- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
GUnaydın cıtır kızlar gunaydın gulsencım
bu hafta ıkı gundur kacamaklı buır gun gecırdım ama bugun sıkı ve tam gaz gelıyorumm
bugunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurtA 0 P
BU ARADA
ılknurcum ezgıcım dun ılk jıllen mıchalesın 1. levelıne basladım ama mahvoldum 16. dakkada bıraktım tamamını yapamadım cokk zormus yaaaaaheryerım et kestı nefesım kesıldı tamamlayamadım ılk gun oldugu ıcınmıydı sızce :26::26::26: o kadar yorulmusumkı aksam 9 da uyuya kalmısım ama bugun gene yapıcam hergun yapcam
günaydın çıtır hatunlar nasılsın keyifler yerindemi
Merhaba Arzu abla ve tüm topik arkadaşlarım
3 ay gibi bir süredir yokum biliyorum, memleketteydim, kursa başladım ve bu kurs işi biraz ani olmuştu.
Nasılsınız, özlemişim hepinizi....
Ben kilolarımla aynıyız
Günaydın İlknur ablacım
Haftasonu kaçamaklarını yaptım yine malesef ama bugün devamm
Sen nasılsın ?
ablacıımm baslaman cok iyi olmus gerçekten cok zor ve agır ama sonucu muhtesem inceltiyor ilk 5 gün zorlanıyorsun tutuluyorsun ama sonradan hergün yapmak isteyeceksin kas agrılarında alıştıkça gececek inceldikçe daha da kolay gelcekk
Canım benim ilk gün oşduğu için öyle oldu bir kaç gün sonra alışırsın hiç birşeyin kalmaz inan bunun faydasını çok göreceksin ölçilerini alsaydın cancazım.. Allah kısmet ederse bende başlıcam bugün..
günaydınlar malum pazartesi sendromu sen nasılsın ilknur ablacım
INSAllah ezgıcım dun resmen dagıldım bır saat boyunca dayak yemıs gıbıyım su an yerımdem kalkamıyroum ınan
evet ılknurum ılk gunden dolayı olsa gerek ama varya ınan kasıldım kaldım :)
ıyıyız canım sen nasılsın
iyiyim ablacııımmm sen nasılsınnn suan keyifler güzel sınava sayılı günler kaldı benim için dua edinn
diyetimde cok güzel gidiyor kaç hafta oldu kaçamak yapmadım hiç kafamda bitirdigim için canımda yemek istemiyor dogrusu
vede jilliana devam ediyorumm gün geçtikçe inceliyorumm biliyor muusn bu kız gittikçe çöp gibi olmus die arkamdan konusanlar bile varr
yasasınnn zayıflamak
canım su kaçamakları bırakmalısın artık günler cok cabuk geçiyor önce kilonu ver sonra istedigini az az yersin ama şimdi yememelisinn
Haftasonu kaçamaklarını yaptım yine malesef ama bugün devamm
Sen nasılsın ?
İyim canım Allah seni nazarlardan korusun maşallah bebeğim benim bakalım bugün tekrar bende başlıcam allahın izniyle bıraz toparlanmaya ihdiyacım var...
Aminnn ablacımmmmsen basarırsın azimli birisinn beni bile geçersin vallahi
iyiyim ablacııımmm sen nasılsınnn suan keyifler güzel sınava sayılı günler kaldı benim için dua edinn
diyetimde cok güzel gidiyor kaç hafta oldu kaçamak yapmadım hiç kafamda bitirdigim için canımda yemek istemiyor dogrusu
vede jilliana devam ediyorumm gün geçtikçe inceliyorumm biliyor muusn bu kız gittikçe çöp gibi olmus die arkamdan konusanlar bile varr
yasasınnn zayıflamak
İyim canım tam gaz diete devam bırakmak yok malum havalar ısınmaya başlıcak en kısa zamanda fazlalıklardan kurtulmak gerekiyor
HARIkasın canımmbende alıscam ınsallah su jıllene bugun yerımden kalkamıyrum ama aksam aynen devam gene bıde o şınav cekme gıbı bır hareket varya o cok zor yapılmıyor sen nasıl yapıosun bebekım?? :26::26:
tesekkürler ablacımmm
ilk zamanlar ölüyorum nasıl bi acı bu falan diyordum ama gerçekten sonradan vücut alışıyor hiç zorlanmıyor yaglarda azaldıkça rahat yapılıyor
ablamm ben önce zor hareketleri yarım yaptım alışmak için kısa kısa sonradann tüm videoyu yaptımm zor olmuyor artık
ben leslie 3 mil yaptım 2 ay ama sadece toparladı pek faydası olmadı ama jilliana basladıgım dan beri dikkat cekmeye basladımm kıyafetlerim bol geliyor şimdi