- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
Bugün ki menüm
Sabah: Zeytin,lor, maydanoz-roka 2 dl ç. ekmeği 1 bardak şekersiz çay.(hiç bişey cnm istemedi bunlarıda zorla yedim:44:)
Öğle: Akşamdan pırasa yemeği vardı o ve yoğurt
Ara: 3 kuru kayısı
Akşam: brokoli salatası ve fırında balık
Ara: 1 portakal
Suyu gün içinde tüketmeye çalışıcam akşam içince gece uykum harab oluyor
Kursa gidip gelicem 45+45 dk
günaydın kızlar çook hastayım heryerim aqrıyor ve yarın Kuran okutucam çokta işim var ve bnm halim yok dua edin öpüyorum hepinizi...
Canım menün güzel ama akşam yemeğinden sonra bişey yemesen iyi olur özellikle meyve yerken çok dikkat etmelisin şeker oranları çok yüksen meyveleri sabah öğle arasına alırsan daha iyi olur..
kısssss lahmacunla künef yenmezmiiGünaydın
Dünkü menümde değişikliklik oldu.
Dün eve gittim brokoli mi yapacam diye eşim lahmacunnnbirde künefe sipariş vermiş
Adam san ki benim kilo almam için uğraşıyor anlamıyorum ya Etrafındaki insanlardanmı etkileniyor kilo alsın biraz diyorlarda heppp ...
Cuma günü gine artılarda çıkacam gibi gözüküyor. Birde Önmüzdeki hafta izinliyim hiç dikkat edemem full dışarda olacam arkadaşlarla ....
Bendede eski irade kalmadı.. Dünden razı yiyorum..
Allah kabul etsın canım opuyorm tekrar gecmıs olsun
bazen banada ole oluyorılk kılo verdıgım zamanlardakı ırademı ıstıyorum ben yaaaaaaaa:84::84::84::84::84: bı tek lokma agzıma koymazdım zararlı bısılerden
Geçmiş olsun canım,kolay gelsin..
arzuuuucum şkr kavuşturana nasılsın canım çok geçmiş olsunn allah şimdiden kabul etsin canım..hadi çabuk iyileşte gel beraber diyet yapmayı özledimm
Canım geçmiş olsun allah yar ve yardımcın olsun.. Allah kabul etsin inşallah..
arzu ablacmm çook geçmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum.
Geçmiş olsun ablacım kendini sıcak tut Allah şifa versn
ohhhhhhh nihayet islerimi bitirdim girebildim kizlar herkese selamlar
bu aralar nedense bir yogunluk var uzerimde anlamadim herkes nette sorf yaparken bosluktan sikilip sikayet ederken ben deli gibi calisiyorum anlamadim gitti. ama islerimi toparlayip geldim nihayet sukur kavusturana herkes iyidir ins. arzu ablamizada allah sifa versin cokk gecmis olsun. ben birkac gundur iyi kotu gidiyorum ama bugun menum iyi yani ben oyle hissediyorum ama aksamane olur bilmem esimin dogum gunude bakalim kismet
08.00 =
2dlm. ekmek
yumurta
peynir
maydanoz
ara =
yok
12.00 =
mercimek corba
tavuk mangal
salata
yogurt
15.30 =
1 ad mandalina
bu gunluk bu kadar bakalim aksama neler olacak
Geçmiş olsun ablacım .
aysel günaydın canım tam çıkıyordum seni gördüm bugünüde atlatayım bolbol konuşucaz inşallahh
gittim hadii
gunaydın kızlar dunden bugune +200 grdayım ve sınırlıyımmm
dunku menum
sabah
1 dılım cavdar 9,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta
ara
cokonat 20 p
ogle
et doner 4-5 mınık kup seklınde pıdesınden yedım 5 p
ara
yok
aksam
cecıl peynırı ve ıkı mınık cerı domates baska bısı ıstemedı canım
2,5 lt su ve jıllen 27 dakıka
buna ragmen 200 gr artıdayım umarım reglı olucam dıye sıskınlıktır cunku cokk kızdımm yaaaaa
günaydın kızlar dün jillianımı yapamadım misafirim geldi akşamda yemeklerden az az yedim birde kek yedim az bişey ama midm bişey yememeye öyle alışmışkı birde akşamları ağır şey midem buna dayanmadı çok bulantım oldu yemeseydim daha iyiydi ama olsun bjgün aynen devam oysaki dün çok güzel gidiyordum yarında davetliyiz bakalım nolcek hayırlısı birde üztüne kayınpederim haftasonu gelcek dietim karmaşık hallere giricek hayırlısı sağlık olsun.. Elimden geldince dietime devam edicem
GUNAYDIN ılknurcum ben tamamladım gene 27 dakıkayı ama cokkk yoruluyorum bakalım alıscam ınsallah
gunaydn cıgdemcım . evet suyu az ıcmek cok cok farkedıyor malesefkı
Evet cancazım alışıcaz sonra o 27 dakikalık video bize yetmicek..