Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım kendini yıpratma yapabildiğin kadar yap sıkma kendini sonuçta sen bir makina değilsin hem kendi işin hem başkasının işi allah yardımcın olsun..

Canım sende başla jillian teyzeme başlaadan önce ölçülerini al mükemmel inceltiyor günden güne farkını göreceksin zaten yarım saat yürüyüş yapıyorsun buda zaten 27 dakikalık birşey egzersizlerini bir saate tamamlamış olursun..

QUOTE=Smileeeee;29153875]
Hafta içi kaçamak yapmıyorum ama hafta sonu kuzenlerle dışarı çıkıyoruz, haliyle oluyor bir şeyler
Bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım, her gün yapıcam ablacım, bir de bacak egzersizlerim var onları yapıyorum 20 dk
canım gerçekten zayıflamak istiyorsan kafanda bitirip kaçamak yapmamalısın canım yaaa
biraz sık dişini zayıflamak süper bi duyguu inan :13:

Maşallah canım benimmm
Meryemm beni sınav stresi sardı çok fena, rüyalarıma girer oldu, heyecandan ders bile çalışamıyorum :18: :18:

ayy canım bende heycan falan yok ama korkuyorummm sıkılıyorum calıştım ama yinde böyle oluyor hakkımızda hayırlısı olsun güzelim gittikçe yaklasıyor vallahii sevinsem mi üzülsemmi ne yapsammm

Ayy ben de mi başlasam bunaa
Ne zamandır yapıyosun canım ve ne kadar inceldin ?

canım ben 20 gündür yapıorum acayip terletiyorr 3 4 cm inceldimm diyetle birlikte yapınca özellikle daha faydalı hiç kullanmadıgın kaslarında ki yagları bile eritiyor hissedebiliyorumm dene istersenn süper bişey
ilknur ablacımm tavsiye etmişti söyledigi an pek anlamıyor insan ama deneyince gördümm sonucu

..[/QUOTE]

iyiakşamlar kızlarr
laptopu bugün eşim işyerine götürdü bende giremedim ancak bu saat oldu ama şimdide siz yoksunuz

olmazmı canım yaa üşütmüşüm gibi batıyordu yanlarım bende bıraktım
bende jillian yapıyorum artuk bugünden itibaren
iyiakşamlar kızlarr
laptopu bugün eşim işyerine götürdü bende giremedim ancak bu saat oldu ama şimdide siz yoksunuz

ay balacııım hg bende diorum nedne bugün göremedim, bende akşam yemeğimi yedimm menümü yazayım barim

Sahur da 1 poğaça ve bi bardak ayran
Akşam: fırında balık ve bol yeşil salata 1 dl de çavdar ekmeği
Ara: ya bi tane elma yada 1 bardağa yakın süt içmeyi düşünüyorum

Arkadaslar buu kalori hesabıyla zayıflama nasıl oluyorduuuuu bi bileniniz bana açıklasın lütfen

canım çooook güzel bi omlet istiyor yaa yatcaz kalkcaz sabah olcak yapıp yicem

Merhaba hanımlar.Sizi uzun zamandır takip ediyorum.İsimlerinizi, beslenme listenizi de biliyorum,defterime yazdım :) Ben de zayıflamak isteyen 18 yaşında bir genç kızım.10 kg fazlam var.Ama sizin beslenme listenize tam anlamıyla uyabileceğimi sanmıyorum,bu yüzden bana yardım etmenizi diliyorum.
Maddi durumumuz iyi değil.Babam şu an çalışmıyor.Sizin beslenme listenizde olduğu gibi tam tahıllı,çavdar ekmeği yerine beyaz ekmek alıyorlar eve.Bazen onun parasını bile zor çıkarıyoruz.Ara öğünlerde kuruyemiş,meyve yeme gibi bir şansım da yok,evde bunlar da yok zaten.Et,balık,tavuk gibi mamüller eve çok nadir giriyor.Anneannem, babaannem ve halam olmasa hiç olmayacak.Sebze yemeklerini tercih edeyim desem,genelde patates oluyor.Anneciğim aç bırakmamak için elindeki malzemeyle birşeyler yapmaya çalışıyor o da genelde patates,baklagil oluyor.Ya da kahvaltılık..Çok şükür doyuyoruz bir şekilde ama ben de şişko bir genç kız olmak istemiyorum artık Bu şartlar altında kg verilmeyeceğini de biliyorum,siz de biliyorsunuz.
Benim bu şartlar altında nasıl beslenmem gerekli lütfen yardım edin,epeydir takip ettiğimden sizi çok iyi tanıyorum,bana yardım edeceğinizi umarak yazıyorum

