Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gnaydın hanımlarr.. hayırlı cumalarrrrr..boooolll eksili bildirimlerr
ben diyete başlayalı 2 gn oldu daha veremediğimi hissediyorum motivasyonum dşer diye tartılmadım benim 2 kızım yurtta kalıyor onlarda bugün izne geliyolar eğer tartılıpta vermediğimi görürsem hırsımı yemekten çıkarırım onlarla berabero yüzden benim bildirim haftaya inş..

başlangıç :81
boy :165
bende:44 46
spor haftada 3 gün lesliyle 3 mil

hayirli cumalar. tebrikler ins. hep boyle devam eder demi ben mutluyumda hep 6 li rakamlarda olmayi istemisimdirde gorunce cok mutlu olmustum ins. hepimiz istedigimiz rakamlara ulasiriz

evet yavaş veriyorum ama yavaşta olsa bırakmıycam bu sefer sabırlı olucam

günaydınlarrrrr dünya kadınlar gününüz kutlu olsun hayırlı cumalar

gunaydın kızlarrr

ya cok tuhaf ama ıkı gundur sacma bı durumlardayum ıkı gundur menum duzgun olmasına kı o menulerle en az 300-400 gr gıtmesı lazım ama evelkı gun +200 cıktım bugunde sadece -100 gr vermısım ama sanırımkı sundan jıllen ıle ılgılı kadınlar kulubunde topık acılmıs ve ordakıler dıyorkı yaglar kasa donusmeye basladıgı ıcın tartıda + gorunulebılırmıs ILKNURCUM SEN NEDIYORSUN BUNA :26::26::26: dogruluk payı olabılır cunku ben ıkı gunluk bu menumle kesın -400-500 vermem gerekırdı buna karsın vucudumda sıkılasma hıssedıyorum yavas yavas

dunku menum

sabah
1 sımıt 25 p
yumurta 0 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p

ara
yok

ogle
tavuk sıs 0 p
salata 5 p

ara
5-6 fındık fıstık 2 p

aksam
sahanda soganı yumurta 3 p az

3 lt su ve 27 dakıka jıllen

merhaba canlarım
ben bu hafta bildirim yapmıycam çünkü tartılmadan önce unutup kahvaltı yaptım sonradan geç oldu artık

melek aablacımm
söyledigin sey cok dogru kaslar bizde agırlık yapıyor biz sporla kg veriyoruz ama bu tartıya yansımayabiliyor kaslar olusmaya basladıgı için
mesela benim kardeşim 50 kg gibi ama kaslı oldugu için 65 kg ama asla inanamazsın kilosuyla görünüşün alakası yok bizdede öyle olcak büyük ihtimal tartıya takılmayalım daha önemlisi ölçülerimize göre bakalım

ezgıcım 5. gunum jıllende sıkılasma basladı braz bıraz ama kas olusumu oluyor sanırımkı tartıda eksılme olmuooo

ohhhh ıcımı rahatlattın ezgıcım ya bende ole olgunu dusunmustum kı oyleymıs zaten cunku mumkun deıl baska turlusu zaten yapanların cogunun yorumuda bu yonde ve topık acılmıs okudum dun 50 sayfasını ve ınanırmısın yapıp sonuc almayan yok gıbı mucıze gıbı bısı dıyorlar ınsallah bakalım bızımde ole olcakkkk

sizden kiskandim bende basladim biraz sikilasalim ama demi

canımmmsınn benimm hiç kafana takma ablacım sen saglıklı besleniyorsunn bu jillianlada istedigin bedene girebileceksinn

hiç kullanmadıgımız yaglaı bile eritiyor gerçekten mucize gibi ama uzun süre yapalım hemen 1ay yapıp bırakırsakk bi sonuc alamayızz kasolan yerde yag bulunmazmıs o yüzden biz kaslandıgımız zaman normall yesek bile vücut hemen onu yakacak direk yag olmayacak bu süper bişey

