arkadaslar kilo almak isteyenlerin topigine gittim bakindim biraz.ne yesek ne yesek deyip duruyolar.hadi kalk tost ye,olmaddi sekerli biseyler ya.....bu ne ya inat gibi ...moral kalmadi.bakmiycam bidaha oraya
bugun utu yaptim 1 sepet.ama o kadar birikmis ki 1 sepet daha var.belimi dinlendiriyorum simdi ama devam edemiycem sanirim.cokyoruldum oturarak yaptim ustelik.ooof offf neden hic isler bitmiyoki.ondan once de esim geldi bi ara ustalara bakmaya gelmisken $u koltuklari kaldiriver de altini supureyim dedim.kaldirdi saolsun ohh icim rahat etti.butun evi supurdum.bi taraftan da batiyo tabi insaat olunca amaben raziyim.sikayet yok sonra cok guzel olacak biliyorum.bikac hafta sabretmeliyim
ahfa canım benim sana katılıyorum keşke öyle mucizevi bişey olsada içsak zayıflasak nerde bu kilolar birden gelmedi öyle birdende gitmeyecek bize çok iş düşüyorr önce kararlı sonrada sabırlı olmak lazım bu arada sen kaç kilosun canım benim kadar değilsindir demişinde?
BENİM BUGÜN Kü MENÜM
Sabah: Bir bardak su 1 dilim ekmek bi dilim peynir 2 zeytin (öğlene kadar iştahım yoktu o yüzdn böyle geçiştirdim)
Ara: Bir büyük elmanın yarısııı
Öğlen: yine 1 dilim ekmek birazcık sebze yemeği birazcık çok az krem peynir
Ara:Bir tane mandalina
Akşam: 6 kaşık yapsız sossuz makarna bi kase çorba yarım kase yoğurt (Çok acıktım napıyım)
3 lt su, bugün leslie yapmadım çünkü 2-3 kez çarşıya pazara markete çıktım ama genede 1 mil yaparım akşam inşallahhh. hımm şey yapptığım kaçamk ta 2 tanecik küçücük gofret küp gibi olanlardan.Bu dönemlerde canım çooook tatlı istiyo napim :78: bide 2 bardak yeşil çay
sabah kalktım tartıldım yine 90ı vurmuşum
kahvaltı önce 1 bardak ılık su 2 dilim çavdar ekmeği tere 1 yumurta biraz pynir
ara da 1 mandalina
öğlen yemeği 1 kase yoğurtluçorba 1porsiyon patatesli köfte veeee yemekte ekmek kadayıfı öıkmış 1 dilimin yarısı
ara 1 küçük elma
akşama yağsız makarna salatası yoğurt çok su içemedi akşam biraz içeyim bari
selam kızlar....
sabah kalkar klkmaz 2 bardak sıcak su...
kahvaltı:
-1 poğaça(kendim yapmıştım minicik bide katı yağ yok)
-2 dl kaşar
-2 zeytin
-1.yumurta
-domates
ara:
-4 badem
öğleyin:
-1 kase çorba
-4 ızgara köfte
-ayran
akşam:
-1 kase special k
2 lt suya tamamlıcam...
ahfacığım ne kadar sürede verdin ayyy çok güzel bir 15 kilo darısı bana boyumda var vallaha fıstık gibi olurum:)))
ahfacığım ne kadar sürede verdin ayyy çok güzel bir 15 kilo darısı bana boyumda var vallaha fıstık gibi olurum:)))
Canım hoşgeldinnn naslsınn
menün gayet güzeell tebrikleerrr
bende akşama ne yesem karar veremedim işteyim daha gidip eve yemek yapıcaamm
mantar çorbası mı yapıp yesem sadece
yoksa bol yeşillkli patates salatası mıı öğeln patates püresi vardı yemekte ama 2 çatal yedimm
canım istersen kilo bilgilerini gir kilo cetveli oluşturulsun
aysuncumm sen mi hazırlıyordun :26:
evet cnm ben hazırlıyorum...
canım ama sabah ve öğle aynı tarz beslenmişsin ve 3 öğündede karbonhidrat olmuşöğlen ve akşam sebze yada et yesen daha mantıklı dediğim gibi yaparsan halsiz düşmeden sağlıklı şekilde ve kalıcı kilo verirsin vücudunu proteinden de yağdanda mahrum bırakma
bir yandan ovulasyon testi yapıyorum canım saat 8 e dgru o yüzden çorba içmemeliyim
hakkımıza hayrlsı artık ne bulursam onu yiceemm çok acıktım