canim allah yardimciniz olsun insallah. en kisa zamanda baban iyi bir is bulur toparlarsiniz kendinizi. sana benim onerecegim cok bisi yook cunku bende yeniyim zamanla bizde o zorluklari cektik allah yardimciniz olsun sadece soyleyebilecegim tek sey bol su ic porsiyonunu kucult zaten zayiflama tamamen akilda biten bisi.. bir tabak corba icsende yarim saat sonra doydugunu hissediyorsun...hadi simdiden kolay gelsin benim soyleyebilecegim bu kadar deneyimli ablalarimiz simdi seni motive ederler

kizlar merhaba oncelikle hepinize guzel mutlu huzurlu gunlerrrrr.....
ben 2 gundur cok yogun oldugumdan dolayi okudum ama yazamadim simdi analatayim cumartesi aksam is cikisi 2.30 saat dolasinca tarti buldum sonunda kendime ama guzel haber bu degil ustune ciktigimda beni cok mutlu edecek rakamlar gordum :13: ama size soylemem cuma gunku halimi soylecemmm. pazar gunu tatil gunumuzdu (15 gunde bir tatilde ). bol bol gezdik 5 saat rahat yurumusuzdur. ama hava cok guzeldi. aksama maalesef arkadaslarla yemege ciktik cok kotu degildi ama sabah rakam gene (-)idi demekki yuruyus agir basti. :13: dunku menumu yazmayayim kotu ornek olmasin
hergun yeni bir umut yeni bir zaman unutmamak lazim her zaman illaki kacamaklar yapacaz ama ertesi gun toporlamamiz lazim deemiiii herkes jilian ablaya baslamaya karar vermis bende gecenlerde 3 kere yaptim 1. gun kipirdayamiyordum ama tekrar baslamam lazim super bir spor hepinizi optum

merhaba canım durumuna oncelıkle cok uzuldum ınsallah baban tez zamanda ıs bulur. canım bu sartlarda soyle yapabılırsın oncelıkle mutlaka gunde 3 lt su ıc sabah sadece 1 dılım ekmek ye oglenlerı corba aralarda peynır yumurta vs yemeye calıs bunlar tok tutar aksamda sadece corba ye ve gunde yarım saat tempolu yuru cok faydasını goreceksın canım

gunaydın kızlar

dun ıkıncı jıllenımı yaptım tabıkı sadece 15 dakıka yapabıldım bır hafta bole alıstırma olucak vucudum alısınca tam yapıcam ınsallah

dunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet hurma 2,5 p
1 adet elma 12 p

ogle
tavuk mangal kanat 0 p

ara
15-20 gr antep 3 p

aksam
cıger sote 6 p
marul salatası 5 p

3 lt su

30,5 p ıle gunu kapamısım

hanımlaarr herkeseee günaydın

dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına(yanlışlkla annem almış)
1 kk kadar peyni
3 zeytin
roka
salatalık

ara
4 kuru kayısı+yeşil çay

öğle
mercimek çorbası
tavuk sote yoğurt

ara
meyve

akşam
3 kaşık pırasa

35 dk yürüyüş ve 2,5 lt su

canım benimm sıkınıtlı günler elbet geçer umuyorum baban güzel bir iş bulur sana tavsiyem papates haşlaması yiyebilir çorba içebilir 1 er dilim ekmekle öğünü atlatabilirsin elbette arzu abla sana daha iyi yardımcı olacaktır öpüyorum.

Sabah
Yumurta (0)
Zeytin(0,5)
Peynir (1)
Bir dilim kızarmış ekmek (7)

Toplam 8,5 puan

Kızlar bu sıralar suyu çok içmeiyorum iş yeri yoğunluğundanmıdır nedir birde hep + dayım çook sinirleniyorum ama eskisi kadar dikkat edemiyorum ki dün saba güzel başladım akşam eve gittim Dikkat edemedim İş yeri zaten ayrı bir olay düzgün yemek yapmıyopr aç kalıyorsun bir şeklde raya oturacam ama sneelik izne çıkacam o zaman bakalım ne olacak belki pskolojik olarak rahatlarım biraz bol bol gezecemçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…