Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sabah
Yumurta
1 dilim Ekmek
5 adet Zeytin
Peynir Çeşitleri(Beyaz Peynir Karper Peynir Çeçil Peyiniri )

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Etli Türlü
Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Zeytin yağlı Brokoli
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Soda

Birde Melek şu karbonhidrat diyetinde sevmediğim şey Salata da Çok Puan varken Tavuğun Hiç puan olmaması sinir bozucu
Ben salatasız yemek yememde:KK52: bir soğanın puan 10 puan mesala Ben hepsiini atarım ne oluyor puan yüksleiyor ama ara ara yapacam karbonhdrat diyetini çooook tol tutuyor ....

benimde canm tatlı istiyor ama süt ile tarçın yapıyorumm :)) ne yazık ki

canım malesef ben her ıkısınıde hıc sevmıyorum o yuzden en ıyısı unutmak gofretı falan :KK19:

ben burdayım melek ablacımm :)))

:KK16::KK16::KK16: yanlızlıktan sıkılmıstım canımcım ya ıyıkı geldın

Canım ben burdayım da yoğunluktan yazamıyorum.

Sabah karbonhidrat diyeti idye başladım arada Türk kahvem geldi tadına bakıtm şekerli getiren kişiyide içmem diyemedim yarım fincanda olsa içtim ve bu şekilde karondhidrat diyetim son buldu...
am dikkae etmeye devam yani ...

cıgdemcım yarım fıncanla bısı olmaz aynen devam et :KK34:

bugün ki menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek arasına(annem yanlışlıkla aldığı için mecburen)
domates
salatalık
1 kk kadar peynir
3 zeytin

ara
4 kuru kayısı+yeşil çay

öğle
1 kase çorba
2 kaşık kuru fasulye
yoğurt
ara
1 adet elma

akşam
pırasa
salata

35 dk yürüyüş + 3 lt su

Son düzenleme:
Birde Melek şu karbonhidrat diyetinde sevmediğim şey Salata da Çok Puan varken Tavuğun Hiç puan olmaması sinir bozucu
Ben salatasız yemek yememde:KK52: bir soğanın puan 10 puan mesala Ben hepsiini atarım ne oluyor puan yüksleiyor ama ara ara yapacam karbonhdrat diyetini çooook tol tutuyor ....

cıgdemcım salatanın puanını sole yapabılırsın mesela

8 yaprak marul 4 p
2 tane taze sogan 2 p
maydanoz 1 p
baya bı salata cıkar hemde 7 puanlık kı oda bısı yapmaz :KK34::KK34:

tavugun sıfır olması buyuk avantaj bence herzaman kurtarıcım olmustur :KK33::KK33::KK33:

canım malesef ben her ıkısınıde hıc sevmıyorum o yuzden en ıyısı unutmak gofretı falan :KK19:

:KK16::KK16::KK16: yanlızlıktan sıkılmıstım canımcım ya ıyıkı geldın

cıgdemcım yarım fıncanla bısı olmaz aynen devam et :KK34:

Etli Türlünün içinde Et Patates Biber Patlican Kabak Biber Taze Fasulye vardı Puan Kaç olur ?
Brokoli içinde 1 adet Havuç olacak ne kadar puan ederki? KARNIBAHARLA PUANI AYNIYSA O ZAMAN DÜŞÜK İİ :KK52:

agfacım zorlandınmı nasıl gectı 15 dakıka mı yapabıldın sende :26::26::26: bende sımdılık fazlasını yapamıyorum :KK24::KK24::KK24:

ılknurum canımcımmmmm 27 dakıkayı yapabıldınmı :KK53::KK53: nasıl yaptın bebem ya ben 15. dakıkasında kesılıyorum bır gram hareket edecek halım kalmıyor:KK25::KK25:
Canım ben yoruldum ama yapamıcak kadar değil sıkıldığımdan bıraktım öyle aman aman yorulmadım bacaklarım merdiven çıkmış gibi yoruluo bide kollarım
yihhuuuuuu çok şükürr 1 kilo gitmiş gelirken baharatçıya girdim zencefil tarcın zerdeçal aldım yoğurt kürüne başladım orda tartıldım 1 kilo gitmiş hemde tok karnına vee sıkışıktım daa 1 haftadır çat pat yaptığım diyetten hiç umudum yoktu ama sporun faydası buu e tabi Rabbimin de yardımıyla :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:

