Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Hepte Bir Bahanem oluyor yokkk iş yeri stresi yok regl sendromu eskisi kadar su da içmiyorummmm Ama bugüb 3 Litre İçecem kararlıyım ...

Hepte Bir Bahanem oluyor yokkk iş yeri stresi yok regl sendromu eskisi kadar su da içmiyorummmm Ama bugüb 3 Litre İçecem kararlıyım ...

su onemlı cıgdemcım ben ne zaman az su ıcsem veremıyorum gram bıle

sağol canım sizlerin tecrübelerinden faydalanıcam inş..her yediğimi yazıcam bakalım ben nerde hata yapıyormuşum

rıca ederız canım sen hergun yaz arzuda dıger arkadaslarda bakarız

Bugünkü Menüm

Sabah
5 adet Zeytin (0,5)
Yumurta (0)
Peynir (1)
Buğday Ekmeği (7)

Toplam 8,5 puan

Arada hiç bir şey yok

Öğlen
Evden bugün için Yaptığım zeytin yağlı Brokoli (Yarım Soğan 3 adet Sarımsak Birde Kırmızı Biber Brokoli Yarım Limon sıktım )Puanı kaç olur acep?

10 Puanmı varsaysakk?

brokolı 3 p
yarım sogan 5 ğ
bıber 3 p
sarımsakta 2 p olsa 13 p toplam

günaydın çıtır hatunlar..

Dünki menüm

Sabah
Kaşarlı tost iki dilim t. Buğdaydan
1 h. Yumurta

Ara
Sade kahve

Öğlen
Pırasa yemeği

Ara
Bir kaşık yoğurt

Akşam
Mercimek çorbası
Salata

2,5 litre su 2 acaili formçay 2 yeşilçay neneli

Evet dün akşam 1/2 jilliani yaptım ve bacaklarım çok ağrıyoooooorrr ama bırakmak yok devam edicem çünki süper ötesi işe yarıyor...

ılknurum askımmm 1/2 jıllen ne demek bızım yaptıgımız deılmı bu???

melek sen naptın gıı rahat yqpabildinmi jillianı cancazım

dun 27 dakıkayı tamamladım ama gelde bana sorr öldummmmmmmmmmmm mekık hareketınde zorladnım bıraz ama dıgerlerını yaptım

Aynısı canım sadece 1. Level 2 kez yaptım demek istedim yoksa merak etme aynı ağrıları paylaşıyoruz ben seni sende beni anlarsın bacuuuuuuu

ıkı kezmı yaptınnn nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:26::26::26:

Hahahhahaa yok kız yanı iki gün iki kez oluyorya yani 1. Leveli 10 güne tamamlıcazya onu yazıyorum 10 gün 1. Leveli yaptıktan sonra 2. Levele başlıcaz sonra onu 10 kez yapcaz sonra 3. Levelde aynı şekilde.. Unutmayım diye buraya yazıyorum..

YOksa iki kez aradı ardına dayanılırmı birde ilk günler aman allahım 27 dakika yetiyor cancazııııııımmm...

haaa bende dedım nasıl yaptı bu kızce aynı anda 2 kez bole kalmıstım . bende ısallah hergun 27 dakıkayı tamamlıcam artıkın zorda olsa

haaa bende dedım nasıl yaptı bu kızce aynı anda 2 kez bole kalmıstım . bende ısallah hergun 27 dakıkayı tamamlıcam artıkın zorda olsa

Canım geçen sene iki leveli birden peşpeşe yapıyordum ama o zamanlar alışkındım böyle ağrılarım olmuyordu ama şimdi bacaklarım fena iki kez yapmak için baya bi vicudun alışması gerekiyor..
Evet canım yapalım bitirelim sıkılaşalım bırazda yahuuu ne bu böyle löp löp

ılknurum sımdı 1 ay bunu yapsak 3 levelı tamamlasam ne kadar farkederkı??

Bugün ki menüm

Sabah: Zeytin,lor, maydanoz-roka 2 dl ç. ekmeği 1 bardak şekersiz çay.(hiç bişey cnm istemedi bunlarıda zorla yedim:44:)

Öğle: Akşamdan pırasa yemeği vardı o ve yoğurt

Ara: 3 kuru kayısı

Akşam: brokoli salatası ve fırında balık

Ara: 1 portakal

Suyu gün içinde tüketmeye çalışıcam akşam içince gece uykum harab oluyor
Kursa gidip gelicem 45+45 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…