Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kız bizim eve kameramı yerleştirdın yoksa bizde aynıyız resmen
Benim büyük çok kızdırır kardeşini öbürüde 2.5 yaşına bakmadan seni geberticeğım diye bağırır hatta dün bana soruyor anneciğim ablamı öldürebilirmiyim diye saçmalama ablalara öyle denmez diyincede ama azcık yaaa diye ısrar ediyor hanım
Bazen dayanamıyorum bende başlıyorum söylenmeye ikinizide geberticeğim bakın sabrım taşıyor diye ama tınlayan yok sonuçta dayakla büyümüyorlar
Ahhh ahhhh Anam valla bir bakardı hazırola geçerdik değil çan çan cevap vereceğiz
Şükür çok çabuk barışıp sonra yine aşk yumağı haline geliyorlarda çok fazla endişelendirmiyorlar beni. Tabi o an bende genelde eşimi arayıp bunlar benim ömrümü yedi valla kaçasım geliyor diye oda hemen diyor eee analarına çekmişler hem sen değilmiydin çocuklar fikirlerini özgürce ifaade etsinler, onlarda birer birey kişiliklerinin gelişmesi için biraz daha rahat olmak lazım diye cevabıyla ağzımı kapatıveriyor
Heee Allahtan sınırlarını çok iyi biliyorlar belli bir noktadan sonra ceza vereceğimi yada bir sonraki isteklerini almayacağımı biliyorlar yani en azından büyüğü

İnşallah ilerde çok daha iyi geçinip birazda tertipli olurlar Valla bıktım oyuncak toplamaktan ben topluyorum arkamdan küçük cimcime yine boşaltıyor oyuncak kovasını birde sonra topla diyince hemen karnını tutup ayy anne ben çok yoruldum karnımda ağrıyor sen toplasana diyor

Valla Annesine hastayım dese ancak geçmiş olsun der
Hayatta bir kere bile anam oğlum hasta bir çorba yapayım demiş insan değil

Bak bu benim yaptığım çay Ayşeciğim sağ olsun verdi

Ödem Sökücü Çay tarifi;

3 parmak büyüklüğünde zencefil
3 elma
1 çubuk tarcın ( ben 3 tane koydum )
1 YK karanfil
1 YK karabiber ( tane kullandım ben )
1 tane limon

Hepsini 3 litre suda 5 dakika kaynatıyorsun
Her gün 3 bardak olmak üzere yemek öncesi yada sonrası ılık yada sıcak tüketiliyor.
Ben Sabah ve Öğlen yemekten sonra içtim ama akşam yemekten önce

Ayşeciğim limonun 4/1ini içine koymuş kalanını kaynarken vitamini kaybolmasın diye içerken bardağına sıkmış
Valla benim bağırsaklarımı baya bir yumuşattı birde sık sık idrara çıkarttı

Tadı çok hoş değil açıkcası ama içilmeyecek gibide değil yani Besmele çekip iki üç kerede içiyorum ben

sabah şekersiz ahve içtim.sonra yeşil çay.sonrada 1 yumurta biraz peynir 3 tane zeytin yedim.arada 1,5 salatalık ve bikaç çilek yedim.öğlen (yani biraz önce) 3 5 kaşık tavuk suyuyla yapılmış yoğurtlu çorba, kabak domates sarımsak kavurup onu yedim.akşama ne yesemki acep

Akşam yemeğimide yiyip bulaşık faslını bitirir bitirmez

Çok şükür bugünü bir gram kaçamak yapmadan bitirdim artık sadece su ve bitkisel çay içerim yatana kadar
Eşim yinede sağ olsun diyeyim eve gelirken çiko almış ama artık nasıl alıştıysam hiç çekici gelmedi gözüme çocuklara bile yarım yarım bölüp veririm hem yarında az birşey yerler hemde onlarda alışmasın fazla abur cubura

Kendimi çok iyi hissediyorum yaaaaaaa :122: :122: :122:
Bu cuma herkes korksun benden

tam gün menüm kızlar;

kahvaltı
ızgara sucuk
1 yumurta
1 salatalık
dil peyniri
meyve çayı

ara
1 avuç fındık

öqleden sonra
1 porisyon sütlü şehriye çorbası

akşam
1 yeşil elma (canım başka bişey istemedi)

