Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

s.a kızlar :KK3:
bu sabah kızımın tahlilleri vardı hastaneye gittik yeni geldik amaaannn oturun evinizde hiç dışarı çıkılcak gibi deqil :KK50: 2 tüp kan verip geldik sonuçlar ayın 25inde.. dua edin kızlar bişey çıkmasın...bu arada d vitamini çook düşükmüş ilaç verdi...güneşe çıkmıyormusun dedi çok düşükmüş...anne olmak çok zor yaa nasıl üzülüyor insan :KK5::KK5:

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa versin kuzuna, sende dikkat et, üzülmemeye çalış, tüm herşeyi üzüntü çağırıyo unutma:KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen :KK34:
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi :KK34:
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi :KK60:
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum :KK1:
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor :KK1:
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim :KK34:
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa :KK34:
geçmiş olsun cnm insan okadar üzlüyorki evladı hastalanacaqına kendim hastalansaydım diyor..Rabbim herkese işfa versin...amin..
sızın mınıgede gecmıs olsun :KK34:

saqol cnm..

bu sabah kızımın tahlilleri vardı hastaneye gittik yeni geldik amaaannn oturun evinizde hiç dışarı çıkılcak gibi deqil :KK50: 2 tüp kan verip geldik sonuçlar ayın 25inde.. dua edin kızlar bişey çıkmasın...bu arada d vitamini çook düşükmüş ilaç verdi...güneşe çıkmıyormusun dedi çok düşükmüş...anne olmak çok zor yaa nasıl üzülüyor insan :KK5::KK5:

ödüller her zaman motivasyon kaynaqıdır tatlım :KK34:

Canım sizede çok büyük geçmiş olsun :KK71:
İnşallah sonuçlar tertemiz çıkar ve sende kocaman bir oh çekersin inşallah ....Aminnnnnnnnnnn

Hakikaten anne olmaz zor :KK34: benim ikiside hasta eee büyük bebek babamızda hasta :KK1: Ev revire döndü resmen :KK1: istekleride bitmiyor en sonunda dün gece ay valla bayılacağım artık dedim :KK1: ( yok ilaç ver, yok su ver, yok bengay sür, yok çorba yap..... diye sıralanır giderrrrrr :KK1: )
Ben hastalandığımda hepinizden intikamımı alacağım diye dalga geçtim ama ay uy diye diye yine kendim yaparım işlerimi :KK34:

ödüller her zaman motivasyon kaynaqıdır tatlım :KK34:
evet bende o çantayı istiyorummmmmmmmmm :KK9::KK9: ondan paralıyorum kendimi haftaya bide kalmaz felan :KK9: meleğininde ciddi bişeyi yoktur inşl ablacım Allah cc yardımcınız olsun:KK34:

Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi :KK34:
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi :KK60:
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum :KK1:
Aleykumselam canım eneee noluyo sizin meleklere yahu hayra çıksın Allah şifa versin
Günaydım canlar, nasılsınız bugün? Cuma gelsede tartılsak ölcem meraktan...:18:
Dünkü listemi sizinle paylaşıyorum...

09.04.2013 / 08:30
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Peynirli Omlet 1 Porsiyon 1
Sosis 5 küçük adet 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0

10:00

12:00
Soğan suyu 1 bardak 5

13:30
Tavuk Burger 3 adet 0
Salata 1 Porsiyon 5
Ayran 200ml 4

16:00

17:00
Tavuk Şiş 1 çöp 0

18:00
Soğan suyu 1 bardak 5

20:30
Semizotu yemeği 1 porsiyon 3
Yoğurtlu semizotu 1 Porsiyon 5

Toplam 31 puan, var mı yanlışım şekerler??
Hayırlı sabahlar canım hea bende merak ediyorum bu hafta listen çok güzel görünüyor bence, kaçamağın olmazsa bu listeyle kilo vermemen olanaksız :KK9:

Hayırlı sabahlar canım hea bende merak ediyorum bu hafta listen çok güzel görünüyor bence, kaçamağın olmazsa bu listeyle kilo vermemen olanaksız :KK9:

Sıkı tutmaya çalışıyorum canım, çokta kasmadan ama kaçamakta yapmadan. Gebelik istiyorum acil bu kilolardan kurtulmalıyım :KK16:

evet bende o çantayı istiyorummmmmmmmmm :KK9::KK9: ondan paralıyorum kendimi haftaya bide kalmaz felan :KK9: meleğininde ciddi bişeyi yoktur inşl ablacım Allah cc yardımcınız olsun:KK34:

Aleykumselam canım eneee noluyo sizin meleklere yahu hayra çıksın Allah şifa versin

amin canım inşallahh..
Çok iddaalı Arzu abla tikat itttttttttttt:KK9::KK9:

evet hayatım Allahın izniyle çok iddialıyım :21::21:

sabah uyanır uyanmaz 2,5 barak su içtim.sonra haşlanmış yumurta, biraz peynir,3 4 tane zeytin,1 tane salatalık yedim..az evvelde 1 elma yedim.öğlene az yağda pırasa kavurup yemeyi düşünüyorum :)

