Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım benim ilk gün oşduğu için öyle oldu bir kaç gün sonra alışırsın hiç birşeyin kalmaz inan bunun faydasını çok göreceksin ölçilerini alsaydın cancazım.. Allah kısmet ederse bende başlıcam bugün..

Hoşgeşdin canım kursada gitmişsin hayırlı olsun ...

Günaydın İlknur ablacım
Haftasonu kaçamaklarını yaptım yine malesef ama bugün devamm
Sen nasılsın ?

Bende iyim canım iki gün girmedim topiğe kursa gidiyorum hafta sonları...
Bitanem aynen devam ediyorsun birde artık şu kaçamaklara son verenın zamanı geldi sen spor yapıyormusun canım..

INSAllah ezgıcım dun resmen dagıldım bır saat boyunca dayak yemıs gıbıyım su an yerımdem kalkamıyroum ınan

evet ılknurum ılk gunden dolayı olsa gerek ama varya ınan kasıldım kaldım :)

günaydın çıtır hatunlar nasılsın keyifler yerindemi

ıyıyız canım sen nasılsın

günaydın kızlar
bol misafirlibir hafta geçirdim oyüzden biraz diyet bozuldu,ama bırakmak yok tam gaz devam
başınsağolsun diyenlere teşekkürler
yeni gelenler hoşgeldiniz
smilee liste için teşekkürler

Canım başlaadan önce bıraz ısın öyle yap egzersizleri...
Cancazım ben iyim bu kura bana çok iyi geldi deyişiklik oldu çok iyi gidiypr maşallah allaj nazarlardan korusun...

günaydın çıtır hatunlar nasılsın keyifler yerindemi

iyiyim ablacııımmm sen nasılsınnn suan keyifler güzel sınava sayılı günler kaldı benim için dua edinn

diyetimde cok güzel gidiyor kaç hafta oldu kaçamak yapmadım hiç kafamda bitirdigim için canımda yemek istemiyor dogrusu

vede jilliana devam ediyorumm gün geçtikçe inceliyorumm biliyor muusn bu kız gittikçe çöp gibi olmus die arkamdan konusanlar bile varr
yasasınnn zayıflamak

İyim canım Allah seni nazarlardan korusun maşallah bebeğim benim bakalım bugün tekrar bende başlıcam allahın izniyle bıraz toparlanmaya ihdiyacım var...
Sınavındada rabbim cemi cümlesine yardım etsin içleri sırada sana yardım etsin allahın izniyle başarıyla geçeceksin bu sınavdan emeklerinin karşılığını alacaksın allah yar ve yardımcın olsun bitanem..

Son düzenleme:

HARIkasın canımm bende alıscam ınsallah su jıllene bugun yerımden kalkamıyrum ama aksam aynen devam gene bıde o şınav cekme gıbı bır hareket varya o cok zor yapılmıyor sen nasıl yapıosun bebekım?? :26::26:

İyim canım tam gaz diete devam bırakmak yok malum havalar ısınmaya başlıcak en kısa zamanda fazlalıklardan kurtulmak gerekiyor

kesinlikle annemin yaptığı pastalara böreklere inat gidicek fazlalıklar tadına bile bakmıyorum :))

tesekkürler ablacımmm
ilk zamanlar ölüyorum nasıl bi acı bu falan diyordum ama gerçekten sonradan vücut alışıyor hiç zorlanmıyor yaglarda azaldıkça rahat yapılıyor
ablamm ben önce zor hareketleri yarım yaptım alışmak için kısa kısa sonradann tüm videoyu yaptımm zor olmuyor artık

ben leslie 3 mil yaptım 2 ay ama sadece toparladı pek faydası olmadı ama jilliana basladıgım dan beri dikkat cekmeye basladımm kıyafetlerim bol geliyor şimdi

evett haklısın ezgıcım kesınlıkle bende bırakmıcam bugun bu vucudumdakı acıyla zor olcak ama bırakmıcam tam 27 dakıkayı tsamamlayamasamda 16. dakıkada kalsamda ılk gunler sorun olmaz ama demı :26::26:

birde bu jillian zmanla kasları falan rahatlatıyor acayip bagımlılık yapıor işim olsa dahi muhakkak gün yapıorumm susamıs gibi sporu yapmayı canım istiyor bi garip yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…