Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

smileeeee ellerine saqlık canım alıntılarda adım çıkmayınca sana yazmadıqımın farkına vardım melekle uqraşmaktan vakit kalmıyorkiii

bi başlayamadım gitti şu yürüşlerime

kavurmadan ıspanak katılırmı kısss öqrencek artık daa küçük

ya ıyıde burda tarıfte ıyıce kıyın ıcıne peynır koyun tuz karabıer katın yufkanın ıcıne serpıp rulo seklınde kıvırıp fırına atın dıoooooooo :26::26::26: karar verın yaaaa hankısı dogruuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kızlar dün sütlaçı ilk defa yapmama rağmen tutturdum
Önümüdeki haftada tramisu yapacam
Benimde bu sıralar tatlı yapma merakı başladı ben seviyorum mutfağı
Bir ara her hafta sarma dolma yapıyordummmm ona göre tatlı yapmak daha kolay.
Melek valla börek i ben 5-6 denemeden sonra çok güzel yapmaya başladım sana bir öneri böreğe süt katınca kurutuyor

YOK bu tarıfte sut yok yogurt yag ve yumurta var ıcınde :26::26:

ben dicemi dedim daa sana bişey demiyorum melekim

heeeeyoooooo temizlik bitti, spor yapildi, ve misler gibi dusta yaptim ohhh.simdi carcabuk fön cekip cocuklari almaya kosucam.harika hissediyorum kendimi

Sena hanımmmm yazdılarınızı okudum tüylerim diken diken oldu valla cidden mümkünmü acaba benimde 54 bedenden 36 bedene inmem.
Offff of.

heeeeyoooooo temizlik bitti, spor yapildi, ve misler gibi dusta yaptim ohhh.simdi carcabuk fön cekip cocuklari almaya kosucam.harika hissediyorum kendimi

süpersin deryacım ohh ev temzilenmiş spor yapılmış duşta alınmış ee daha ne olsun dimi
şu fön çekmek ne zor iş yaa :26::26:

o zaamn acık tarıf yazssana be kuzı yaptıgım bıseye benzesın barı
2 baş soqan kavrulur kuzuu içine renk verecek kadar salça(mümkünse biber salçası) eklenir sonra yıkanmış ve doqranmış ıspanaqın yaprak kısımları eklenir bir iki karıştırıp iyice sönmeden altı kapatılır...baharat olarak ben pulbiber ve tuz katıyorum..iç harcı olarakta 2-3 yumurta çırpılır...içine sıvıyaq ve yoqurt (yada süt) eklenir...ben sütü iç harcı sulu olan böreklere katıyorum yoqurt katınca çok ıslak oluyor ıspanakta sulu kaldıqından sütü tercih ediyorum..ama peynir patates yada çökelekle yaptıqım böreklere yoqurt katıyorumki iç harcı kırı olduqundan börekte kuru olmasın diye...sonrasında istediqin şekli verip tepsiye diz ve üstüne artan iç harcından ekle ve pişir...ama sakın yeme
Sena hanımmmm yazdılarınızı okudum tüylerim diken diken oldu valla cidden mümkünmü acaba benimde 54 bedenden 36 bedene inmem.
Offff of.

ben başardım sizin başaramamanız içinde hiçbir neden yok..yeterki GERÇEKTEN isteyin

a.s cecomm hoşgeldin :16 kıss adın neydi senin :26::26:
walla bende çetin cevizim canım senin kv benim yanıma gelse senin kıymetini anlayıp başına taç eder seni okadar yanee

Adım Banu
Valla ben eşime bile hep diyorum aahhh benden önceki sevgilinle evlenseydin anan gelini odaya girdiğinde destur diyip ayağa kalkardı herhalde diye Benden önceki o konuda çok rahatmış daha çıktıkları zaman aradığında telefonlada olsa annesini ve kızkardeşini bir güzel benzetiyormuş eğer es kaza eşimin cebine onlardan biri bakıyorsa
Hatun az hakaret etmedi geçmişte ama şimdi anınca cevabını alıyor o yüzdende edepsiz gelince çıktı adım çokta lülüüü
Senelerce oturup ağladımda ne oldu şimdi kim ne hak ediyorsa ona göre muamele görüyor Zaten 4 senedir falan Anne bile demiyorum mecbur olmadığım sürece konuşmamaya çalışıyorum

Ohhhhhhhhhh Harikasın deryacığım yaaa idolümsün temizlik bile bitti
Benim hala kızın oyuncakları ortada neyse ara ara hallediyorum onları biraz sonrada yemek yapacağım öğlenlik

Bu arada bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayım

Sabah;
Uyanır uyanmaz bir bardak ılık suya az limon

5 dakika sonrasında
1 bardak Ödem sökücü elmalı tarcınlı zencefilli kür

yarım saat sonra
Kahvaltı;

