yüksek Akşam hiçbir şey yememek bence seni gece bir şeyler atıştırmana neden olabilir Çorba içebilirsin Peynirli veya tavuklu salata yiyebilirsin .yada sebze yemeği yiyevilirsin canım..

Son düzenleme:
Dün sabahtan bu yana gelemedim.. geçmiside okuyamadım... yoğn ubir gün geçiriyorum. Diyetim ve sporumu aksatmiyorum..
sevgiler..
tıııııııırrrrrrrrnnnnn vıııııııınn..

Selam kızlarrrrrrrrrrr

İnanılmaz yoğunum ve spora yetişebilmem için akşam yemeğinide aceleyle yapmaya uğraşıyorum şu anda
Sabahtan beri bir sürü aksilik oldu
Neyse sizlere merak etmeyin diye haber vereyim dedim
Akşam uzun uzun anlatırım nasılsa geçmişide gelince okurum

Kocaman öpüyorum hepinizi

Sabah
1 adet Haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Çecil Peyniri
Beyaz Peyniri

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Zeytinyağlı Barbunya
Salata

Ara
125 gram yoğurt

Akşam
Tam bellli değil ama
Kapuska yemeği
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Limon damlatılmış Soda

Spor yapacam kızlar ama kaç dakika bilmiyorum yavaş yavaş dakikalro yükseltecem jilianında yarın bakalım telime indirebilecekmiyim onuda denyecemmm

VEEE bugunku menum

sabah
1 dılım uno denge
peynır
zeytın
yumurta

ara
1 adet elma

ogle
yarım sımıt
peynır
mıdem bulanıodu bunları yedım

ara
antep 10-15 gr

aksam
annem sarma yapmıs bayılırımmmmmmmmm :18::18::18::18::18:

Canım bu hakkını nasıl öderim bilemiyorum sana yetişmem için elinden geleni yapıyorsun sarmalar falann afiyet olsun kuzuu :124::124::124::124:

Vee menümm

kahvaltı
2 dilim buqdaydan tost
domates
salatalık
dil peyniri
büyülü bohça yeşil çay

ara
1 avuç fındık

öqlen
domates ve yeşilbiber soteli döner

ara
türk kahvesi

akşam
1 minik muz

3 litre su...

döneri fazla kaçırınca akşam acıkmadım sırf bişey yemek için elma yedim

Son düzenleme:
sabahtan beri yediklerimi yazıyorum;

1 yumurta
3 4 zeytin
biraz sütaş süzme peynir
kahve arkasından yeşil çay
salatalık

ara; satalk v 5 6 tane antep fıstığı
öğlen dilimlenmiş kabağı biraz yağda döndürdüm domates ekleyip onu yedim

saat 3 4 gibi 1 kepçe çorba içtim

60 70 tanede mekik çektim(tam sayısını hatırlayamadım şimdi)

biraz nc büyük 1 salatalığı dilimleyip üzerine yarım limon sıkıp yedim
şimdide elma yedim

başka yemediğim ne kaldı.söyleyin onuda yicem

Son düzenleme:
spor yapıorum ekmek yemıorum az yiorum şekeri tuzu kestim ama 3 aydır hala kilo veremıorum bu nedir arkadaş ya bana bi el atın

Canım menün olmamış öqleden sonraki arayı ana öqün gibi yapmışsın ve akşam öqünüde ara gibi ana ve ara öqünleri birbirine karıştırmayalım cnm..bunlar çok önemli şeyler dikakt edelim olurmu
spor yapıorum ekmek yemıorum az yiorum şekeri tuzu kestim ama 3 aydır hala kilo veremıorum bu nedir arkadaş ya bana bi el atın

canım az yemek deqilki önemli olan...heleki ekmek hiç kesilmez...şekeri kesmek doqru bir tercih ama tuzu tamamen kesmek büyük bir yanlış...bunlar bugüne kadar hepimizin doqru zannedip yanlış yaptıqımız şeyler...bazı besinler bizim kilo vermemizi saqlar bunlar nedir bilmemiz gerekirki o besinlere eqilim gösterelim..bazı besinlerde azda yense kilo yapar ve tamamen kaçınmamız gerekir...diyetin mantıqını öqrenerek bilinçli yaparsak bu işin üstesinden geliriz...burda biçok arkadaşımız var çok büyük kilolar verdiler... 3 ayda kilo verilmezmi hiç demekki bişeyleri yanlış yapmışsın..ben 2 ayda 16 kilo verdim ekmeqimide yedim böreqimide etimi butumu sebzemi meyvemide...sana özellikle topiqimizin ilk 11 sayfasını okumanı tavsiye ediyorum...orda yazılanlar sana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…