Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yok bişey olmaz ablacımmm bak istersen ilk bir hafta alışana kadar süreyi istedigin kadar yap 1 hafta sonra 10 gün için en bastan basla 1,gün die böyle daha kolay olur vücudun alışmıs olur

veee bu saate dek olan menum

sabah
peynır 0,5p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet elma 12 p
1 adet hurma ( patronum umreden geldı ıkram ettı almamak ayıp olurdu) en fazla 3-4 gram bısıdı 2,5 p

ogle
tavuk kanat mangal yemeyı dusunuyorum o p

sımdılık 16,5 p oldu

birde bu jillian zmanla kasları falan rahatlatıyor acayip bagımlılık yapıor işim olsa dahi muhakkak gün yapıorumm susamıs gibi sporu yapmayı canım istiyor bi garip yani

darısı basımaaa

yok bişey olmaz ablacımmm bak istersen ilk bir hafta alışana kadar süreyi istedigin kadar yap 1 hafta sonra 10 gün için en bastan basla 1,gün die böyle daha kolay olur vücudun alışmıs olur

tamam o zaman bu hafta alısma donemı olsun yapabıldıgım sure yapayım onumdekı ptesıden ıtıbaren 10 gun 1. level 27 dakıka 10 gun 2. level ve son 10 gun ucuncu level yapayım nasıl

darısı basımaaa

tamam o zaman bu hafta alısma donemı olsun yapabıldıgım sure yapayım onumdekı ptesıden ıtıbaren 10 gun 1. level 27 dakıka 10 gun 2. level ve son 10 gun ucuncu level yapayım nasıl

Süperrr baslamadan önceki ölçülerini almayı unutma farkı gördükçe daha cok yapıcaksın ablacım

Sabahki Menüm
Yumurta (0)
Peynir Çeşitleri azar azar(1)
Bir dilim Bimden aldığım light kızarımış ekmek (7)
5 adet Zeytin(0,5)

Ara
1 adet Elma

Öğle
1 adet fırında Tavuk (1)
Kıvırcık (1)

Toplam:26.5 puan

S.a hayırlı bir hafta geçirmemiz duasıyla kızlarrr nasılsınız, ben hala ip atlayamıyorum belimden sırtıma bişeyler batıyo zıpladıkça ama mekiklerimi çekiyorum bugün niyetliydim o yüzden pek bi menü yok bende gece poğaça yedim ve ayran yedim içtim akşama da fırında balık ve salata varr

geç kalktım kol saatim geri kalmş saati 10 felan snaıyorum meğer 11 buçukmuş evdekiler kahvaltı yapıp çıktı bende sporuma başlıyorum pazara çıkıcam sonra daa hepinizi öpüyorumm

alışırsın hatta çoğaltırsın bile canım bende ilk başladığımda 30 mekik canıma okuyordu şimdi 100 rahat çekiyorum 100 den sonra zorluyor. Eve jıllian zor ya ben şınav hiç çekemem zaten :18:

sorma canımcım ya dun 16 dakaka yaptım heryerım kırılıo yerımden kalkamıyorum ama bırakmıcam gozumden yasta gelse acıdan yapıcımmmmm

sorma canımcım ya dun 16 dakaka yaptım heryerım kırılıo yerımden kalkamıyorum ama bırakmıcam gozumden yasta gelse acıdan yapıcımmmmm

bende ip atlarken incittim belimi 3 gün oldu hala ağrıyor ani hareket yapamıyorum düzelsem bi... jillian da o ağırlıkla yapılan hareketler çok yoruyordu beni, merdiven çıkmış gibi bacaklarım ağrıyordu
:44:

bende bir ara ip atlıyordum günde 600 tane felan bacaklarım sıkılaşmaya başladı evet ama belimde ve göğsümde ağrılar olmaya başladı şuan için sporum yok sabahları servisi binmek için 20 dk akşamları eve gitmek için 20 dk yürüyorum ama yetersiz benim için basenlerim oldukça fazla çünkü bisiklet almayı düşünüyorum

Bende iyim canım iki gün girmedim topiğe kursa gidiyorum hafta sonları...
Bitanem aynen devam ediyorsun birde artık şu kaçamaklara son verenın zamanı geldi sen spor yapıyormusun canım..

canım su kaçamakları bırakmalısın artık günler cok cabuk geçiyor önce kilonu ver sonra istedigini az az yersin ama şimdi yememelisinn

Hafta içi kaçamak yapmıyorum ama hafta sonu kuzenlerle dışarı çıkıyoruz, haliyle oluyor bir şeyler
Bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım, her gün yapıcam ablacım, bir de bacak egzersizlerim var onları yapıyorum 20 dk

Maşallah canım benimmm
Meryemm beni sınav stresi sardı çok fena, rüyalarıma girer oldu, heyecandan ders bile çalışamıyorum :18: :18:

Ayy ben de mi başlasam bunaa
Ne zamandır yapıyosun canım ve ne kadar inceldin ?

Allah kabul etsin canım..

Son düzenleme:
Şimdilik menüm

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
Küçük bir parça peynir

Ara
yok

Öğle
Yarım kase çorba

Ara
1 çay bardağı süt

Amin canım teşekkür ederim

sende de oluyormuydu böyle ağrı namaz kılarken bile zorlanıyorum ya eğilip bişey alırkende ağrıyor sırtıma doğru. Korse giyip atlamayı düşünüyorum vucut çok sallaınıyor ondan çok incidi heralde :44:

olmazmı canım yaa üşütmüşüm gibi batıyordu yanlarım bende bıraktım

Kızlar Bu sırala okadar yoğunum ki anlatamam Dergilere görsel yollaya yollay a ürünleri artık ezberledim daha 8 adet dergi var okadar işimim yanıda sadece 2500 adette fuar davetiyesi yollayacaz yani kafayı yeme nokatsındayım bunlar sadece yaptığım işinin iki üç tanesi Birde yarın arkadaş izinli yarın onun yerine bakacam :44: yetiştiği kadar artık ama artık yetişmiyorr.. Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…