Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

dun benım adama kızdım ne buldumsa yedım bugun sıkıdan ote bır menuyle karsınızdayım

kime kızarsak kızalım kendimize ediyoruz dimi aaah ah biz
Benim menümm

Kalkınca 1 çay kaşığı çörek otu ve 2 bardak felan su

Kahvaltı, omlet şekersiz açık çay ve 2 dl tam buğday ekmeği

Ara: 1 salatalık

Öğle: 2 kaşık bulgur pilav ve ayran

ara: yeşil çay 2 kuru kayısı

akşam: sanırsam galiba ıspanak yemeği.

ara: yeşil çay

2 lt su

melekk
ilknurun selamı var sana faceden görüştük gel oturalım dedim hava soquk didii kaynatası falan gelip gitmiş yorgunmuş dinlencekmiş ben sana kaloriferleri yakarım ısınırsın dedim daha neler dedim dedimde dedim ama geelmediiiiiiiiiiiiiii sen olsaydın koşa koşa gelirdin dimi canımıniçi

a.s. ozledık soleseydın topıge gelsınn oo ben teklıf beklemeden gelırdımkı kızım ona bakarsan anında goruntu yaneee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Dün eşim arabayla uğraşmaktan helak oldu tabi birde soğuğu yediği için felaket durumda. Gece nöbetci eczanelerden bir sürü şey almış kendini toparlayabilmek için. Bütün gece üşüdü durdu ve bu sabahda şirkette gitmedi.
Babasının ciftliği sanki istediği zaman kendi kendine izin verebiliyor Patron sağ olsun oğlu gibi sevdiğinden ses etmiyor Allahtanda adamcağız biraz dinlenip kendini bakıma aldı

Çok sağ ol canım En son gece çekici çağırıp arkadaşının tamirhanesinin önüne çektirmiş. Hazır evdeyken arabayı tamir ettireyim diye biraz evvel çıktı evden Dediğin gibi inşallah fazla masraf çıkarmaz ve bugün tamir olur yoksa yarın minibüse talim edeceğim spor salona giderken hayır giderken sorun yokta dönüşte rahat bir yarım saat beklemem gerekecek minibüs geçene kadar. Neyse fıstık gibi olmaya giden yolda herşey mübahdir olmadı yürürüm anasını satam tabi o zamanda 2 saat sürer herhalde ama elbet boş minibüs deng gelirim

Canım hayırlı olsun kuzulara
İnşallah okul hayatlarıda ileride çok başarılı olur. Bende benim büyük kız okula başladığında ondan çok daha mutluydum şimdi spora gittiğim zamanları bile kendime özel zaman ilan ettim ufaklıkta okula başlayınca herhalde bayram ilan ederim ama ona daha çok var nasılsa
Onlar okuldayken sende bari biraz kendine vakit ayırıp rahat rahat işlerini halledip az da olsa gezersin

hoşgeldin canım

sen o kvyi bana göndersene bi :104:
bu arada geçmiş olsun cnm (araban için)

Çok sağ ol Arzucuğum
İnşallah fazlada masraf çıkartmaz dahada mutlu olurum

Valla emin ol benim KVyi sana göndersem 24 saatten fazla tahammül edemezsin
Bazen eşime bile diyorum hala bir ümit hastanede karışmış işte sen onun oğlu değilsin diye biri çıkarmı acaba hesabı ümitlerim var diye Hatun tam saraylı havalarında Allahtan öyle çok zengin bir hatun değil yoksa yanına yaklaşılmazdı herhalde

a.s. ozledık soleseydın topıge gelsınn oo ben teklıf beklemeden gelırdımkı kızım ona bakarsan anında goruntu yaneee

walla hayatım ya sen istanbula taşınacan yada ben izmire bunun başka çaresi yok kara sevda bizimkisi
ilknurcum gelicekmiş topiqe akşam sabah

ama basarısız bır denemede olsa cop yerıne benım adamın mıdesıne gıder cnku o herseyı yıyoooooooooooooooooooo

teşekkürler ellerine sağlık canımcım inşlaAllahhhh

çok mersi ellerine sağlik...
canim eline saglik, baya ugrasiyorsun böyle kilo boy :)) hakkini helal et
Ellerine ve emeğine sağlik
Hakkini helal et o kadar uğraşiyorsun

Ne demek canım helal olsun

selam kızlar beni de listeye alırsanız cok sevinirim kilo vermemde desteginize ihtiyacım var :) 59 kilo ile basladım hedefim 54 55 olmak

Hoşgeldın canım hemen hemen aynıyız, ben de 60 kıloyum şımdılık hedefım 55

a.s cecomm hoşgeldin :16 kıss adın neydi senin :26::26:
walla bende çetin cevizim canım senin kv benim yanıma gelse senin kıymetini anlayıp başına taç eder seni okadar yanee
yok kıss yemıyorumkı yanı pek sevmem ıspanaklı borekı benımkı yapıp yapamama merakı sadece
ıspanakalrı kavurup böreqin içine katacan hepsi bu merak edecek bişi yok yanee
ama basarısız bır denemede olsa cop yerıne benım adamın mıdesıne gıder cnku o herseyı yıyoooooooooooooooooooo

napsın adam akşama kadar çalışıp yoruluyor ne bulursada yiyo yazık yaaa güzel yap sende şu yemekleri bayram etsin eniştenin midesi

Bugün 11'de uyandım o yüzden şımdılık menüm şöyle oldu.

Kahvaltı
1 adet portakal

Öğle
1 porsıyon ıspanak
Yoğurt

Geç uyanınca düzen falan kalmıyor ya yürüyüşe çıkacaktım sabah

cezalı o bu aksam yapcem ama ona yedırmıcem

Son düzenleme:
smileeeee ellerine saqlık canım alıntılarda adım çıkmayınca sana yazmadıqımın farkına vardım melekle uqraşmaktan vakit kalmıyorkiii

bi başlayamadım gitti şu yürüşlerime
cezalı o bu aksam yapcem ama ona yedırmıcem

kavurmadan ıspanak katılırmı kısss öqrencek artık daa küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…