Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gnaydın hanımlarrr...bol gneşlii bir mersinden hepinize selamlarrr
bende önceleri bu topikteydim sonra ara vermek zorunda kaldım ama şimditekrardan sizlerle olmak istiyorum.. belki beni hatırlamadınız ama arzucummmm... senin unutmadığını biliyorumm canımmsen ne vefalı bir arkadaşsın öyle keşke seninle yakın olup görüşmek fırsatımız olsaydı 3 gnlük adana seminerindeydim yeni geldim ve sana bir slm vermek istedim..artık fırsat buldukça girmeye çalışacağım çünki benimde vermek istediğim bi 8 kilom var hemde acil 1 buçuk ay gibi bi zamanda senin tavsiyelerine ihtiyacım olacak canımm görşürüz gerçi sen bu saate burda olurdun göremedim inş.. iyisindirr

Canım benim hayırlı sabahlar bende dün 15 dk jillian yaptım akşam da ordaki hareketlerden ve 70 mekik 50 şerde yan yatıp bacak çalıştırdım sonra hooop uyudum ama süper ii geliyor insana spor
Hayırlı sabahlar canımcımm ben menünü çok beğendimmm örnek menü
Hg canım mersin de bi arkadaşım vardı onu hatırlattın bana Manisa' da da hava güneşlii çok güzell

Ve secilbarn sende hg canımm hersey düzelir takma kafana herkes nasibini yer. Bu da sizin imtihanınız sabır ve duayla aşarsınız bunları arkadaşlarımın söyledikleri şeyleri söylerdim bende aynı şeyler yani porsiyonu küçültüp suyu hayatından çıkarmıcaksın ve biraz daha hareketli olacaksın

Evett kızlar ben bugünden itibarek geç kalktığım günler ilk ara öğünümü kaldırıyorum gelelim menümüze
Kalkınca 1 bardak su 2 bardak bitki çayı

KAhvaltı: Maydanozlu lorlu omlet (birazda süt koydum tavsiye ederim) 2 siyah zeytin yarım salatalık yarım domates

Öğle:1 dl ç. ekmeği 1 kase yoğurt ve salata (dışarda olacağım için öğle yemeği böyle geçecek)

Ara: 3 kuru kayısı

Akşamirinçli pırasa yemeği ve çorba

Ara: 1 orta boy meyva

Bugün kursa gidicem 1 saat yürüyüş+akşam yine sporumu yaparım. Ve 2,5 lt su

Son düzenleme:
hatunlar sabah bıraz dışarı çıktık kızımla yeni geldik eve yorulduk hava soğuk donduk bırazdan öğle yemeğini yedirip yatırcam baya esniyor cimcimem..

Evet dün akşam itibariyle jillian 1/1 yaptım muhteşem terledim bıraz ağrılarım var ama o kadar çok değil çünki sonundaki esneme hareketlerini yaptığım için beni fazla etkilmedi bu akşam allahın izniyle 1/2 yapıcam..

Dünki menümü paylaşım

Sabah
1,5 dilim kızarmış t. Buğday ekmeği
Omlet
Krem peynir üç dilim domates

Öğlen
4 nuggets üzerine sos
Salata

Ara 1 kaşık yoğurt

Akşam k-flakes

2,5 litre su 1 acaili form çay ve iki bardak naneli yeşilçay

Merhaba kızlar
Hepinize mutlu, sağlıklı, güzel ve bol kilo vermeli bir gün diliyorummmmmmmm
Ben sözde dün başlayacaktım ama olmadı maalesef Çok aç kaldım ailecek yeriz diye bekledim ama olmadı acıkınca ne bulduysam yedim, ha öyle kaçamak değil tabii ama düzensiz oldu:26:
Bugün güzel bir başlangıç yaptım şimdiden 1ltye yakın su içtim
Birazdan yemek yapacağım, taze fasulye, dünden çorba var yanına yoğurt... Hem karnım doyar hem sağlıklı

Sizin gününüz nasıl geçiyor???????

agfacım zorlandınmı nasıl gectı 15 dakıka mı yapabıldın sende :26::26::26: bende sımdılık fazlasını yapamıyorum

ılknurum canımcımmmmm 27 dakıkayı yapabıldınmı nasıl yaptın bebem ya ben 15. dakıkasında kesılıyorum bır gram hareket edecek halım kalmıyor

Canım evet 27 dakikayı yaptım ve çok iyi geldi özelliklede o kadar terledimki anlatamam bence bugün dişini sık ve 27 dakikayı bitir cancazım...

Canım evet 27 dakikayı yaptım ve çok iyi geldi özelliklede o kadar terledimki anlatamam bence bugün dişini sık ve 27 dakikayı bitir cancazım...

ya ılknurum ınan oylesıne cabalıyorumkı ama nefes nesefe kalıyorum kımıldıcak halım kalmıyo ama bu aksam son noktaya kadar zorlıcam kendımı benım vucudum demekkı cok ham

ya ılknurum ınan oylesıne cabalıyorumkı ama nefes nesefe kalıyorum kımıldıcak halım kalmıyo ama bu aksam son noktaya kadar zorlıcam kendımı benım vucudum demekkı cok ham

Canım zaten o ilk 15 dakika öyle somrasında bana göre bıraz daha basit şeyler geliyor bugün tamamiyle başla canım yapmışken faydasını görwlim sıkılaşalım bıraz....

BU SAAte dek olan menum

sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
15 gr antep 2,5 p

ogle
yarım porsıyon cıger sote 3 p
salata 5 p

ara
1 adet hurma 3 p

su ana dek 15,5 p

kızlarrrrrrrr canım mılka beyaz gofret ıstıoooooooo reglım yakın ondan sebepmı acepppp

offf kımse yokkı kendı kendıme konusuyommmm

Canım ben burdayım da yoğunluktan yazamıyorum.

Sabah karbonhidrat diyeti idye başladım arada Türk kahvem geldi tadına bakıtm şekerli getiren kişiyide içmem diyemedim yarım fincanda olsa içtim ve bu şekilde karondhidrat diyetim son buldu...
am dikkae etmeye devam yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…