günaydın kızlar herkese hayırlı tatiller
kahvaltı hazırlamam lazım 11 de Eyüp Sultan'a gidicez sohbet var Allah kabul ederse...
bu sabah itibariyle diyetime dikkat etmeye başlıyorum Rabbim inşallah bu sefer sonuna kadar gitmeyi nasip eder..
ne barıyonnnhem sen yoksun diye ben şey edemedimmm di sen geldin benden hemen başladım bugün ablacım sorun yok yani herşey yolunda yaza kadar çıtır olucam sana söz ablammm
senaaaaaaaaaa canımm
çok güldüm valla
aferim sana söz dinle işte öyle
ama bildirimini de yap ki daha ciddiye alasın
bak sen bırakırsan bende bırakırım ona göre
hadi bakalım sorumluluk senin
seni seviyorum
bu arada kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim harikasınız kızlarr
gunyadın kızlarrrr
dun 6. jıllenıöı yaptımm ve buyuk olcude alıstım cok cok zorlanmadım ve cok ter attımmm ohhh mısler gıbııı sıkılasıcammmmsımdıden bırazcıkta olsa sıkılastıgımı hıssedıyorum tartıdakı rakama takmıcam sımdılık onemlı olan vucudumdakı goruntu
bende seni çok seviyorum ablacımgünaydınnnnnnnnnn kızlar
iyi haftasonları
Evet canım insan hisediyor ben midemin felan küçüldüğünü hissediyodum 1-2 gün önce aynada bakıyodum kendime verdim gibi görünüyodu kilo aman yaa 3-4 günde verilirmi kendim abartıyorum diyodum ama veriliyormuş dün tartının üzerinde gördümmmakşam arkadaşıma gittim oda dedi yüzünden belli vermişsin felan die çok mutluyum kiii ama akşam 1 dilim ev yapımı yaş pasta yedim yemek zorundaydım çünkü benim pastamdı doğum günümde ist olduğum için burda arkadaşlarımla kutlayamamıştık sürpriz yaptılar. Arzu ablacımmmmmmmmm bize de dua et emi
kızlarrr beni dövün
pikniqe gittik neler yedim söyleyememazar işitmeye hiiiç niyetim yok
Haftasonu hep kaçamak günü yarına toparlanırız inşaAllah
Menüm
KAhvaltı: Biraz lor peyniri 2-3 siyah zeytin tereyağında yumurtakaaç zamandır cnm istiyordu.2 dilim ç.ekmeği şekersiz çay
Ara: yok
Öğlen: Kursta kuran partisi vardı 1 dilim ev yapımı pasta, 2 sarma 1 sade poğaça.
Ara: 1 küçük elma
Akşam: 2 yemek kaşığı ıspanak kavurması
2.5 lt su 45 dk yürüyüş. (tempolu olmadı ama neyse) birazdan da spor yapıcam 15-20 dk vee yarın sabah şu belediyenin yaptırdığı spor aletleri varya onlardan bizim evin karşısına da koymuşlar onlara başlıcam. hergün yarım saat yapsam bile çok faydasını görürüm yaşlı genç kapalı açık hatta çarşaflı bayanlar bile geliyor bende gidicemmmmm
olan olmuş afiyet bal şeker olsun
Canım bizim burdada var onlardan çok faydasını gördüm...ben ilk önce 6 tur yürüyordum.. bir tur 500 metre.. 6 tur 3km vücut iyice ısınmış oluyor....ve 30 dakikada tamamlıyordum..sonra 30dakikada aletlerde çalışıyordum ve çok büyük keyif alıyordum..şimdi yine başlıcam annemleri ayın 21inde yolcu edeyim herşeyi Alalhın izniyle yoluna koyucam öylesine özledimki ogünleri...zayıflık sultanlık arkadaşlar emek vermekte bu işin en keyifli yanı
bizim evin hemen karşısında yürüyüşü zaten kursa gelip giderken yapıyorum ya azcuk spor yapak da erkeklerde geliyo sinir oluyorum bi sürü kapalı bayanın arasında hemde çift kullanılacak aletlere biniyorlar karşılarına kadın bekliolar gelir mi hiç kadınlar oraya çoğu kapalı testtürlü çarşaflı felan zaten e genç kızlar desen onlarda utanıyo hele ilk yapıldığında gitmiştik adam herseye karıştı uyuz olmuştum ya
iyi haftalar olsun hepinize
öyle bir grip oldum ki
feleğim şaştı
vücudumda ne kadar eklem varsa öğrendim
hepsi ağrıyor çünkü
en çokta hastalanınca çocuklarıma kıyamıyorum
başımda bekliyorlar gözümün içine bakarak
dün eşimde olmayınca bana tepsiyekahvaltı hazırlayıp yatağa getirdiler
gözlerim doldu
o kadar zor büyüttüm ki onları bakıcılarla
ama büyümüşler işte
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
amin ablacım....bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
kızlar liste yapılmayacak mı?
sanırım melek ypıyordu
bekliyorum da ben
ayrıca senacım naptın sen yaaaaaaaaa
60 lardan oraları nasıl buldun
bak bu kiloyla hamile kalırsan kaçla doğurursun bir düşün
hoş hamileliğin konusunda benim düşüncem belli
kızma bana ama
hakkında hayırlısı olsun ama biraz ertele bence
en azından biraz verince düşün