Etli Türlünün içinde Et Patates Biber Patlican Kabak Biber Taze Fasulye vardı Puan Kaç olur ?
Brokoli içinde 1 adet Havuç olacak ne kadar puan ederki? KARNIBAHARLA PUANI AYNIYSA O ZAMAN DÜŞÜK İİ :KK52:

CANIM az yedınse turluyu cok puan etmez merak etme patates olmasaymıs daha ıyıymıs gercı :KK53:

havuc da bır adet 9p

kızlarrrrrrrr canım mılka beyaz gofret ıstıoooooooo reglım yakın ondan sebepmı acepppp :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

offf kımse yokkı kendı kendıme konusuyommmm:KK19::KK19::KK19::KK19:

Cancazım kızı uyuturken bende onunla birlikte gitmişim bıraz önce uyandık çok yorulmuşuz..
Canım o gofreti bu saatte yemeği düşünmüyorsun değilmi yarın sabah ye bari gıııı

canim allah yardimciniz olsun insallah. en kisa zamanda baban iyi bir is bulur toparlarsiniz kendinizi. sana benim onerecegim cok bisi yook cunku bende yeniyim zamanla bizde o zorluklari cektik allah yardimciniz olsun sadece soyleyebilecegim tek sey bol su ic porsiyonunu kucult zaten zayiflama tamamen akilda biten bisi.. bir tabak corba icsende yarim saat sonra doydugunu hissediyorsun...hadi simdiden kolay gelsin benim soyleyebilecegim bu kadar deneyimli ablalarimiz simdi seni motive ederler

merhaba canım durumuna oncelıkle cok uzuldum ınsallah baban tez zamanda ıs bulur. canım bu sartlarda soyle yapabılırsın oncelıkle mutlaka gunde 3 lt su ıc sabah sadece 1 dılım ekmek ye oglenlerı corba aralarda peynır yumurta vs yemeye calıs bunlar tok tutar aksamda sadece corba ye ve gunde yarım saat tempolu yuru cok faydasını goreceksın canım :KK34::KK34:

canım benimm sıkınıtlı günler elbet geçer umuyorum baban güzel bir iş bulur sana tavsiyem papates haşlaması yiyebilir çorba içebilir 1 er dilim ekmekle öğünü atlatabilirsin elbette arzu abla sana daha iyi yardımcı olacaktır öpüyorum.

Ve secilbarn sende hg canımm hersey düzelir takma kafana herkes nasibini yer. Bu da sizin imtihanınız sabır ve duayla aşarsınız bunları arkadaşlarımın söyledikleri şeyleri söylerdim bende aynı şeyler yani porsiyonu küçültüp suyu hayatından çıkarmıcaksın ve biraz daha hareketli olacaksın :KK31:

Hepinize çok teşekkür ederim,inşallah düzelir,bunun için hep dua ediyorum,siz de edin.Fırsat buldukça gelip menülerimi yazarım,hatalarım olursa düzeltmeme yardımcı olursunuz.10 kg fazlayı ne kadar sürede veririm acaba?

Cancazım kızı uyuturken bende onunla birlikte gitmişim bıraz önce uyandık çok yorulmuşuz..
Canım o gofreti bu saatte yemeği düşünmüyorsun değilmi yarın sabah ye bari gıııı

YOK ılknurum yemedım yemıcemde pazar gunu artıkın yerım kacamak gunume saklıcem hakkımı :KK24::KK24::KK24:

Hepinize çok teşekkür ederim,inşallah düzelir,bunun için hep dua ediyorum,siz de edin.Fırsat buldukça gelip menülerimi yazarım,hatalarım olursa düzeltmeme yardımcı olursunuz.10 kg fazlayı ne kadar sürede veririm acaba?

