- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
smileeeee ellerine saqlık canım alıntılarda adım çıkmayınca sana yazmadıqımın farkına vardım melekle uqraşmaktan vakit kalmıyorkiii
bi başlayamadım gitti şu yürüşlerime
kavurmadan ıspanak katılırmı kısss öqrencek artık daa küçük
Kızlar dün sütlaçı ilk defa yapmama rağmen tutturdum
Önümüdeki haftada tramisu yapacam
Benimde bu sıralar tatlı yapma merakı başladı ben seviyorum mutfağı
Bir ara her hafta sarma dolma yapıyordummmm ona göre tatlı yapmak daha kolay.
Melek valla börek i ben 5-6 denemeden sonra çok güzel yapmaya başladım sana bir öneri böreğe süt katınca kurutuyor
ya ıyıde burda tarıfte ıyıce kıyın ıcıne peynır koyun tuz karabıer katın yufkanın ıcıne serpıp rulo seklınde kıvırıp fırına atın dıoooooooo :26::26::26: karar verın yaaaa hankısı dogruuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben dicemi dedim daa sana bişey demiyorum melekim
heeeeyoooooo temizlik bitti, spor yapildi, ve misler gibi dusta yaptim ohhh.simdi carcabuk fön cekip cocuklari almaya kosucam.harika hissediyorum kendimi
2 baş soqan kavrulur kuzuuo zaamn acık tarıf yazssana be kuzı yaptıgım bıseye benzesın barı
Sena hanımmmm yazdılarınızı okudum tüylerim diken diken oldu valla cidden mümkünmü acaba benimde 54 bedenden 36 bedene inmem.
Offff of.
a.s cecomm hoşgeldin :16 kıss adın neydi senin :26::26:
walla bende çetin cevizim canımsenin kv benim yanıma gelse senin kıymetini anlayıp başına taç eder seni okadar yanee
heeeeyoooooo temizlik bitti, spor yapildi, ve misler gibi dusta yaptim ohhh.simdi carcabuk fön cekip cocuklari almaya kosucam.harika hissediyorum kendimi
2 baş soqan kavrulur kuzuuiçine renk verecek kadar salça(mümkünse biber salçası) eklenir sonra yıkanmış ve doqranmış ıspanaqın yaprak kısımları eklenir bir iki karıştırıp iyice sönmeden altı kapatılır...baharat olarak ben pulbiber ve tuz katıyorum..iç harcı olarakta 2-3 yumurta çırpılır...içine sıvıyaq ve yoqurt (yada süt) eklenir...ben sütü iç harcı sulu olan böreklere katıyorum yoqurt katınca çok ıslak oluyor ıspanakta sulu kaldıqından sütü tercih ediyorum..ama peynir patates yada çökelekle yaptıqım böreklere yoqurt katıyorumki iç harcı kırı olduqundan börekte kuru olmasın diye...sonrasında istediqin şekli verip tepsiye diz ve üstüne artan iç harcından ekle ve pişir...ama sakın yeme
harıka bı tarıf aksam yapcem emme vekalın yemıcemmmm
süpersin deryacım ohh ev temzilenmiş spor yapılmış duşta alınmış ee daha ne olsun dimi
şu fön çekmek ne zor iş yaa :26::26:
Adım Banu
Valla ben eşime bile hep diyorum aahhh benden önceki sevgilinle evlenseydin anan gelini odaya girdiğinde destur diyip ayağa kalkardı herhalde diyeBenden önceki o konuda çok rahatmış daha çıktıkları zaman aradığında telefonlada olsa annesini ve kızkardeşini bir güzel benzetiyormuş eğer es kaza eşimin cebine onlardan biri bakıyorsa
Hatun az hakaret etmedi geçmişte ama şimdi anınca cevabını alıyor o yüzdende edepsiz gelince çıktı adımçokta lülüüü
Senelerce oturup ağladımda ne oldu şimdi kim ne hak ediyorsa ona göre muamele görüyorZaten 4 senedir falan Anne bile demiyorum mecbur olmadığım sürece konuşmamaya çalışıyorum
Ohhhhhhhhhh Harikasın deryacığım yaaa idolümsüntemizlik bile bitti
Benim hala kızın oyuncakları ortadaneyse ara ara hallediyorum onları biraz sonrada yemek yapacağım öğlenlik
Adım Banu
Valla ben eşime bile hep diyorum aahhh benden önceki sevgilinle evlenseydin anan gelini odaya girdiğinde destur diyip ayağa kalkardı herhalde diyeBenden önceki o konuda çok rahatmış daha çıktıkları zaman aradığında telefonlada olsa annesini ve kızkardeşini bir güzel benzetiyormuş eğer es kaza eşimin cebine onlardan biri bakıyorsa
Hatun az hakaret etmedi geçmişte ama şimdi anınca cevabını alıyor o yüzdende edepsiz gelince çıktı adımçokta lülüüü
Senelerce oturup ağladımda ne oldu şimdi kim ne hak ediyorsa ona göre muamele görüyorZaten 4 senedir falan Anne bile demiyorum mecbur olmadığım sürece konuşmamaya çalışıyorum
Ohhhhhhhhhh Harikasın deryacığım yaaa idolümsüntemizlik bile bitti
Benim hala kızın oyuncakları ortadaneyse ara ara hallediyorum onları biraz sonrada yemek yapacağım öğlenlik
öqlen yemeqim
1 tas şehriye çorbası