- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
yavrum benimde öyle cocuklar evdeyken yok imkan derli toplu olmanin.göya ayri odalari var ama nerdeeeee, mutfakta bile oyuncak olur bazen cocuklar evde olsaydi ben zor bitirirdim bu isleri :))) yoksa bir cift tom ve jerry var evde.hatta tom ve jerry bile bizimkilerin yaninda arkadas gibi kalir ,gerisini sen düsün artik.bak cocuklari aldim yeni eve girdik , girer girmez kavgaya tutustular.simdi birazdan ikiside aglayarak gelip anneeeeee diye bagirmaya baslicaklar ama bende bagisiklik kazandim artik,gelip aglamaya basladiklarinda sanki televizyon izliyormusum gibi yorum yapip kendi hallerine birakiyorum,birbirlerinin bogazlarina yapismadiklari sürece cünkü gözlemledim ben araya girmeyince kendileri orta yolu daha iyi buluyor.ben karisinca ikisinden birinden su tepki geliyor.sen zaten beni sevmiyorsun hic hep onun dedigi oluyor o yüzden güzelim inan ögleden sonralari idol olabilcek durumda hic degilim hazir itiraflara baslamisken suda olucak bak, ben en gec 3 saat icinde esimi arayip aynen su cümleyle baslayan bir cümleyle baslicam konusmaya.
`` hayatim senin bu cocuklarin öldürücek beni birgün ............... ``
Kız bizim eve kameramı yerleştirdın yoksa bizde aynıyız resmen
Benim büyük çok kızdırır kardeşini öbürüde 2.5 yaşına bakmadan seni geberticeğım diye bağırır hatta dün bana soruyor anneciğim ablamı öldürebilirmiyim diye saçmalama ablalara öyle denmez diyincede ama azcık yaaa diye ısrar ediyor hanım
Bazen dayanamıyorum bende başlıyorum söylenmeye ikinizide geberticeğim bakın sabrım taşıyor diye ama tınlayan yok sonuçta dayakla büyümüyorlar
Ahhh ahhhh Anam valla bir bakardı hazırola geçerdik değil çan çan cevap vereceğiz
Şükür çok çabuk barışıp sonra yine aşk yumağı haline geliyorlarda çok fazla endişelendirmiyorlar beni. Tabi o an bende genelde eşimi arayıp bunlar benim ömrümü yedi valla kaçasım geliyor diye oda hemen diyor eee analarına çekmişler hem sen değilmiydin çocuklar fikirlerini özgürce ifaade etsinler, onlarda birer birey kişiliklerinin gelişmesi için biraz daha rahat olmak lazım diye cevabıyla ağzımı kapatıveriyor
Heee Allahtan sınırlarını çok iyi biliyorlar belli bir noktadan sonra ceza vereceğimi yada bir sonraki isteklerini almayacağımı biliyorlar yani en azından büyüğü
İnşallah ilerde çok daha iyi geçinip birazda tertipli olurlar Valla bıktım oyuncak toplamaktan ben topluyorum arkamdan küçük cimcime yine boşaltıyor oyuncak kovasını birde sonra topla diyince hemen karnını tutup ayy anne ben çok yoruldum karnımda ağrıyor sen toplasana diyor
Cecosum kocisine geçmis olsun...Kv de naz yapsin biraz.. Anneceğim çok hatayim desin...
Banucugum, bu ödem cayinin tadi nasil? Sevdin mi? Menün süper. Bu hafta senden çok şiddetli kilo gidişleri olacak .. hissediyorum.. (3.gözüm açıldı birden )
Valla Annesine hastayım dese ancak geçmiş olsun der
Hayatta bir kere bile anam oğlum hasta bir çorba yapayım demiş insan değil
Bak bu benim yaptığım çay Ayşeciğim sağ olsun verdi
Ödem Sökücü Çay tarifi;
3 parmak büyüklüğünde zencefil
3 elma
1 çubuk tarcın ( ben 3 tane koydum )
1 YK karanfil
1 YK karabiber ( tane kullandım ben )
1 tane limon
Hepsini 3 litre suda 5 dakika kaynatıyorsun
Her gün 3 bardak olmak üzere yemek öncesi yada sonrası ılık yada sıcak tüketiliyor.
Ben Sabah ve Öğlen yemekten sonra içtim ama akşam yemekten önce
Ayşeciğim limonun 4/1ini içine koymuş kalanını kaynarken vitamini kaybolmasın diye içerken bardağına sıkmış
Valla benim bağırsaklarımı baya bir yumuşattı birde sık sık idrara çıkarttı
Tadı çok hoş değil açıkcası ama içilmeyecek gibide değil yani Besmele çekip iki üç kerede içiyorum ben