1 kaşarlı tost
1 yeşil çay

ara;
az şekerli kahve
3 kuru kayısı yada hurma

Öğlen;
Baharatlı mantar ( yağsız tavada ve baharatlı )
1 koca kase Salata ( yağsız, bol limonlu, biraz narekşili )
1 büyük bardak ayran

ara;
1 yeşil çay
1 portakal

akşam;
1 kase çorba
1 koca kase salata
1 kase yoğurt

gece;
1 fincan yeşil çay yada 9lu çay

Akşama kadar rahat 3 litre su içerim diye düşünüyorum
Öğle yemeğinden sonra işlerim bitince biraz spor yapmaya çalışacağım

makarnayı yemekhane yaptıysa sorun yok canım önemli olan kimin yaptıqıydı [/QUOTE]

ablam napim zaten canim istiyodu ama direniyodum ama yapilmis gelince dayanamadim

süpersin deryacım ohh ev temzilenmiş spor yapılmış duşta alınmış ee daha ne olsun dimi
şu fön çekmek ne zor iş yaa :26::26:

evim kücük canim 2+1 o yüzden temizlemesi hicte zor olmuyorfön cekmeye gelincede bende nefret ediyorum ve hicte sevmem fön cekmesini ancak fön cekmeyince aslan baslarina benziyor kafam resmen.dalgali saclarim ya fön cekicem, ya jölelicem jöle kullanmayi cok tercih etmedigim icinde cogunlukla fön cekiyorum iste.disariya ciktigimda kimseyi korkutmak istemedigim icin

yavrum benimde öyle cocuklar evdeyken yok imkan derli toplu olmanin.göya ayri odalari var ama nerdeeeee, mutfakta bile oyuncak olur bazen cocuklar evde olsaydi ben zor bitirirdim bu isleri :))) yoksa bir cift tom ve jerry var evde.hatta tom ve jerry bile bizimkilerin yaninda arkadas gibi kalir ,gerisini sen düsün artik.bak cocuklari aldim yeni eve girdik , girer girmez kavgaya tutustular.simdi birazdan ikiside aglayarak gelip anneeeeee diye bagirmaya baslicaklar ama bende bagisiklik kazandim artik,gelip aglamaya basladiklarinda sanki televizyon izliyormusum gibi yorum yapip kendi hallerine birakiyorum,birbirlerinin bogazlarina yapismadiklari sürece cünkü gözlemledim ben araya girmeyince kendileri orta yolu daha iyi buluyor.ben karisinca ikisinden birinden su tepki geliyor.sen zaten beni sevmiyorsun hic hep onun dedigi oluyor o yüzden güzelim inan ögleden sonralari idol olabilcek durumda hic degilim hazir itiraflara baslamisken suda olucak bak, ben en gec 3 saat icinde esimi arayip aynen su cümleyle baslayan bir cümleyle baslicam konusmaya.

`` hayatim senin bu cocuklarin öldürücek beni birgün ............... ``

Cecosum kocisine geçmis olsun...Kv de naz yapsin biraz.. Anneceğim çok hatayim desin...

Smiilleeee, aynen geç kalmak kötü bişe... bende erken yapkip erken kalkma düzenini başarmaya çalisiyorum.. (bugun ilk günüm... )

bir ispanakli börektir gidiyor.........cisss :18::18::18: aridindan bir sütlaç geldi...

Sahgizemim, güle güle kirlet evni hatta hiç kirlenmesin.. elin ne çabuk.. afferim sana... eskiden ben 2+1 de kutu gibi bir evde oturuyordum. Temizligi 3saate bitiyordu. Şimdi ev büyük geliyor... bir günde anca bitiyor temizligi...
tam bunrları yazdim. Asağida evinin 2+1 oluduğunu öğrendim... valla küçük ev çok rahat.. bir çok anlamda.. ısınması toplaması daha kolay..
aa sehgizem sen küçükkken parmakalrini pirizemi soktun. saçların kıvır kıvır... be bayilirm o tarz şaca...düzler kıvırcık, kıvırcıklar düz ister misali..

Banucugum, bu ödem cayinin tadi nasil? Sevdin mi? Menün süper. Bu hafta senden çok şiddetli kilo gidişleri olacak .. hissediyorum.. (3.gözüm açıldı birden )

Son düzenleme:

en güzeli hayatım yüz vermicem bu kvlere

Sabah
Haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Az Çecil Peyniri
Az Beyaz Peynir
Bir dilim uno denge ekmeği

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Dalyan Köfte
Salata

Ara
Sütlü Türk kahvesi
125 gram yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Kahve içmemem lazım

Son düzenleme:
Sabah
Haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Az Çecil Peyniri
Az Beyaz Peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
2 dilim Dalyan Köfte
Salata

Ara
Sütlü Türk kahvesi
125 gram yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Kahve içmemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…