Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bugün ki menüm

Sabah: Zeytin,lor, maydanoz-roka 2 dl ç. ekmeği 1 bardak şekersiz çay.(hiç bişey cnm istemedi bunlarıda zorla yedim:44:)

Öğle: Akşamdan pırasa yemeği vardı o ve yoğurt

Ara: 3 kuru kayısı

Akşam: brokoli salatası ve fırında balık

Ara: 1 portakal

Suyu gün içinde tüketmeye çalışıcam akşam içince gece uykum harab oluyor :KK43::KK43:
Kursa gidip gelicem 45+45 dk

Canım menün güzel ama akşam yemeğinden sonra bişey yemesen iyi olur özellikle meyve yerken çok dikkat etmelisin şeker oranları çok yüksen meyveleri sabah öğle arasına alırsan daha iyi olur..

Bugünkü Menüm

Sabah
5 adet Zeytin (0,5)
Yumurta (0)
Peynir (1)
Buğday Ekmeği (7)

Öğlen
2 adet Tavuk Şis gelmiiş (Mısır Ununa bulanmış)(5 Puan)
Kıvırcık (1 )

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
125 Gram Yoğurt (6)

Akşam
Zeytin Yağlı Brokoli (Yaptığım yemeğin içine kattım Yarım Soğan biber sarımsak Porsiyon olarak hesaplarsak )6 puan
Salata 10 Puan

Sütlü Nescafe(2,5)

Toplam puan 38,5

bugunku menum

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 9,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet cokonat :KK20::KK20::KK20: reglım yakın ondan 20 p:KK17:

ogle
et doner ( 4-5 mınık kup pıdesınden de yedım) 5 p

36,5 p eh cokta deel aksamıda en fazla 5 ıle atlatırsam no problemmm:KK14::KK14::KK14:

ohhhhhhh nihayet islerimi bitirdim girebildim kizlar herkese selamlar
bu aralar nedense bir yogunluk var uzerimde anlamadim herkes nette sorf yaparken bosluktan sikilip sikayet ederken ben deli gibi calisiyorum anlamadim gitti. ama islerimi toparlayip geldim nihayet sukur kavusturana herkes iyidir ins. arzu ablamizada allah sifa versin cokk gecmis olsun. ben birkac gundur iyi kotu gidiyorum ama bugun menum iyi yani ben oyle hissediyorum ama aksamane olur bilmem esimin dogum gunude bakalim kismet :KK1:

08.00 =
2dlm. ekmek
yumurta
peynir
maydanoz
ara =
yok
12.00 =
mercimek corba
tavuk mangal
salata
yogurt
15.30 =
1 ad mandalina

bu gunluk bu kadar bakalim aksama neler olacak

Canım menün güzel ama akşam yemeğinden sonra bişey yemesen iyi olur özellikle meyve yerken çok dikkat etmelisin şeker oranları çok yüksen meyveleri sabah öğle arasına alırsan daha iyi olur..

biliyorum canım fakat çok yemeğe saldırıyorum ancak portakal dizginliyor beni :KK30::KK30:
Dr da vermişti akşam 9 da bi portakal ama ben 8 gibi yiyorum hatta daha erken

iyi akşamlarr hanımlarr
akşamkimenümü yazayım hemen

1 tabak lahana yemeği
kereviz kabak salatalık rendelediğim yoğurtlu salata
3 lt suu

herkese günaydınlarrrrrrrr

dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği
salatalık
kıvırcık
1 kk peynir
3 zeytin

ara
4 adet kuru kayısı+yeşil çay

öğle
çorba
3 adet köfte +2 adet haşlanmış patates
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
ıspanak
salata

tarçınlı süt

35 dk yürüyüş+2,5 lt su

herkese gunaydinlar bu sabah karli bir turkmenistana uyandim bursada gordukten sonra kar ' i buraya yakismadigini hissettim :KK1:
dunku menum komple soyleydi

sabah 08.00
2dlm. ekmek
yumurta
peynir
maydanoz

ara
yok

ogle 12.00

mercimek corba
2 ad tavuk mangal
yogurt
salata

ara 16.00
1 ad mandalina

aksam 18.00

1 ks. corba
1/2 p. mantarli et sote
salata

ara 20.00
1 mini cikolata :KK30: :KK30:

spor yok ama basliyacam ins.
su cok sukur en az 3lt

Günaydın :KK16:
Dünkü menümde değişikliklik oldu.
Dün eve gittim brokoli mi yapacam diye eşim lahmacunnn:KK47: birde künefe sipariş vermiş:KK47:

Adam san ki benim kilo almam için uğraşıyor anlamıyorum ya Etrafındaki insanlardanmı etkileniyor kilo alsın biraz diyorlarda heppp ...
Cuma günü gine artılarda çıkacam gibi gözüküyor. Birde Önmüzdeki hafta izinliyim hiç dikkat edemem full dışarda olacam arkadaşlarla ....

Bendede eski irade kalmadı.. Dünden razı yiyorum..
:KK4:
kısssss lahmacunla künef yenmezmii :KK56::KK56::KK56: bu ikiliyi çok severim önce lahmacun sonra künefee çook yemişimdir :21::21: afiyet olsun hayatım :KK34:
Allah kabul etsın canım opuyorm tekrar gecmıs olsun :KK16:

bazen banada ole oluyor :KK47::KK47: ılk kılo verdıgım zamanlardakı ırademı ıstıyorum ben yaaaaaaaa:84::84::84::84::84: bı tek lokma agzıma koymazdım zararlı bısılerden :KK19::KK19::KK19:

Geçmiş olsun canım,kolay gelsin..

arzuuuucum şkr kavuşturana nasılsın canım çok geçmiş olsunn allah şimdiden kabul etsin canım..hadi çabuk iyileşte gel beraber diyet yapmayı özledimm:KK34:

Canım geçmiş olsun allah yar ve yardımcın olsun.. Allah kabul etsin inşallah..

arzu ablacmm çook geçmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum.