Son düzenleme:
selam,
bende ögle yemeğimi yiyorum..
Bir adet kuru soğan, maydonoz, limon, zeytin yağlı muhtesem salatam ve firinda pişirdiğim karacigerleri yiyorum. 8 kupte pancar tursusu. Yemek yerken anca bakabiliyorum artık.
arzu kızına çok geçmis olsun...acil sifalar..

selam,
Bir adet kuru soğan, maydonoz, limon, zeytin yağlı muhtesem salatam ve firinda pişirdiğim karacigerleri yiyorum. 8 kupte pancar tursusu. Yemek yerken anca bakabiliyorum artık.

bene dün gece 1 kase karalahana ve havuç turşusu yedim.yanlış mı olduki??

ARZUUUUUUUUUUU kac oldun
Kuzumm ququklu saat gibi dakka başı ne soruyonn :KK47::KK47: cumaya kadar tartılmıcass dedük yaa :KK14::KK14:
selam,

saqol tatlım çok teşekkürler :KK42:

bende paylaşayım menüm;

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çemenli çavdar ekmeqi
peynir
süt

öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası
ızgara şiş ciqer
ızgara domates
ızgara yeşilbiber

sanırım akşama bişey yiyemem yine meyveyle geçiştiririm

naber kızlar
nasılsınız bakalım
nihayet başlamışsın sanırım diyete senacım
hadi bakalım ne kadar gitti

Kızlar meryemden haberi olan varmı ? Hiç sesi soluğu çıkmıyor ne yaptı çok merak ettim..

Meryem'le görüştük geçen msn'den. Topıkten soran olursa söylersın dedı, Arzu ablam da söylemış zaten netı kapattırmışlar. Sınavı güzel geçmış, ıstedığı gıbı puan almış o da çok şükür :KK19: Dıyetı de toparlamış sınavdan sonra tam gaz devam :KK15:

ılknurum dıyet ıte kaka gıdıor ıste bu arada jıllenın 30 gununu tamamladım :KK34:

Tebrık ederım abla, ne kadar ınceldın dıcem ama ölçülerı almadım demıştın :26:
Ben de başlamak ıstıyorum ama yağlar erımeden kas olmaz dımı ? Kas yapmak ıstemıyorum çünkü.
Bır de burada jıllıan topığını okudum, kılo vermıyorlarmış fazla, görüntüde ıncelıyorlarmış, beslenmeye de dıkkat edersek kılo vermez mıyız ? :26: :44:

kızlar siz yürümüyormusunuz hiç ondan mı bu kadar çok etkiledi acaba çünkü ben ist a felan gittiğimde orda hep araba kullandığımızdan buraya gelince kursa gittiğim ilk gün naısl yorulmuştum yürümeye yürümeye hamlamışım. Ama şimdii arada yapıyorum öyle çok etkilenmiyorum ilk yarım saat bacaklarım ağrıyor o kadar. Ama ist dan geldiğimde belim sırtım tutulmuştu :KK9::KK9:

Ben hafta ıçı hep evdeyım, ders çalışıyorum dıye çıkmıyorum. Hafta sonları arkadaşlarla ya da kuzenımle ve kardeşımle çıkıyoruz dışarı, bıldığın yürümeyı unutmuş gıbı oluyorum, düşme tehlıkesı falan :KK17: Ama artık yürüyüşe başladığım ıçın her sabah hem temız hava alıyorum, hem spor yapıyorum hem de dınç oluyorum :KK15:

spor yapıorum ekmek yemıorum az yiorum şekeri tuzu kestim ama 3 aydır hala kilo veremıorum bu nedir arkadaş ya bana bi el atın :KK52:

Bol bol su ıçıyor musun bu da çok önemlı, ben de kaç aydır buradayım, süreklı ıradesızlıklerım ve az su ıçmem yüzünden verdığım 1 kılo bıle değıl. Bu defa çok dıkkat edıyorum ama kesın kararlıyım artık :KK15:

ben 1 kase karalahana ve havuç turşusu yedim az önce.kaç kalori ki turşu? yemeseydim düşer bayılırdım ama.hamile miyim neyim:KK49::KK49:

Turşu tuzlu bır yıyecek olduğu ıçın ödem tutar canım, kalorısını bılmıyorum ama fazla kaçırmamak gerek :KK31:

Geçmış olsun kızlara, Allah şıfalarını versın :KK71:

bu arada halen 72,5 kiloyum :KK43:(((((((((((((

Yanlış yaptığın bır şeyler var o zaman, mesela akşamkı turşu yüzünden vücut ödem tutmuş olmalı..

X