ben ılk gun oluyorum sanmıstım dayak yemısten beterdım
Kızlar varya her tarafım ağrıyor gören duyanda 1 saat spor yaptımı sanaca 15 dakika sadece 15 dakika her tarafıma ağrıyor merdivenden zor çıkıyorum ii ce hamlamışımmm yaaa
ben ılk gun oluyorum sanmıstım dayak yemısten beterdım
ne çabuk ara öğüne geçtin
kızlar siz yürümüyormusunuz hiç ondan mı bu kadar çok etkiledi acaba çünkü ben ist a felan gittiğimde orda hep araba kullandığımızdan buraya gelince kursa gittiğim ilk gün naısl yorulmuştum yürümeye yürümeye hamlamışım. Ama şimdii arada yapıyorum öyle çok etkilenmiyorum ilk yarım saat bacaklarım ağrıyor o kadar. Ama ist dan geldiğimde belim sırtım tutulmuştu
bende giremem acaip korkuyorum...saqa sola kaçsada giremiyorum ben...Allah muhafaza inşallah karşımıza birdaha hiç çıkmazlarKızlarrr benim böcek fobim var mutfakta da böcek var korkumdan kalktığımdan beri giremiyorum kaçmıyoda duruyo öyle ya hişt pişt diyorum gitmiyoracıktım yaa öf 2 saattir bekliyorum gidip dışardan simit ayran alıp yiyem barim
çabuk deqilki hayatım kahvaltıdan sonraki ara bu..öqlen oldune çabuk ara öğüne geçtin
kızlar herkes burda.keyifler iyidir inşalllah ama herkes spor yapmaktan yorulmuş....=)))bende ip atlamaya başlasımdaha yeniyim ama 87 kilodan 83 kiloya düşmeyi başardım.inş.devamıda gelir...herkes burdayken bi selam verim dedim bu arada menüm:
sabah:etli menemen , 1 dilim ekmek
ara:yok
öğle:1 kase tarhana çorbası,yarım karnıyarık, yarım dilim ekmek.2 dilim karpuz
akşam:ayva ile geçiştiririm heralde
Kahvaltımı yaptım menümü akşam üstü paylaşayım şimdi çıkmam gerek prensescikler hepinizi öpüyorum duanızda beni de unutmayın bu arada ARzu abla o aldığım tartı bozuktu ya 1 senedir içimde kalmıştı verdiğim para akşam nette dolaşırken internet sitelerini buldum hem oraya msj gönderdim hemde adresini alıp mail attım az önce dönüş yaptılar durumu anlattım bi adres verdiler buraya getirin bakalım bi diye. İnşl olur ya garanti belgesini bi iki gün önce buldum okumamıştım okudum 2 yılmış garantisi e baksınlar o halde dimi aldığım yerde ki insanlar çok kaba çekiniyorum oraya götürmeye dedim tmm dedilerdua edinde olsun bi daha para verip almıyım yaa herkesten duyuyorum nerdeyse, aldık 3-4 senedir kullanıyoruz çok memnunuz die bende ki nasip heralde.
kızlar herkes burda.keyifler iyidir inşalllah ama herkes spor yapmaktan yorulmuş....=)))bende ip atlamaya başlasımdaha yeniyim ama 87 kilodan 83 kiloya düşmeyi başardım.inş.devamıda gelir...herkes burdayken bi selam verim dedim bu arada menüm:
sabah:etli menemen , 1 dilim ekmek
ara:yok
öğle:1 kase tarhana çorbası,yarım karnıyarık, yarım dilim ekmek.2 dilim karpuz
akşam:ayva ile geçiştiririm heralde
VEEE bugunku menum
sabah
1 dılım uno denge
peynır
zeytın
yumurta
ara
1 adet elma
ogle
yarım sımıt
peynır
mıdem bulanıodu bunları yedım
ara
antep 10-15 gr
aksam
annem sarma yapmıs bayılırımmmmmmmmm :18::18::18::18::18:
Canım menün olmamışsabahtan beri yediklerimi yazıyorum;
1 yumurta
3 4 zeytin
biraz sütaş süzme peynir
kahve arkasından yeşil çay
salatalık
ara; satalk v 5 6 tane antep fıstığı
öğlen dilimlenmiş kabağı biraz yağda döndürdüm domates ekleyip onu yedim
saat 3 4 gibi 1 kepçe çorba içtim
60 70 tanede mekik çektim(tam sayısını hatırlayamadım şimdi)
biraz nc büyük 1 salatalığı dilimleyip üzerine yarım limon sıkıp yedim
şimdide elma yedim
başka yemediğim ne kaldı.söyleyin onuda yicem
spor yapıorum ekmek yemıorum az yiorum şekeri tuzu kestim ama 3 aydır hala kilo veremıorum bu nedir arkadaş ya bana bi el atın