Düzenli bi diyetle tahminen 2 en fazla 3 ay. Tabi bünyeden bünyeye değişik bu bi genelleme canım

gunaydın kızcelerrr :KK16::KK16::KK16:

dunku menum ve sporumla 1100 kg daha ucmus gıtmıs ama sınır oluorum kendıme hafta ıcı ugrasıorum ne guzel verıyorum hafta sonu resmen suyunu cıkardıgım ıcın verdıgımı alıyorum ve bır arpa boyu bıle yol alamıyorum :KK47::KK47::KK47: ama bu hafta ole olmıcak :KK47::KK47::KK47:

dunku menum

sabah
peynır 0,5p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
15-20 gr antep 3 p

oglen
yarım porsıyon cıger sote 3 p
salata 5 p

ara
1 adet hurma 2,5p
sekersız nescafe 0 p

aksam
esım dısarı cıkardı ınanılmaz sınır oldum hem pahalı hemde hıc lezzetlı olmayan bır lokantaydı :KK47:
4 mınık tavuk kanat ızgara 0p
dıet kola 0 p

2,5 lt su 27 dakıka jıllen

15,5 p ıle gunu kapadım :KK31::KK31::KK31::KK31:

gnaydın hanımlar..

kahvaltım
1 tost
4 zeytin
yarım domates
yarım çay kaş.pekmez
2 çatal peynir
ben aslında uzun sredir ara ara diyet yaptım amahiç veremiyorum resmen takıldı 1 gr bile gitmiyo:KK19::KK19:menülerimi yazayımda yorumlarsanız çok memnun olurum 8 kilo vermek istiyorum inş.. sizlerle başarıcam:KK34::KK34:

arzu nerdee uğramıyomu kendi evine merak ettim acaba kaç kilo oldu :KK52::KK52:eriyip kaybmı oldu yoksa:26:

günaydın kızlar çook hastayım heryerim aqrıyor ve yarın Kuran okutucam çokta işim var ve bnm halim yok dua edin öpüyorum hepinizi...

Günaydın :KK16:
Dünkü menümde değişikliklik oldu.
Dün eve gittim brokoli mi yapacam diye eşim lahmacunnn:KK47: birde künefe sipariş vermiş:KK47:

Adam san ki benim kilo almam için uğraşıyor anlamıyorum ya Etrafındaki insanlardanmı etkileniyor kilo alsın biraz diyorlarda heppp ...
Cuma günü gine artılarda çıkacam gibi gözüküyor. Birde Önmüzdeki hafta izinliyim hiç dikkat edemem full dışarda olacam arkadaşlarla ....

Bendede eski irade kalmadı.. Dünden razı yiyorum..
:KK4:

günaydın kızlar çook hastayım heryerim aqrıyor ve yarın Kuran okutucam çokta işim var ve bnm halim yok dua edin öpüyorum hepinizi...

Allah kabul etsın canım opuyorm tekrar gecmıs olsun :KK16:

Günaydın :KK16:
Dünkü menümde değişikliklik oldu.
Dün eve gittim brokoli mi yapacam diye eşim lahmacunnn:KK47: birde künefe sipariş vermiş:KK47:

Adam san ki benim kilo almam için uğraşıyor anlamıyorum ya Etrafındaki insanlardanmı etkileniyor kilo alsın biraz diyorlarda heppp ...
Cuma günü gine artılarda çıkacam gibi gözüküyor. Birde Önmüzdeki hafta izinliyim hiç dikkat edemem full dışarda olacam arkadaşlarla ....

Bendede eski irade kalmadı.. Dünden razı yiyorum..
:KK4:

bazen banada ole oluyor :KK47::KK47: ılk kılo verdıgım zamanlardakı ırademı ıstıyorum ben yaaaaaaaa:84::84::84::84::84: bı tek lokma agzıma koymazdım zararlı bısılerden :KK19::KK19::KK19:

gnaydın hanımlar..

kahvaltım
1 tost
4 zeytin
yarım domates
yarım çay kaş.pekmez
2 çatal peynir
ben aslında uzun sredir ara ara diyet yaptım amahiç veremiyorum resmen takıldı 1 gr bile gitmiyo:KK19::KK19:menülerimi yazayımda yorumlarsanız çok memnun olurum 8 kilo vermek istiyorum inş.. sizlerle başarıcam:KK34::KK34:

arzu nerdee uğramıyomu kendi evine merak ettim acaba kaç kilo oldu :KK52::KK52:eriyip kaybmı oldu yoksa:26:

canım menun bence gayet guzel pekmezde cokk azmıs bısıcık olmaz :KK34::KK34:

arzuuuucum şkr kavuşturana nasılsın canım çok geçmiş olsunn allah şimdiden kabul etsin canım..hadi çabuk iyileşte gel beraber diyet yapmayı özledimm:KK34:

X