benimkisi de diyo ayni cumleyi bana
amaan neyse bugun anlamistir artik kendiliginden toplanmadigini.hatta bugunden itibaren bana yardimci tutsa yeridir.o derecede fikri degismistir adamin.bunalima sokar insani bu daginiklik vallahi
amannn pot mu kırdım yoksaa neyse yok ceza meza gözleri korkmasın şimdi bizden öcü diliz bizcanım ya ben burdan ayrılmadan 57.5 kg idim 59 oldum şimdi ama bitürlü veremiyorum metobolizma durdu hareketlendirmek için napmam gerek önerin varmı tatlım
var canım....2-3 kilo kadar daya yersen bişeyciqin kalmazzAllahım yaa 59 olmuş napıyım diye soruyor :84::84::84::84:
bak simdi acayip sekilde ozendim,kiskandim bana biseyler oldu.acilen 59 kilo olup senden fikir alasim var.
ayy sorma canım bende girip bi slm verip çıkar yatarım diyodum görüyosun muhabbettibilgee en son topiqe veda etmiştim gidip yatıcaktım bi geldin kaç sayfa yazı yazdırdın banakıss telini verde uykum kaçtıqında çaqırayım seni burayada laflayalım biraz
var canım....2-3 kilo kadar daya yersen bişeyciqin kalmazzAllahım yaa 59 olmuş napıyım diye soruyor :84::84::84::84:
ayy gülmekten bi hal oldum bugece allah iyilinizi versin hepinizin emi... inş. canım ya herkes mutlu olacağı kilolara düşer
ayy sorma canım bende girip bi slm verip çıkar yatarım diyodum görüyosun muhabbetti
oldu bebekim az daha yersem eski kilomla geri dönerim ozmn daha kolay veririm sanırım tıkandım kız napim çare arıyom
bilqecim napıcanı çok iyi biliyosun..menülerini paylaşırsın bizde senden kopya çekerizzz
cnm inanırmısın 1aydır kopya çekilcek bi menüm yokaldı başını gidio kurs başlayınca sıkıntı stres homidi gırtlak yiyorum yazsam da menümü uymayın bana sakın millet şuaralar cısım ben cıssssssssssss
1 aydır kaçamak yapıp sadece 2 kilomu aldınbrawo canım yaa...ben 2-3 gün yesem direk 2-3 kilo alıyorum....özendim şimdi sana...
1 aydır kaçamak yapıp sadece 2 kilomu aldınbrawo canım yaa...ben 2-3 gün yesem direk 2-3 kilo alıyorum....özendim şimdi sana...
güldennngeçmişi bitiremedinmi quuuu
filizcimbilqecim
bu tren kalkar kızlarrsaat geldi :79: çuff çufffff
iyigecelr tatlı rüyalar kızlarrr öpüyorum siziii
güldennngeçmişi bitiremedinmi quuuu
filizcimbilqecim
bu tren kalkar kızlarrsaat geldi :79: çuff çufffff
iyigecelr tatlı rüyalar kızlarrr öpüyorum siziii
canım kk yapıyo bazen böyle..
bide bunu denermisin..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wuUCgoa/weight.png
güle güle kullan canım...galiba bu sefer oldu. saol tatlmm
günaydın canımmiyi haftalar kızlar. bursada süper güneşli bir gün başladı. pazar kaçamaklarımdan sonra bol çorbalı iki gün beni bekliyor. :))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.....
.yarın ank..gidicem ama gitmeden 68 leri bi görsem diyordummm.ve veeee sabah bi tartıldım ucundanda olsa gördüm68.9 um :119:
ne olurrr inşallah ank.gittiğmde kilo almayayımmm hiç istemiyorum
günaydın canımm
aysuncummm 60lı kiloların hayırlı olsun tatlımm 6lı rakamlar güzeldir