Merhaba hanımlar.Sizi uzun zamandır takip ediyorum.İsimlerinizi, beslenme listenizi de biliyorum,defterime yazdım :) Ben de zayıflamak isteyen 18 yaşında bir genç kızım.10 kg fazlam var.Ama sizin beslenme listenize tam anlamıyla uyabileceğimi sanmıyorum,bu yüzden bana yardım etmenizi diliyorum.
Maddi durumumuz iyi değil.Babam şu an çalışmıyor.Sizin beslenme listenizde olduğu gibi tam tahıllı,çavdar ekmeği yerine beyaz ekmek alıyorlar eve.Bazen onun parasını bile zor çıkarıyoruz.Ara öğünlerde kuruyemiş,meyve yeme gibi bir şansım da yok,evde bunlar da yok zaten.Et,balık,tavuk gibi mamüller eve çok nadir giriyor.Anneannem, babaannem ve halam olmasa hiç olmayacak.Sebze yemeklerini tercih edeyim desem,genelde patates oluyor.Anneciğim aç bırakmamak için elindeki malzemeyle birşeyler yapmaya çalışıyor o da genelde patates,baklagil oluyor.Ya da kahvaltılık..Çok şükür doyuyoruz bir şekilde ama ben de şişko bir genç kız olmak istemiyorum artık
Bu şartlar altında kg verilmeyeceğini de biliyorum,siz de biliyorsunuz.
Benim bu şartlar altında nasıl beslenmem gerekli lütfen yardım edin,epeydir takip ettiğimden sizi çok iyi tanıyorum,bana yardım edeceğinizi umarak yazıyorum