Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün eşim arabayla uğraşmaktan helak oldu tabi birde soğuğu yediği için felaket durumda. Gece nöbetci eczanelerden bir sürü şey almış kendini toparlayabilmek için. Bütün gece üşüdü durdu ve bu sabahda şirkette gitmedi.
Babasının ciftliği sanki
istediği zaman kendi kendine izin verebiliyor
Patron sağ olsun oğlu gibi sevdiğinden ses etmiyor Allahtanda adamcağız biraz dinlenip kendini bakıma aldı
Çok sağ ol canım
En son gece çekici çağırıp arkadaşının tamirhanesinin önüne çektirmiş. Hazır evdeyken arabayı tamir ettireyim diye biraz evvel çıktı evden
Dediğin gibi inşallah fazla masraf çıkarmaz ve bugün tamir olur yoksa yarın minibüse talim edeceğim
spor salona giderken hayır giderken sorun yokta dönüşte rahat bir yarım saat beklemem gerekecek minibüs geçene kadar. Neyse fıstık gibi olmaya giden yolda herşey mübahdir
olmadı yürürüm anasını satam
tabi o zamanda 2 saat sürer herhalde ama elbet boş minibüs deng gelirim
Canım hayırlı olsun kuzulara
İnşallah okul hayatlarıda ileride çok başarılı olur. Bende benim büyük kız okula başladığında ondan çok daha mutluydum
şimdi spora gittiğim zamanları bile kendime özel zaman ilan ettim
ufaklıkta okula başlayınca herhalde bayram ilan ederim
ama ona daha çok var nasılsa
Onlar okuldayken sende bari biraz kendine vakit ayırıp rahat rahat işlerini halledip az da olsa gezersin
Çok sağ ol Arzucuğum
İnşallah fazlada masraf çıkartmaz dahada mutlu olurum
Valla emin ol benim KVyi sana göndersem 24 saatten fazla tahammül edemezsin
Bazen eşime bile diyorum hala bir ümit hastanede karışmış işte sen onun oğlu değilsin diye biri çıkarmı acaba hesabı ümitlerim var diye
Hatun tam saraylı havalarında
Allahtan öyle çok zengin bir hatun değil yoksa yanına yaklaşılmazdı herhalde