Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

dun benım adama kızdım ne buldumsa yedım bugun sıkıdan ote bır menuyle karsınızdayım :KK42::KK42::KK42:

kime kızarsak kızalım kendimize ediyoruz dimi aaah ah biz:KK31::KK31:
Benim menümm

Kalkınca 1 çay kaşığı çörek otu ve 2 bardak felan su

Kahvaltı, omlet şekersiz açık çay ve 2 dl tam buğday ekmeği

Ara: 1 salatalık

Öğle: 2 kaşık bulgur pilav ve ayran

ara: yeşil çay 2 kuru kayısı

akşam: sanırsam galiba ıspanak yemeği.

ara: yeşil çay:KK76:

2 lt su

melekk :KK3:
ilknurun selamı var sana faceden görüştük :KK14: gel oturalım dedim hava soquk didii :63: kaynatası falan gelip gitmiş yorgunmuş dinlencekmiş :KK6: ben sana kaloriferleri yakarım ısınırsın dedim daha neler dedim dedimde dedim ama geelmediiiiiiiiiiiiiii :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: sen olsaydın koşa koşa gelirdin dimi canımıniçi:KK19:

melekk :KK3:
ilknurun selamı var sana faceden görüştük :KK14: gel oturalım dedim hava soquk didii :63: kaynatası falan gelip gitmiş yorgunmuş dinlencekmiş :KK6: ben sana kaloriferleri yakarım ısınırsın dedim daha neler dedim dedimde dedim ama geelmediiiiiiiiiiiiiii :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: sen olsaydın koşa koşa gelirdin dimi canımıniçi:KK19:

a.s. ozledık soleseydın topıge gelsınn :KK20::KK20::KK20: oo ben teklıf beklemeden gelırdımkı kızım ona bakarsan :KK19::KK19::KK19::KK19: anında goruntu yaneee :KK24::KK24::KK24:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Dün eşim arabayla uğraşmaktan helak oldu tabi birde soğuğu yediği için felaket durumda. Gece nöbetci eczanelerden bir sürü şey almış kendini toparlayabilmek için. Bütün gece üşüdü durdu ve bu sabahda şirkette gitmedi.
Babasının ciftliği sanki :KK1: istediği zaman kendi kendine izin verebiliyor :KK1: Patron sağ olsun oğlu gibi sevdiğinden ses etmiyor Allahtanda adamcağız biraz dinlenip kendini bakıma aldı :KK1:

Cecosum, arabanın arzalanmış geçmiş olsun canım.. Şeritte kalma duyğunu çok iyi biliyorum... insan çok kötü oluyor.. gelmiş geçmis olsun. nazarlik olsun... allah daha büyük sorunlar göstermesin. arabanin masrafida az çiksin... benim ödüm kopuyorda araba bozulunca. Kavinvaliden de hoş gelmiş 4 saat rotorda haber verilmez mi yahu..:KK1::KK1::KK1::KK1:

Çok sağ ol canım :KK34: En son gece çekici çağırıp arkadaşının tamirhanesinin önüne çektirmiş. Hazır evdeyken arabayı tamir ettireyim diye biraz evvel çıktı evden :KK34: Dediğin gibi inşallah fazla masraf çıkarmaz ve bugün tamir olur yoksa yarın minibüse talim edeceğim :KK1: spor salona giderken hayır giderken sorun yokta dönüşte rahat bir yarım saat beklemem gerekecek minibüs geçene kadar. Neyse fıstık gibi olmaya giden yolda herşey mübahdir :KK1: :KK1: :KK1: olmadı yürürüm anasını satam :KK1: tabi o zamanda 2 saat sürer herhalde ama elbet boş minibüs deng gelirim :KK34:

günaydin güzeller, ayyyy bugün cocuklar yuvasina okuluna basliyor, cok mutluyum yahu.biraz nefes alip, rahat rahat isime gücüme bakicam.evde olduklarinda her isimi onlarla yapmak zorundayim,doktora beraber git, temizligi beraber yap,mutfak alisverisini beraber yap, hele onlarla markete gitmek apayri macera oluyor.neyse biraz biraz normal hayatima dönücem.ve ilk cocuksuz olmanin günü serefine söyle rahat rahat temizligimi yapicam evimde,sporumu yapicam sonra.dusumu rahat rahat alicam, ayy harika olucak ya :))) cocuklar gibi seviniyorum, biraz yalniz kalabilcem diye :KK70:DDDbirde nuhancim inan harika yapiyorsun.bende 1 saat kadar erken yatabilmeyi becerebilmeliyim artik sanki haftaici bir saat eksik uyuyormus gibi hafif yorgun kalktim bugün yataktan :S

Canım hayırlı olsun kuzulara :KK34:
İnşallah okul hayatlarıda ileride çok başarılı olur. Bende benim büyük kız okula başladığında ondan çok daha mutluydum :KK1: şimdi spora gittiğim zamanları bile kendime özel zaman ilan ettim :KK1: ufaklıkta okula başlayınca herhalde bayram ilan ederim :KK1:ama ona daha çok var nasılsa :KK1:
Onlar okuldayken sende bari biraz kendine vakit ayırıp rahat rahat işlerini halledip az da olsa gezersin :KK34:

hoşgeldin canım :KK16:

sen o kvyi bana göndersene bi :104: :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
bu arada geçmiş olsun cnm (araban için):KK34:

Çok sağ ol Arzucuğum :KK34:
İnşallah fazlada masraf çıkartmaz dahada mutlu olurum :KK1:

Valla emin ol benim KVyi sana göndersem 24 saatten fazla tahammül edemezsin :KK1:
Bazen eşime bile diyorum hala bir ümit hastanede karışmış işte sen onun oğlu değilsin diye biri çıkarmı acaba hesabı ümitlerim var diye :KK1: Hatun tam saraylı havalarında :KK1: Allahtan öyle çok zengin bir hatun değil yoksa yanına yaklaşılmazdı herhalde :KK1:

teşekkürler ellerine sağlık canımcım inşlaAllahhhh:KK8::KK8::KK8:

çok mersi ellerine sağlik...:KK16::KK16:
canim eline saglik, baya ugrasiyorsun böyle kilo boy :)) hakkini helal et :KK16:
Ellerine ve emeğine sağlik:KK71:
Hakkini helal et o kadar uğraşiyorsun :KK34:

Ne demek canım helal olsun :KK16:

selam kızlar :KK66: beni de listeye alırsanız cok sevinirim kilo vermemde desteginize ihtiyacım var :) 59 kilo ile basladım hedefim 54 55 olmak

Hoşgeldın canım hemen hemen aynıyız, ben de 60 kıloyum şımdılık hedefım 55 :KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Dün eşim arabayla uğraşmaktan helak oldu tabi birde soğuğu yediği için felaket durumda. Gece nöbetci eczanelerden bir sürü şey almış kendini toparlayabilmek için. Bütün gece üşüdü durdu ve bu sabahda şirkette gitmedi.
Babasının ciftliği sanki :KK1: istediği zaman kendi kendine izin verebiliyor :KK1: Patron sağ olsun oğlu gibi sevdiğinden ses etmiyor Allahtanda adamcağız biraz dinlenip kendini bakıma aldı :KK1:

Çok sağ ol canım :KK34: En son gece çekici çağırıp arkadaşının tamirhanesinin önüne çektirmiş. Hazır evdeyken arabayı tamir ettireyim diye biraz evvel çıktı evden :KK34: Dediğin gibi inşallah fazla masraf çıkarmaz ve bugün tamir olur yoksa yarın minibüse talim edeceğim :KK1: spor salona giderken hayır giderken sorun yokta dönüşte rahat bir yarım saat beklemem gerekecek minibüs geçene kadar. Neyse fıstık gibi olmaya giden yolda herşey mübahdir :KK1: :KK1: :KK1: olmadı yürürüm anasını satam :KK1: tabi o zamanda 2 saat sürer herhalde ama elbet boş minibüs deng gelirim :KK34:

Canım hayırlı olsun kuzulara :KK34:
İnşallah okul hayatlarıda ileride çok başarılı olur. Bende benim büyük kız okula başladığında ondan çok daha mutluydum :KK1: şimdi spora gittiğim zamanları bile kendime özel zaman ilan ettim :KK1: ufaklıkta okula başlayınca herhalde bayram ilan ederim :KK1:ama ona daha çok var nasılsa :KK1:
Onlar okuldayken sende bari biraz kendine vakit ayırıp rahat rahat işlerini halledip az da olsa gezersin :KK34:

Çok sağ ol Arzucuğum :KK34:
İnşallah fazlada masraf çıkartmaz dahada mutlu olurum :KK1:

Valla emin ol benim KVyi sana göndersem 24 saatten fazla tahammül edemezsin :KK1:
Bazen eşime bile diyorum hala bir ümit hastanede karışmış işte sen onun oğlu değilsin diye biri çıkarmı acaba hesabı ümitlerim var diye :KK1: Hatun tam saraylı havalarında :KK1: Allahtan öyle çok zengin bir hatun değil yoksa yanına yaklaşılmazdı herhalde :KK1:
a.s cecomm hoşgeldin :16 kıss adın neydi senin :26::26:
walla bende çetin cevizim canım :KK14::KK14: senin kv benim yanıma gelse senin kıymetini anlayıp başına taç eder seni okadar yanee :KK1::KK1:
yok kıss yemıyorumkı yanı pek sevmem ıspanaklı borekı benımkı yapıp yapamama merakı sadece :KK53:
ıspanakalrı kavurup böreqin içine katacan hepsi bu merak edecek bişi yok yanee :KK6::KK6:
ama basarısız bır denemede olsa cop yerıne benım adamın mıdesıne gıder :KK23::KK23::KK23: cnku o herseyı yıyoooooooooooooooooooo :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

napsın adam akşama kadar çalışıp yoruluyor ne bulursada yiyo :KK14: yazık yaaa güzel yap sende şu yemekleri bayram etsin eniştenin midesi :KK36::KK36:

Bugün 11'de uyandım o yüzden şımdılık menüm şöyle oldu.

Kahvaltı
1 adet portakal

Öğle
1 porsıyon ıspanak
Yoğurt

:KK56:

Geç uyanınca düzen falan kalmıyor ya yürüyüşe çıkacaktım sabah :KK5:

a.s cecomm hoşgeldin :16 kıss adın neydi senin :26::26:
walla bende çetin cevizim canım :KK14::KK14: senin kv benim yanıma gelse senin kıymetini anlayıp başına taç eder seni okadar yanee :KK1::KK1:

ıspanakalrı kavurup böreqin içine katacan hepsi bu merak edecek bişi yok yanee :KK6::KK6:

KIZIM ne kavurması burna nettekı tarıfte ole demıo ama yaaaaaaaaa :26::26::26::26: kafam karıstı sımdı bak :26::26:

napsın adam akşama kadar çalışıp yoruluyor ne bulursada yiyo :KK14: yazık yaaa güzel yap sende şu yemekleri bayram etsin eniştenin midesi :KK36::KK36:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: cezalı o bu aksam yapcem ama ona yedırmıcem :KK37::KK37::KK37:

Son düzenleme:
smileeeee ellerine saqlık canım alıntılarda adım çıkmayınca sana yazmadıqımın farkına vardım melekle uqraşmaktan vakit kalmıyorkiii:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Bugün 11'de uyandım o yüzden şımdılık menüm şöyle oldu.

Kahvaltı
1 adet portakal

Öğle
1 porsıyon ıspanak
Yoğurt

:KK56:

Geç uyanınca düzen falan kalmıyor ya yürüyüşe çıkacaktım sabah :KK5:
bi başlayamadım gitti şu yürüşlerime :KK4:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: cezalı o bu aksam yapcem ama ona yedırmıcem :KK37::KK37::KK37:

kavurmadan ıspanak katılırmı kısss öqrencek artık daa küçük :KK37::KK37::KK37:

X