- 16 Şubat 2013
- 142
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım baya dolu bır menu olmus bır ıkı gun tartılmasimdiye kadar yediklerimi yazayim da siz bana kizin birde yarin bildirim gunu neyse aksam sadece corba icmem lazim :18:
sabah 08.00
2dlm. borek
ara = yok
ogle =
3 dlm pizza
1/3 dlm lahmacun
aksam ins. sadece corba ama emin degilim
canım baya dolu bır menu olmus bır ıkı gun tartılma
haklisin aslinda su an midem agrimaya basladi cok yemisim insan yazinca anliyor fazla kacirdigini birde yemekten sonra midesi agridiginda ama gececek aksam sadece corba salata birde spor hic bisi kalmaz. kalmaz demi??? :18:
kızlar cok uzgunum lıkrası varla yok arası 38 beden bır pantalon aldım bugun geldı ve olmadı malesef buda demek oluyorkı henuz lıkrasız 38 bedene asla gıremıcem ama cok hırslandırdı bu benı yaza lıkrasız 38 bedene gırcem
yanı sen genede yarın tartılma canımcım ve bol su ıc
haklisin aslinda su an midem agrimaya basladi cok yemisim insan yazinca anliyor fazla kacirdigini birde yemekten sonra midesi agridiginda ama gececek aksam sadece corba salata birde spor hic bisi kalmaz. kalmaz demi??? :18:
kızlar cok uzgunum lıkrası varla yok arası 38 beden bır pantalon aldım bugun geldı ve olmadı malesef buda demek oluyorkı henuz lıkrasız 38 bedene asla gıremıcem ama cok hırslandırdı bu benı yaza lıkrasız 38 bedene gırcem
Çoğu gitti azı kaldı ablacim yapacaksın
nerde bu kızlarr yarın bildirim günü inşaallah hepimizin yüzü gülerrr
inş ama ben hiç tartılmak istemiyorum ( çook yavaş kilo veriyorum yediklerim de belli anlayamıyorum