Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ölme emi deli kiz bastim kahkahayi bu satte bunu okuduktan sonra esim sesleniyor yatakodasindan hatun kendindemisin diye

çok mersi ellerine sağlik...

Yeni hayat tarzima alişmaya çalisiyorum. Erken yatalim erken kalkalim durumu... kuzu gibi saat 10 da uyudum sabah 6 da kalktim..
çeyrek simit, haslanmıs yumurta, biraz beyaz peynir, biraz light kasar peynir ve sekersiz cayimida içtim.
birazdan kendime sekeriz bir türk kahvesi yapacağım...
Malum bugun pazartesi ve yoğun bir gün olacak... Hepizede güzel bir hafta diliyorum..

Cecosum, arabanın arzalanmış geçmiş olsun canım.. Şeritte kalma duyğunu çok iyi biliyorum... insan çok kötü oluyor.. gelmiş geçmis olsun. nazarlik olsun... allah daha büyük sorunlar göstermesin. arabanin masrafida az çiksin... benim ödüm kopuyorda araba bozulunca. Kavinvaliden de hoş gelmiş 4 saat rotorda haber verilmez mi yahu..

günaydin güzeller, ayyyy bugün cocuklar yuvasina okuluna basliyor, cok mutluyum yahu.biraz nefes alip, rahat rahat isime gücüme bakicam.evde olduklarinda her isimi onlarla yapmak zorundayim,doktora beraber git, temizligi beraber yap,mutfak alisverisini beraber yap, hele onlarla markete gitmek apayri macera oluyor.neyse biraz biraz normal hayatima dönücem.ve ilk cocuksuz olmanin günü serefine söyle rahat rahat temizligimi yapicam evimde,sporumu yapicam sonra.dusumu rahat rahat alicam, ayy harika olucak ya :))) cocuklar gibi seviniyorum, biraz yalniz kalabilcem diye DDDbirde nuhancim inan harika yapiyorsun.bende 1 saat kadar erken yatabilmeyi becerebilmeliyim artik sanki haftaici bir saat eksik uyuyormus gibi hafif yorgun kalktim bugün yataktan :S

sabah kahvaltimi müslüyle yapicam.ama sütle degil bu sefer yogurtla tüketicem icine birde taze elma eklemeyi düsünüyorum.

cocuklari okula ve yuvaya birakip geldikten sonra kahvalti yapicam ondan sonrada islerime girisicem, görüsürüz kizlar

herkeze mutlu huzurlu bol eksili haftalar guzel hatunlar
maasallah hafta sonu falan dememisiz sohbetler almis yurumus. hele ceconun kv macerasi supermis. gulmemek icin kendimi zor tuttum.(malum is ortami)
bakalim bu hafta nasil gececek ben hala kendimi toparlayamadim ne guzel gidordum ama biraz bozdum yaklasik bir aydir
neyse menumu yazayim bakalim

sabah
1 ad tavada yumurta
1/2 domtes
1/2 salatalik
yesillik
sut

ara yok

ogle
5yk yogurtlu makarna (2 gundur canim istiyodu ben yapmadim yemekhane yapmis bende yedim )
5 sislik tavuk

ara
dondurma

aksam
yogurtlu ispanak

ara
1 portakal
yarim armut

spor = 30dk yuruyus
su = 3 lt

Günaydın Herkese
Bu Pazartesileri dinç başlamak yerine neden daha böyle yorulmuş olarak başlıyorumm hiç anlamıyorum...

SahGizem, yaşasın özgürlük... eyoo hadi kolay gelsin... kolay temizlikler bol enerjik sporlar olsun...

Günaydın Herkese
Bu Pazartesileri dinç başlamak yerine neden daha böyle yorulmuş olarak başlıyorumm hiç anlamıyorum...

hafta sonları bende yeterinece dinlenmezsem uykum falan yetmezse bende o haftayi zor geçiriyorum..

Son düzenleme:
selam kızlar beni de listeye alırsanız cok sevinirim kilo vermemde desteginize ihtiyacım var :) 59 kilo ile basladım hedefim 54 55 olmak
hoşgeldin canım

sen o kvyi bana göndersene bi :104:
bu arada geçmiş olsun cnm (araban için)
canım.....canımıniçii.......yaww günlerdir anlamadıqım sen tek öqünde okadar etli çeşiti nesıl yiyorsun :26::26: köfte balık sucuk sosiss
gün seninin günün yanee

makarnayı yemekhane yaptıysa sorun yok canım önemli olan kimin yaptıqıydı

Günaydın canlar, güzel bir hafta diliyorum hepinizeee, bol -'li günler sizile olsun
07.04.2013 / 10:00
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Sosis 3 küçük adet 1
Sucuklu Yumurta 1/2 adet 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0

13:00
Soğan suyu 1 bardak 5

16:00
Soğan suyu 1 bardak 5

20:30
Mantarlı Etli Güveç 1/2 porsiyon 10
Yoğurtlu semizotu 1 Porsiyon 5
Beyaz Peynir 50gr. 1
Kozlenmiş Kırmızı Biber 1 adet 3

22:00
Tarçınlı Süt 1 bardak 6

Toplam : 34 puan.
Spor yok, su 2 litre...

günaydın kızlarrr
hergün düşen rakamları görmeye alıştıqımdan dünkü gezmelerden sonra bugün basküle çıktım baktım aynı rakamı gösteriyor hani erkekler kızınca söyler ya ha işte bende öyle saydım baskülümde bana küstü 10 gün gülmez artık yüzüme

herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :))))...bugün sabah uyanır uyanmaz 1 su bardağı şekersiz nescafe içtim.arkasından 1 su bardağı sallama yeşl çay içtim.onunda arkasından 1 tane az haşlanmış yumurta,biraz peynir,3 tanede zeytin yedim :)...nyeyse çok doydum hee.dünkü yediklerimden olsa gerek

hakettı bıkerem olan bana oldu ne buldumsa yedım hemde aylardır yemedıgım beyaz ekmek bıle yedım onun yuzunden hemde yarım ekmek arası yag ve peynır olarak

Ben sana diyorum biz yakın oturalım diye bohçanı alıp bana kaçardın benim koçişide size yollardık...otursunlar kuzu kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…