Geçmiş olsun ablacım kendini sıcak tut Allah şifa versn:KK16:

ohhhhhhh nihayet islerimi bitirdim girebildim kizlar herkese selamlar
bu aralar nedense bir yogunluk var uzerimde anlamadim herkes nette sorf yaparken bosluktan sikilip sikayet ederken ben deli gibi calisiyorum anlamadim gitti. ama islerimi toparlayip geldim nihayet sukur kavusturana herkes iyidir ins. arzu ablamizada allah sifa versin cokk gecmis olsun. ben birkac gundur iyi kotu gidiyorum ama bugun menum iyi yani ben oyle hissediyorum ama aksamane olur bilmem esimin dogum gunude bakalim kismet :KK1:

08.00 =
2dlm. ekmek
yumurta
peynir
maydanoz
ara =
yok
12.00 =
mercimek corba
tavuk mangal
salata
yogurt
15.30 =
1 ad mandalina

bu gunluk bu kadar bakalim aksama neler olacak

Geçmiş olsun ablacım .

günaydın canlarımmm :KK16::KK16::KK16:
hepinize ayrı ayrı bu güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar :KK42:
evi süpürüp viledalıcam ve toz alıcam...birde pilav yapıcam azcık işim var gördüqünüz gibi :KK37::KK37::KK37:
yardıma gelsenize ne okuyup duruyosunuz :KK47::KK47::KK47:
hadi gittim ben dua edin pilav güzel olsun ilk defa bu kadar çok pilav yapicimmmm kızçelerrr :18::18:

aysel günaydın canım tam çıkıyordum seni gördüm bugünüde atlatayım bolbol konuşucaz inşallahh :KK34:
gittim hadii :KK55::KK55::KK55:

günaydınn hanımlarr..
arzummmm küsmüyüz bi hoşgeldin yokmuuu:KK50::KK50:nasılsın canımm özledimm valla inş.. iyisindir dünden beri:KK34::KK34:

kahvaltım
2dil kepekli ekmek
peynirli omlet
salatalık domates yarımşar
yine 2 küçük batırık pekmez:18:

leslimle yürüycez birazdan 3 mil

gunaydın kızlar dunden bugune +200 grdayım ve sınırlıyımmm :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

dunku menum

sabah
1 dılım cavdar 9,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta

ara
cokonat 20 p

ogle
et doner 4-5 mınık kup seklınde pıdesınden yedım 5 p

ara
yok

aksam
cecıl peynırı ve ıkı mınık cerı domates baska bısı ıstemedı canım

2,5 lt su ve jıllen 27 dakıka

buna ragmen 200 gr artıdayım umarım reglı olucam dıye sıskınlıktır cunku cokk kızdımm yaaaaa:KK47::KK47::KK47:

gunaydın kızlar dunden bugune +200 grdayım ve sınırlıyımmm :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

dunku menum

sabah
1 dılım cavdar 9,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta

ara
cokonat 20 p

ogle
et doner 4-5 mınık kup seklınde pıdesınden yedım 5 p

ara
yok

aksam
cecıl peynırı ve ıkı mınık cerı domates baska bısı ıstemedı canım

2,5 lt su ve jıllen 27 dakıka

buna ragmen 200 gr artıdayım umarım reglı olucam dıye sıskınlıktır cunku cokk kızdımm yaaaaa:KK47::KK47::KK47:

Sen gine 200 Gram Artıdasım ben 1 kilo 200 gram artıdatımmm :KK47: Ama Dünnn çoook su içtimmm suyu ihmal ettim bu sıralar .. Ondan ama dikkat etmeyece devam

günaydın kızlar dün jillianımı yapamadım misafirim geldi akşamda yemeklerden az az yedim birde kek yedim az bişey ama midm bişey yememeye öyle alışmışkı birde akşamları ağır şey midem buna dayanmadı çok bulantım oldu yemeseydim daha iyiydi ama olsun bjgün aynen devam oysaki dün çok güzel gidiyordum yarında davetliyiz bakalım nolcek hayırlısı birde üztüne kayınpederim haftasonu gelcek dietim karmaşık hallere giricek hayırlısı sağlık olsun.. Elimden geldince dietime devam edicem

günaydın kızlar dün jillianımı yapamadım misafirim geldi akşamda yemeklerden az az yedim birde kek yedim az bişey ama midm bişey yememeye öyle alışmışkı birde akşamları ağır şey midem buna dayanmadı çok bulantım oldu yemeseydim daha iyiydi ama olsun bjgün aynen devam oysaki dün çok güzel gidiyordum yarında davetliyiz bakalım nolcek hayırlısı birde üztüne kayınpederim haftasonu gelcek dietim karmaşık hallere giricek hayırlısı sağlık olsun.. Elimden geldince dietime devam edicem

GUNAYDIN ılknurcum ben tamamladım gene 27 dakıkayı ama cokkk yoruluyorum bakalım alıscam ınsallah

gunaydn cıgdemcım . evet suyu az ıcmek cok cok farkedıyor malesefkı :KK43:

X