tam gün menüm kızlar;
kahvaltı
ızgara sucuk
1 yumurta
1 salatalık
dil peyniri
meyve çayı
ara
1 avuç fındık
öqleden sonra
1 porisyon sütlü şehriye çorbası
akşam
1 yeşil elma (canım başka bişey istemedi)
şimdi
tarçınlı süt
2.5 litre su
gunaydın kızlar
dunku borek gırısımım basarısızlıkla sonuclandı sanırım mutfak ıslerı bana gore deıl kabul etmem gerekıor :44::44::44::44:
neyse reglım bugun yarın gelcek o yuzden hıc doymuyorum bu gunlerde nedense :44::44::44:
dun menum aksama kadar fena deıldı aksam ustu ısyerınde asırı acıktım bayılcaktım nerdeyse bır paket cubuk kraker yedım evdede bır kucuk beceremedıgım borekten yedım
Günaydın Canım
Ben Akşam üstü Tarçınlı bitki çayı içince bir şey yeme hissi azalıyor canım sanada öneririm ama sen bitki çayı içmiyordun demiAlışınca aslında devamı geliyor bir kaç defa zorlaman gerekiyor kendini.Börek işi ama çok zor tatlı yapmak gibi kolay değil canım bende ilk yapamadımmmmm sonradan öğrendim..
..
Günaydın kızlar
Akşamlar spor yapmaya başladım..Aslında Jilian ı yapmayı çok istedim ama onu indiremeidm indirsemde bizime vde tv bir adet ben eşime spor yapacam kapat seyrettği programı kapat desem çook uyuzluk yapar bana dalga geçen birde o etkenden dolayı jilian yapmaktan vazgeçtim...
Ama 1,5 litrelik su şiseleri aldım onlarla hareketler yapıyorum ilk gün fazla zorlamamak adına 15 dakika yaptım ama karnım ağrıyor ayakalrım ağrıyor ama kollarım ağrımıyor fazla çalıştıramadığımdan dolayı mı bugün arkadaşın yerindeyim yapılan hareketlere bakacam araştıracam..
cıgdemcım telefonuna ındır ordan bakarak yap ben oyle yaptımısyerınde bu ıslerden anlayan bır arkadasımdan rıca ettım sagolsun ındırdı telıme her aksam ordan bakarak yaptım ben
Yapabilirsem deneiyecem canım sağollll birde uzun zamandır spor yapmıyordum ya özelmişimmmmm valla spor yapınca daha mutlu oldum
meleqimm böreqin neresi olmadı kuzuuu :26::26:gunaydın kızlar
dunku borek gırısımım basarısızlıkla sonuclandı sanırım mutfak ıslerı bana gore deıl kabul etmem gerekıor :44::44::44::44:
neyse reglım bugun yarın gelcek o yuzden hıc doymuyorum bu gunlerde nedense :44::44::44:
dun menum aksama kadar fena deıldı aksam ustu ısyerınde asırı acıktım bayılcaktım nerdeyse bır paket cubuk kraker yedım evdede bır kucuk beceremedıgım borekten yedım
Günaydın Sütlü Şehriye çorbasını ilk defa senden duydummm nasıl güzelmi bende deneyim
Evet canım erkekler öyle başıbos bırakılmaz bende olsam oo kıyameti koparmıştııımmm neler yapmıştımmmm ..günaydın arkadaşlarr
kızlar çocuk muhabbetleri çok güldürdü beniama birazda tırstım vazmı geçsem bebişten acep :26::26:
yaa ne oldu bu havalara çok soquk yaa
bu arada koçişle barıştım kızlaren son ayrılıcam senden dediqimi hatırlıyorum nedense hep lafta kalıyor sevİyom ben koçişimi uyussluk etsede arada neyse böyle gelmiş böyle gider ama barışmamız uzun sürmedi demin aradım teli kapalıydı bu seferde tel niye kapalı diye açtım bayramlık aqzımı iyi yapıyom dimi kızlar öööyle başı boş bırakılmasss
günaydın arkadaşlarr
kızlar çocuk muhabbetleri çok güldürdü beniama birazda tırstım vazmı geçsem bebişten acep :26::26:
bu arada koçişle barıştım kızlaren son ayrılıcam senden dediqimi hatırlıyorum nedense hep lafta kalıyor sevİyom ben koçişimi uyussluk etsede arada neyse böyle gelmiş böyle gider ama barışmamız uzun sürmedi demin aradım teli kapalıydı bu seferde tel niye kapalı diye açtım bayramlık aqzımı iyi yapıyom dimi kızlar öööyle başı boş bırakılmasss
meleqimm böreqin neresi olmadı kuzuuu :26::26:
bı bılsem sanada solıcem neden olmadıgı ortada cunku ben KABILIYET DUSMANI BECERIKSIZIN tekıyım
Canım ben salçayı pek sevmediqim için sütlü yapıyorum hem çok hafif hemde çok lezzetli oluyor...önce suyun içinde şehriyeleri haşlıyorum şehriyeleri fazla koyma koyu olmasın..şehriyenin suyu çorba kıvamında kalıcak...sonra üzerine süt ekliyorum ve kaynayınca tuzunu ekleyip altını kapatıyorum...çorba dinlenirken diqer yanda tereyaqla naneyi eritip ekliyorum ve inanılmaz bir lezzet çıkıyor ortaya...ek olarab ben bu çorbayı tavuk suyuylada yapıyorum daha farklı oluyor...şimdiden afiyet olsun tatlım
günaydın arkadaşlarr
kahvaltım kısçelerr;
2 dilim buqdaydan tost
dil peyniri
domates
salatalık
büyülü bohça yeşil çay
:13::13:e yanı ne demısler seytan azapta gerek
kuzııııııııııııı bakorumda menuler superrr sabah kac cıktın tartıdaaaaaa
:13::13:
canım dündü galiba baskülde aynı rakamı görünce sinirlendim cumaya kadar tartılmama kararı aldım bakalım becerebilecekmiyim
Canım eminim biliyorsundur ama ben yinede bir hatırlatmak istedim ; tarcınlı süt çok güzel kesiyor tatlı krizlerinibirde ben çok krize girersem bazen evde şu BİMdeki hazır sahleplerden bulunduruyorum bazen onlar 60 kalori falan hemde içine şeker ilave etmeyince bile baya krizi yok ediyor
Bayadır almadım bak şimdi aklıma düştü
saat 4,5 gibi kabak kavurup yedim.şimdi büyük 1 tane salatalığı doğradım.üzerine limon sıkıp tuz döktüm ve onu yedim.birazdan çilekli nesfite süt döküp 1 kase ondan yesem olur mu eyyy ahali
Siz bu çocuklardan ne çekiyorsunuz böyle yaaaa kursa bi girdim almış başını gidiyo heryer namazı kılıp dolabın önüne oturdum kitapları rafları saccadelerini örtülerini jilet gibi yaptım kalktım az mutfağa gittim bi geldim kafamdan kaynar su döküldü resmen 2 dk önce düzelttiğim odayı nasıl hemencecik birbirine katmışlarrrbüyük yetenekkkk bide göfret vemriştik ellerine bi kere söyledim açmayın evinizde yiyin diye dinlemediler 2...3... en sonunda istemeyerekte olsa sesimi yükselttim ayy yaz geliyo 40 tane çocukla uğraş dur şimdi 15 iyle baş edemiyoruz
Bi benden korkuyorlar zaten (ki korktukları halleri böyle bide korkmasalar...) annelerine mahcup oluruz diyor diğer hocalar hiç de olmayız evde öyle şımarsalar anneleri dayak delisi yapar eminim :26::26: yumuşak davranıyoruz diye çileden çıkartıyorlar yaa bide yemek beğenmezler, biri ben tavuk yemem diyor diğeri ben çorba sevmem diyor aheyyyy
kızlar hayırlı geceler...bilgisayar virüs aldığı için 10 gündür yoktum.(yani bilgisayarı kulllanamıyodum)bu arada kilo da verdim şimdi 83 kiloyum bakalım inşallah bu hızlada devam ederim.çenem mi düştü ne herkesi çok özledim =)iyi geceler