kızlarr ben bugündenn baska nete giremiycem et kapatılacak bizim artık ne kadar sürer tekrar acılması bilmiyorum ama baska bir yerde falan bulursam nete girerim beni merak etmeyin die yazmak istedim tabiki diyetimede son gaz devam ediyorum aslaa eski beslenmeme dönmeyecegim yaz geldikçe dahada hırslanıyorum ben inşalah tekrar yazdıgımda sizi çıtır bi kız olurum hepinizi coook seviyorum bu topikteki herkesin kalbi insanlııgı cok güzel sizin gibi arkadaslarım oldugu için cok mutluyum inşallah tekrar görüşürüz

sizden kiskandim bende basladim biraz sikilasalim ama demi

AYNEN bebekkkk

evet en guzel yanıda bu olcak ezgıcım harıka bısı yaaaaa zaten bırakmam sanırım uzun sure ıstıkrarlıyımdır ben cunku ve guzel fıt bı vucut herseye degerrrrrr

ezgıcım hayırrrr yaa gel arada lutfen cebınden falan gırmeye calıssss

günaydın kızlaaarrr

cumamız mübarek olsuuunnnn

tüm kadınların günü kutlu olsuuuuunnnn :119::119::119::119::119:

bu aralar işler yoğun uğrayamıyorum pek nasılsınız

kilo bildirimi
Başlangıç kilo:84.5
Geçen hafta:80.5
Bu hafta:80.2
Giden:300
Toplamda giden:4.3
Hedef:60

Günaydın Kızlar

İşler okadar yoğun ki dünlü menümü bile yazamadım 2500 adet davetiye hazırlıyoruz onun dışında fuar hazırlığı ve dergiler ve muhasebebnin işleri derken ben stresli biri oldum yanıma biri almak için cvlere bakıyoruz ama hiç kimse kabul etmiyor burayı hatta bir kızı kendi isteğile çıkmış çocuğunu bahane ederek onu geri çağırdık o bile kabul etmedi Okadar burası kötü yaniii ...

Kilo Bildirimi me gelince + dayımm çokkk neden i var çok hatta dünden de 100 gram artıdayımmmmm Ama çooook nedeni var çookk su içmemem iki gündür su içiyorum hemde fazla lahmacun künefe yemem regl dönemim yakın karnım şişti ve iş stresi geceleri bile davetiye görmeye başladım okadar yani Hepsi bir neden toplamam lazım ....

Kilo Bildirimi
GEçen Hafta:52.300
Bu Hafta700:18:
Gelen kilo :1 kilo 400 Gram
Giden :Yok

Meryemmmmmmmmm seni çok seviyrum ve özleyecem özlüyorum zaten dersler ii gidiyordun umarım

Pazartesiden itibaren izne çıkacakdım Çarşamba ya aldık Çarşamba gününden itibaren çıkacamiMüdürüm aslında hiç çıkma parasını verelim dedi ama hem çıkılp dinlelenmek istiyorum hemde arkadaşım gelecek İzmirden onla görüşecem

Melek bencede kas kütlen artığından fazla gözükür bence kas kütle artması kas kütlenden vermesinde daha ii

çiğdemim bende seni çok seviyorum tatlımm bnm derslerimde güzel gidiyor sende izne cık bi güzel dinlen canımm sen hakettin bunu

EVET CIGdemcım bende ole dusunuyorummm daşşş olacamm daşşşşşşşşşşşş

Cancazım meryem cevaplamış zaten ona katılıyorum hatta o baktığın topikte önc sonra resimler vardı 1 ay sadece kadın bunu yapmış sadece bir kilo vermiş ama görsen sanki 10 kilo vermiş gibi duruyor aynen devam canım ben bırakmak zorunda kaldım bel fıtığım azdı ama düzeleyim inşallah yeniden başlıcam... Ama varya iji günüm boşa gitti ne güzel sıkılaşmaya başlamıştım...
canım ölçülerini almıştınya üstünden bir gafta geçince bi bak bakalım kaç santim incelmişsin..

ılknurummm gunaydın bebegımmmm dun aksam 5. jıllenımı yaptım 27 dakıka agrılarım azaldı va bırazcıkta olsa sıkılık hıssedıorm ama hala sınavda zorlanıormmm vede asırı ter atıyorummm ve tartıda eksı cıkamıyorum sanırım kas olusmaya basladı vucudumdaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…