şimdi
tarçınlı süt

2.5 litre su

nuhancim evet canim kücük ev cok rahat, yani 3 kisiyken biz cok rahatti,4 kisi olunca artik rahat degil.biktik sürekli kavgadan.kiz oglani odasindan kovuyor git burasi benim odam diye, oglan ablasina bagiriyor burada bende uyuyorum benimde odam diye, kizdaki cevap hayir önce ben geldim bu odaya sen sonradan geldin, ilk benim odamdi diye.sonra oglum bana gelip anne siz babamla salonda yatsaniz burasi benim odam olsa :44:

anliyacagin yatak odam istila edilmeden bu evden cikip 3+1 e gecme derdindeyim

banucum eve kamera degilde, artik sunu görüyorum hep.birden fazla cocugu olan ev hanimlarinin ortak bir kaderi var hepimiz onun kurbaniyiz gerci sagliklari yerinde olsun toplarizda ,kavgalari yiyip bitiriyor beni bazen.ama yapacak birsey yok, cogu zaman dislerimi SIKIP sabir diliyorum Allahtan.cocuklar dislerimi SIKTIGIMI gördügünde zaten arazi oluyorlar

ve bu hafta bende gercekten senden süper bir sonuc bekliyorum, bu hafta ciddi anlamda calistin yani kilo verebilmek icin

Akşam bıraz patlıcan oturtması ıle salata yedım
Kendımı süreklı yorgun hıssedıyorum bır de reglım yaklaştı süreklı bı tatlı krızı
Yarın jıllıan'a başlayacağım artık, bır an önce ıncelmek ıstıyorum

Son düzenleme:

Canım dediğin çok doğru iki çocukla olunca diyaloglarımızın hepsi benzer
Benim büyükte çok kovalıyor odadan ufağını bırak benim ufağın çeneside hiç durmuyor hem bana şikayet ediyor hemde ablasına laf söylüyor
Valla akşam üzere iyice geldiler bana
Ufaklık iki kere çorbasını döktü yemekte hatta ikincide komple kase yere kapandı tabi halı maf oldu :26:
Başladım söylenmeye sofrada bile rahat yok bana yemekmi beni yedi benmi yemeği diye
Eşimde hayırdır bu ne sinir bugün diye şaşırıyor birde dedim tabi senin tuzun kuru sabahtan akşama kadar benim tepemdeler ve dakika kavga etmeden durmadılar bugün
Bİrda küçük cadı tam ben salata alcağım ortadaki kaseden benim çatalıma vurup vurup duruyor bitireceksin benim o diye ulen zaten kuş kadar yiyorum bari salatayı yeseydim ama yok hayır işin garibi kendi salata yemez ancak salatalıkları ayıklar içinde ama inadı tuttu tabi çorba kasesi halıya kapaklanınca anında pırrrrrrrrrrrrr
Şimdi biraz sakinlediler çok şükür

Canım eminim biliyorsundur ama ben yinede bir hatırlatmak istedim ; tarcınlı süt çok güzel kesiyor tatlı krizlerini birde ben çok krize girersem bazen evde şu BİMdeki hazır sahleplerden bulunduruyorum bazen onlar 60 kalori falan hemde içine şeker ilave etmeyince bile baya krizi yok ediyor
Bayadır almadım bak şimdi aklıma düştü

saat 4,5 gibi kabak kavurup yedim.şimdi büyük 1 tane salatalığı doğradım.üzerine limon sıkıp tuz döktüm ve onu yedim.birazdan çilekli nesfite süt döküp 1 kase ondan yesem olur mu eyyy ahali

Siz bu çocuklardan ne çekiyorsunuz böyle yaaaa kursa bi girdim almış başını gidiyo heryer namazı kılıp dolabın önüne oturdum kitapları rafları saccadelerini örtülerini jilet gibi yaptım kalktım az mutfağa gittim bi geldim kafamdan kaynar su döküldü resmen 2 dk önce düzelttiğim odayı nasıl hemencecik birbirine katmışlarrr büyük yetenekkkk bide göfret vemriştik ellerine bi kere söyledim açmayın evinizde yiyin diye dinlemediler 2...3... en sonunda istemeyerekte olsa sesimi yükselttim ayy yaz geliyo 40 tane çocukla uğraş dur şimdi 15 iyle baş edemiyoruz

Bi benden korkuyorlar zaten (ki korktukları halleri böyle bide korkmasalar...) annelerine mahcup oluruz diyor diğer hocalar hiç de olmayız evde öyle şımarsalar anneleri dayak delisi yapar eminim :26::26: yumuşak davranıyoruz diye çileden çıkartıyorlar yaa bide yemek beğenmezler, biri ben tavuk yemem diyor diğeri ben çorba sevmem diyor aheyyyy

iyi akşamlar

menüm

sabah

1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
2 kaşık yoğurta,
2 kuru kayısı,
1 hurma
1 tatlı kaşığı bal
ve 1 yemek kaşığı yulaf
karıştırıp yedim.

ara
yok

öğlen
ızgara et
salata
ayran

ara
1 elmalı yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
1 domates
çeyrek dilim kepekli ekmek minicik

