Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arkadaslar kilo almak isteyenlerin topigine gittim bakindim biraz.ne yesek ne yesek deyip duruyolar:KK50:.hadi kalk tost ye,olmaddi sekerli biseyler ya.....bu ne ya:KK57: inat gibi ...moral kalmadi.bakmiycam bidaha oraya:KK19:

bugun utu yaptim 1 sepet.ama o kadar birikmis ki 1 sepet daha var.belimi dinlendiriyorum simdi ama devam edemiycem sanirim.cokyoruldum oturarak yaptim ustelik.ooof offf neden hic isler bitmiyoki.ondan once de esim geldi bi ara ustalara bakmaya gelmisken $u koltuklari kaldiriver de altini supureyim dedim.kaldirdi saolsun ohh icim rahat etti.butun evi supurdum.bi taraftan da batiyo tabi insaat olunca amaben raziyim.sikayet yok sonra cok guzel olacak biliyorum.bikac hafta sabretmeliyim:KK4:

canım bakma sen onlara eşimin arkadaşı var eşi çoook zayııff canım kilo almaya çalışıyoor sürekli bebek bisküvileri ekmekleri yiyor genede alammıyooor onlar içinde zorr :KK53:

bizdeee yırtıyoruz kendimizi zayıflamak içinn hehehehe :KK53: :KK52:

sabah kalktım tartıldım yine 90ı vurmuşum
kahvaltı önce 1 bardak ılık su 2 dilim çavdar ekmeği tere 1 yumurta biraz pynir
ara da 1 mandalina
öğlen yemeği 1 kase yoğurtluçorba 1porsiyon patatesli köfte veeee yemekte ekmek kadayıfı öıkmış 1 dilimin yarısı
ara 1 küçük elma
akşama yağsız makarna salatası yoğurt çok su içemedi akşam biraz içeyim bari

Kızlar attara gittim yeşil çay almaya kadının biri bi ilaç almış galiba elemana diyor ki bu zayıflatır diyo ama zayıflatmadı beni çocuk soruyo şimdi, abla susattı mı;evet iştahını kesti mi; evet şişkinliğin gitti mi; evet :KK12: ee daha ne diyo kadın diyo ki ama tartı aynı gösteriyo :KK70: bana başka ilaç ver yaksın şu yağlarımı diyo çocuk dedi ki abla bu yakmadıysa burdaki bütün ürünleri 5 sene aralıksız kullansan yanmaz gene o yağlar :KK33: ben dedim ki abla diyet varmı yoo ilaç kullanıyom işte diyo dedim ki ikimizde zayıflamak istiyoruz ama ben sabahtan beri aç geziyorum resmen bu işte bi terslik yokmu :KK56: olsun ben bide şu macunu kullanayım diyo dedim ki aaah ah ablacım varsa öyylee her istediğini yiyerek zayıflatan bi ilaç bende alayım ama yokkk.Attara bi girdim biberiyeden tut keik mate yeşil çay herşey yağ yakıyo ama yanan tüten bişey yok bizde daha :78::116:

ahfa canım benim sana katılıyorum keşke öyle mucizevi bişey olsada içsak zayıflasak nerde bu kilolar birden gelmedi öyle birdende gitmeyecek bize çok iş düşüyorr önce kararlı sonrada sabırlı olmak lazım bu arada sen kaç kilosun canım benim kadar değilsindir demişinde?

BENİM BUGÜN Kü MENÜM

Sabah: Bir bardak su 1 dilim ekmek bi dilim peynir 2 zeytin (öğlene kadar iştahım yoktu o yüzdn böyle geçiştirdim)
Ara: Bir büyük elmanın yarısııı
Öğlen: yine 1 dilim ekmek birazcık sebze yemeği birazcık çok az krem peynir
Ara:Bir tane mandalina
Akşam: 6 kaşık yapsız sossuz makarna bi kase çorba yarım kase yoğurt (Çok acıktım napıyım :KK1:)

3 lt su, bugün leslie yapmadım çünkü 2-3 kez çarşıya pazara markete çıktım ama genede 1 mil yaparım akşam inşallahhh. hımm şey yapptığım kaçamk ta 2 tanecik küçücük gofret küp gibi olanlardan.Bu dönemlerde canım çooook tatlı istiyo napim :78: bide 2 bardak yeşil çay

ahfa canım benim sana katılıyorum keşke öyle mucizevi bişey olsada içsak zayıflasak nerde bu kilolar birden gelmedi öyle birdende gitmeyecek bize çok iş düşüyorr önce kararlı sonrada sabırlı olmak lazım bu arada sen kaç kilosun canım benim kadar değilsindir demişinde?

