Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

simdiye kadar yediklerimi yazayim da siz bana kizin birde yarin bildirim gunu neyse aksam sadece corba icmem lazim :18:

sabah 08.00
2dlm. borek :KK56:

ara = yok

ogle =
3 dlm pizza :KK56:
1/3 dlm lahmacun :KK56:

aksam ins. sadece corba ama emin degilim :KK47: :KK47: :KK47:

kızlar cok uzgunum :KK5::KK5::KK59::KK59::KK59: lıkrası varla yok arası 38 beden bır pantalon aldım bugun geldı ve olmadı malesef :KK43::KK43: buda demek oluyorkı henuz lıkrasız 38 bedene asla gıremıcem :KK43::KK43: ama cok hırslandırdı bu benı yaza lıkrasız 38 bedene gırcem En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

kızlar cok uzgunum :KK5::KK5::KK59::KK59::KK59: lıkrası varla yok arası 38 beden bır pantalon aldım bugun geldı ve olmadı malesef :KK43::KK43: buda demek oluyorkı henuz lıkrasız 38 bedene asla gıremıcem :KK43::KK43: ama cok hırslandırdı bu benı yaza lıkrasız 38 bedene gırcem En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

az kaldi ya zor olan kismi basardik basladik uc asagi bes yukari iki ileri bir geri biz 38 bendende 36 bedende giyecez ben inaniyirum En Büyük KK :KK34:

Menümü yazayım hemenn sena ablacım kolay gelsin Allah kabul etsinn inşl miss gibi olur herşeycikler:21::21:

Kalkınca 1 bardak su ve yoğurt kürü
Kahvaltı: çook geç ettiğim için 1 dl ç. ekmeği, bi büyük bardak şekersiz açık çay, 2 siyah zeytin 1 kaşık kadar lor, maydanoz, roka, domates, salatalık

Öğlen: Omlet düşünüyorum haya haşlanmış tavuk 1 brdk ayran ile

Ara: 2-3 kayısı

Akşam: hiç bilmiyorum ama sebze yemeği yerim kesin çorbayla birlikte

dün su içemedim pek bugün 3 lt içmem gerek. spor jillian yaparım sanırım

haklisin aslinda su an midem agrimaya basladi cok yemisim insan yazinca anliyor fazla kacirdigini birde yemekten sonra midesi agridiginda ama gececek aksam sadece corba salata birde spor hic bisi kalmaz. kalmaz demi??? :18:

Evet canım yazınca anlaşılıyor görmüş oluyorsun ya diyetisyenlerde yazmayı öneriyor zaten

BUGUNKU MENUm

sabah
1 sımıt 25 p :KK19:
peynır 0,5
zeytın 1,5
yumurta 0

ara
yok

ogle
tavuk sıs 0 p
salata 5 p

su ana dek 32 p

:KK54:

Çoğu gitti azı kaldı ablacim yapacaksın

Merhaba citirlar.. Buraya gelmeyince cidden ne motive kalıyor ne de diyet :KK43: Malum sınav yaklaşıyor çalışmalar arttı sizi de mobilden takip ediyorum. 2 ayda tüm fazlaliklarimdan kurtulmayı hedefledim. Ince bi kız resmi astım buzdolabına :KK70: onu gördükçe özenip kiskanayim diye :KK70: :p bana dua edin sinavim ve diyet iradem için. Sizi seviyorum ve bu defa bu işi kafamda bitirdigimi söylemek istiyorum. Öptüm hepinizi :*

Hanımlar merhabalar;

bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği
domates
salatalık
biber
3 zeytin
1 kk kadar peynir

ara
4 adet kuru kayısı+ ada çayı

öğle
çorba
ıspanak
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
barbunya
salata

35 dk yürüyüş+3 lt su

inş ama ben hiç tartılmak istemiyorum :KK43:( çook yavaş kilo veriyorum yediklerim de belli anlayamıyorum

bende öyleyim çok yavaş veririm ama olsun üzülme yavaş yavaş da olsa gidicek geçen sene diyetisyee gitmiştim 1.5-2 kg verebiliyordum bütün ay kendimi bi çok şeyden mahrum edicem bide sadece 1.5 kilo içinmi dedim bıraktım halbuki bırakmasaydımo 1.5 kilolar 1 yılda 15-20 kilo yapıcaktı. Küçük düşündüğümden kaybettim:KK20:

Son düzenleme:
kizlarrr gunaydinlar
hepimizin dunya kadinlar gunu kutlu olsun allah cevremizden bizi mutlu edenleri eksin etmesin mutsuz edenleri uzak tutsun....:21: :21: :21:
hemen cok yememe ragmen bildirimi yapayim

Başlangıç:75
Geçen Hafta:70
Bu Hafta:69.3
Gelen/Giden:-700gr
Toplam Giden:5.700 gr
Spor: 200dk
Beden:40
Boy:1.69
Hedef:60

herkese iyi bildirimler bol - li (eksili )

günaydın kızlar hayırlı cumalar
hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
bende ilk bildirimimi yapayım
başlangıç 76500
geçen hafta 76500
bu hafta 74800
giden 1700
toplam giden 1700
spor 1 saat yürüyüş
hepinize hayırlı bildirimler

Son düzenleme:
cizelgemide degistirmeye calistim bakalim olmusmu ?

aksam kimenumude yazayim
18.30 =
5ksk. corba
salata

22.00 = 1 ad portakal

jilian anlayala level 1

su = 3.5 lt

X