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 110 dk

ben sahsen cocuklarima yemek konusunda cok sertim.belki baziniz vicdansizlik diyebilirsiniz bile.ben evde aksam yemegini kimin ne sevip sevmedigini düsünmeden yapiyorum.yiyen yiyor yemeyen bir sonraki yemek saatini bekliyor.herkese ayri ugrassam ooooo mutfaktan cikamamen basindna beri böyle yaptim.Allaha cok sükür önüne ne konursa yiyen cocuklarim oldu.bamyasindan tut patlicanina kadar .oglum bamyadan nefret eder,önüne geldiginde söyle der.anne bu yemeyi bulamayip acliktan ölen insanlar var, ben yemegimi yiyeyim .ve gercektende yer yemegini.normal yemek hizina göre yemez daha uzun zamanda yer ama yer.cocuklara taninan töleranslarda dikkatli olmaktan yanayim ben.ben ailemden böyle gördüm, aynisini cocuklarima yaptim (esimle cok kavga ettik bu konuda)

Valla ben çocuklara inanılmaz düşkün olduğum halde arada cıldırıyorum
Hep diyorum anaokulu olsun normal okul öğretmenleride olsa inanılmaz saygım var dediğin gibi evde bir taneyle bazen cıldırınca terlik piskoloğuna bile geçenler var bağırıp çağırıyoruz bazen eee okadar öğrenci bir arada iyi dayanıyorsunuz
Ben arada ikiz yeğenlerim var onlara bağırıyorum da hem korkuyorlar hemde çok seviyorlar
Sen onlara gereken ilgiyi gösterdikten sonra arada sesini yükseltmen bence sorun olmamalı evde olsa dayak bile yer bazıları.

Bak şimdi benim küçük cadı evin içinde koşup duruyordu 5 kere uyardım hala tınlamayınca ayağa kalktım oda oyun sanıp koşmaya başladı iyice ( alt komşu rahatsız olucak diye ödüm kopuyor ) yakaladım totoşuna iki tane hafif şaplak attım hemen dudakları büzdü ağlayacakmış gibi sonra küsüp koltuğa oturdu. İki dakika sonra babası odaya girince yine tam niyetlendi ben kimin totoşuna vurdum biraz evvel diyince yine yerine oturdu
Yani bu sıpalar arada aranıyor

kızlar hayırlı geceler...bilgisayar virüs aldığı için 10 gündür yoktum.(yani bilgisayarı kulllanamıyodum)bu arada kilo da verdim şimdi 83 kiloyum bakalım inşallah bu hızlada devam ederim.çenem mi düştü ne herkesi çok özledim =)iyi geceler

Canım bende seninle aynı fikirdeyim ailemde bize öyle yapardı şimdi abim hala kıl yemek konusunda ama ben nerdeyse hiç seçmem. O yüzden de yemeğe hiç daralmam etrafta da görüyorum oğlum şunu yemiyo kızım bunu yemio die ne pişireceklerini şaşırıyorlar ama aileleri çocuklarını aşırı şımartmış bazen tahammül edemiyorum...

Ahhh ah hemde ne aranma

güüüünnnaaaaaaaayyyyyydin Türkiyemmmmmmmm :))) cok severim cem ceminayin radyo programlarini, neyse konuya dönelim sabahtan ögleye kadar olan programim söyle kizlar.

6.30 kalkis.cocuklari uyandirma,
beslenme kutularini hazirlama ve cocuklari uyandirma :) burda stres var,azicik sesimi yükseltmem gerekiyor yataktan cikmalari icin :)
su an kahvaltilarini bitirmek üzerelerhemen giyinip disler fircalanip cikicaz.
cocuklardan biri okula digeri yuvaya birakiliyor sonra
dünden bir hanim arkadasimla sözlestik , cocuklari servis edince ormana gidelim yürüyüse gidelim diye.cok hos sohbet biri ne kadar yürürüz bilmiyorum, ama yürücegimiz mesafe yokuslu inisli birsey ve 5,5 km.kadar tutuyor,birde yeni yürümeye baslicak arkadas, sanirim bir 1 saat sürer.
sonra eve dönüs 30 dakika kardiyo yapicam
dus alip hazirlanip cikip alisveris yapicam mutfak alisverisi.eve dönücem azicik dinlenip, cocuklari almaya gene cikicam evden.

ohhh benden bu kadar simdilik. ögleye görürüsürüz (sizi öpen smiley) :)))

gunaydın kızlar

dunku borek gırısımım basarısızlıkla sonuclandı sanırım mutfak ıslerı bana gore deıl kabul etmem gerekıor :44::44::44::44:

neyse reglım bugun yarın gelcek o yuzden hıc doymuyorum bu gunlerde nedense :44::44::44:

dun menum aksama kadar fena deıldı aksam ustu ısyerınde asırı acıktım bayılcaktım nerdeyse bır paket cubuk kraker yedım evdede bır kucuk beceremedıgım borekten yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…