105 :78: :KK43:( ama 120 den indim daha da inicem inşl şu tatlı krizlerim olmasa evde çok fazla abur cubur kola vs tüketiliyor bizde ondan zorlanıyorum

BENİM BUGÜN Kü MENÜM

Sabah: Bir bardak su 1 dilim ekmek bi dilim peynir 2 zeytin (öğlene kadar iştahım yoktu o yüzdn böyle geçiştirdim)
Ara: Bir büyük elmanın yarısııı
Öğlen: yine 1 dilim ekmek birazcık sebze yemeği birazcık çok az krem peynir
Ara:Bir tane mandalina
Akşam: 6 kaşık yapsız sossuz makarna bi kase çorba yarım kase yoğurt (Çok acıktım napıyım :KK1:)

3 lt su, bugün leslie yapmadım çünkü 2-3 kez çarşıya pazara markete çıktım ama genede 1 mil yaparım akşam inşallahhh. hımm şey yapptığım kaçamk ta 2 tanecik küçücük gofret küp gibi olanlardan.Bu dönemlerde canım çooook tatlı istiyo napim :78: bide 2 bardak yeşil çay

canım ama sabah ve öğle aynı tarz beslenmişsin ve 3 öğündede karbonhidrat olmuş :KK20: öğlen ve akşam sebze yada et yesen daha mantıklı dediğim gibi yaparsan halsiz düşmeden sağlıklı şekilde ve kalıcı kilo verirsin vücudunu proteinden de yağdanda mahrum bırakma :KK53:

selam kızlar....

sabah kalkar klkmaz 2 bardak sıcak su...

kahvaltı:
-1 poğaça(kendim yapmıştım minicik bide katı yağ yok:KK1:)
-2 dl kaşar
-2 zeytin
-1.yumurta
-domates

ara:
-4 badem

öğleyin:
-1 kase çorba
-4 ızgara köfte
-ayran

akşam:
-1 kase special k

2 lt suya tamamlıcam...

sabah kalktım tartıldım yine 90ı vurmuşum
kahvaltı önce 1 bardak ılık su 2 dilim çavdar ekmeği tere 1 yumurta biraz pynir
ara da 1 mandalina
öğlen yemeği 1 kase yoğurtluçorba 1porsiyon patatesli köfte veeee yemekte ekmek kadayıfı öıkmış 1 dilimin yarısı
ara 1 küçük elma
akşama yağsız makarna salatası yoğurt çok su içemedi akşam biraz içeyim bari

canımm bence sıvı yağ az da olsa almalısın vücudumuzu kandırmamız ve bunyemizdeki yağları yakmamız için şart :KK34:

tatlıdan olabildiğince uzak durmalıyıızz çok güzel ama cııssss :KK20:

kızlar özellikle akşam...
makarna-bulgur-pirinç-ekmek gibi karbonhidratları yememeye çalışalım bence:KK19:

selam kızlar....

sabah kalkar klkmaz 2 bardak sıcak su...

kahvaltı:
-1 poğaça(kendim yapmıştım minicik bide katı yağ yok:KK1:)
-2 dl kaşar
-2 zeytin
-1.yumurta
-domates

ara:
-4 badem

öğleyin:
-1 kase çorba
-4 ızgara köfte
-ayran

akşam:
-1 kase special k

2 lt suya tamamlıcam...

Canım hoşgeldinnn naslsınn :KK3:

menün gayet güzeell tebrikleerrr :KK1:

bende akşama ne yesem karar veremedim işteyim daha gidip eve yemek yapıcaamm :KK36:

mantar çorbası mı yapıp yesem sadece

yoksa bol yeşillkli patates salatası mıı öğeln patates püresi vardı yemekte ama 2 çatal yedimm :KK53:

ahfacığım ne kadar sürede verdin ayyy çok güzel bir 15 kilo darısı bana boyumda var vallaha fıstık gibi olurum:)))

Canım hoşgeldinnn naslsınn :KK3:

menün gayet güzeell tebrikleerrr :KK1:

bende akşama ne yesem karar veremedim işteyim daha gidip eve yemek yapıcaamm :KK36:

mantar çorbası mı yapıp yesem sadece

yoksa bol yeşillkli patates salatası mıı öğeln patates püresi vardı yemekte ama 2 çatal yedimm :KK53:

canım patatesin karbonhidrat değeri yüksek bence akşam yememelisin...

bana sorarsan çorba yoğurt vede salata derim...
yada çorba sebze yemeği ve salata yada yoğurt...
yada tavuk-köfte-balık tan birisi yanına salata yoğurt..
yada 1 kase special k.

benim akşam menülerim genelde bu şekilde dönüyor...:KK34:

canım ama sabah ve öğle aynı tarz beslenmişsin ve 3 öğündede karbonhidrat olmuş :KK20: öğlen ve akşam sebze yada et yesen daha mantıklı dediğim gibi yaparsan halsiz düşmeden sağlıklı şekilde ve kalıcı kilo verirsin vücudunu proteinden de yağdanda mahrum bırakma :KK53:

haklısın sürekli dışarı çıkmam gerekti hiç özen gösteremedim atıştırıp geçiştirdim özellikle hazırlamaya zamanım olmadığından yarın daha dikkatli devam edicem :KK45: benim diyetisyen bana her öğün 2 dilim ekmek vermişti :KK1: onun dediğini yapsam ohoo

bir yandan ovulasyon testi yapıyorum canım saat 8 e dgru o yüzden çorba içmemeliyim :KK17:

hakkımıza hayrlsı artık ne bulursam onu yiceemm çok acıktım :KK53:

yanına ara öğün alsan çok acıkmazsın canım aslında..

aman haa ekmek falan yemede:KK19::KK1::KK1:

cnm bende ovulasyon testini hep yapıyorum ama öle 3-4 saate hiç uymadım çıkacağı varsa çıkıyo zaten:KK1:

X