- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Cancazım meryem cevaplamış zaten ona katılıyorum hatta o baktığın topikte önc sonra resimler vardı 1 ay sadece kadın bunu yapmış sadece bir kilo vermiş ama görsen sanki 10 kilo vermiş gibi duruyor aynen devam canım ben bırakmak zorunda kaldım bel fıtığım azdı ama düzeleyim inşallah yeniden başlıcam... Ama varya iji günüm boşa gitti ne güzel sıkılaşmaya başlamıştım...
canım ölçülerini almıştınya üstünden bir gafta geçince bi bak bakalım kaç santim incelmişsin..
ılknurummm gunaydın bebegımmmm dun aksam 5. jıllenımı yaptım 27 dakıka agrılarım azaldı va bırazcıkta olsa sıkılık hıssedıorm ama hala sınavda zorlanıormmm vede asırı ter atıyorummmve tartıda eksı cıkamıyorum sanırım kas olusmaya basladı vucudumdaaaaaaaa
evet canım o resımlerı gorunce bole kaldımonun yarısına bıle razıyımmm ılknurum ya 70 olup 60 gorunsem havalara ucarımmmmmm
bu arada cok gecmıs olsun ılknurcum dıkkat et bel kotu
Günaydın bebeğim evet bende aynı senin gibi olmuştum o resimleri görünce muhteşem bir değişim bizde öyle olcaz allahın izniyle..
Allah razı olsun canım belim düzelsin başlıcam tekrar ne güzel başlamıştım oysaki neyse sağlık daha önemli..
kızlarr ben bugündenn baska nete giremiycemet kapatılacak bizim artık ne kadar sürer tekrar acılması bilmiyorum ama baska bir yerde falan bulursam nete girerim beni merak etmeyin die yazmak istedim tabiki diyetimede son gaz devam ediyorum aslaa eski beslenmeme dönmeyecegim yaz geldikçe dahada hırslanıyorum ben inşalah tekrar yazdıgımda sizi çıtır bi kız olurum hepinizi coook seviyorum bu topikteki herkesin kalbi insanlııgı cok güzel sizin gibi arkadaslarım oldugu için cok mutluyum inşallah tekrar görüşürüz
YAVRUUU hosgeldın allah kabul etsın tekrar
bu jıllen mucıze gıbı bısı bebem egzersız pogramı cok zor ama muthıs ıncelten bısı ben 5 gundur yapıorum ılk gun kas agrılarımdan komalık oldum ama yavas yavas alısıyorum jıllen mıchales 30 days yaz googlee cıkıyor vucudu sekle sokan yagları yakan bır egzersız zor ama sonuclar buna deger
anladım cnm... ama ben uygulayamam bebek düşündüqüm için dikkatli olmam gerekiyor...
CANIM bebek olana dek yapabılırsın aslında
inşallah canım ama bu ilk hafta olduğu için bu kadar yüksek giden oldu ...normalde zor biraz...ben yarısınada razıyım.daha önce yaptım ve 15 kg falan vermiştim bakalım bu seferde başarabilicekmiyim.hayirli cumalar. tebriklerins. hep boyle devam eder demi ben mutluyumda hep 6 li rakamlarda olmayi istemisimdirde gorunce cok mutlu olmustum ins. hepimiz istedigimiz rakamlara ulasiriz
senaaaaaaaa öncelikle allah kabul etsin canım..Kadınlar günümüz kutlu olsun kısçelerr......
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
dün herşey çok güzeldi 22-23 kişiydik pilavımda çok güzel oldu Alah kabul etsin inşallah...
diyete gelince mart ayını yarıladık ben hala devamını getiremedim nedir bu iradesizlik anlamıyorum...pazartesiye kadar dikkat edip pazartesi başlıcam ve başlıyımda artık bu kaçıncıııı
melek nedir bu jilliam daha önce hiç duymadım...
canım lütfen bir şekilde gel özleriz biz seni üzülürüz gelmezsen..
inşallah canım ama bu ilk hafta olduğu için bu kadar yüksek giden oldu ...normalde zor biraz...ben yarısınada razıyım.daha önce yaptım ve 15 kg falan vermiştim bakalım bu seferde başarabilicekmiyim.
senaaaaaaaa öncelikle allah kabul etsin canım..
seninde kadınlar günün kutlu olsun...
daaaaaaaa
kızım sen napıyon?
toplan bakayım artık sen bize destek olcan ama
sen bırakmışsın herşeyi...
sonuçta topik senin yani imam sensin
sen böyle yaparsan cemaat napsın?
hadi bak başlıyorsun ve bırakmak yok
gelmeyim yanına
hııııııııı
neyse bu kadar kızmak yeter heralde
lütfen topla kendini sen yaşlanıyon heralde