Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evett haklısın ezgıcım kesınlıkle bende bırakmıcam bugun bu vucudumdakı acıyla zor olcak ama bırakmıcam tam 27 dakıkayı tsamamlayamasamda 16. dakıkada kalsamda ılk gunler sorun olmaz ama demı :26::26:

yok bişey olmaz ablacımmm bak istersen ilk bir hafta alışana kadar süreyi istedigin kadar yap 1 hafta sonra 10 gün için en bastan basla 1,gün die böyle daha kolay olur vücudun alışmıs olur
:KK16:

veee bu saate dek olan menum

sabah
peynır 0,5p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet elma 12 p
1 adet hurma ( patronum umreden geldı ıkram ettı almamak ayıp olurdu) en fazla 3-4 gram bısıdı 2,5 p

ogle
tavuk kanat mangal yemeyı dusunuyorum o p

sımdılık 16,5 p oldu :KK76::KK76::KK76:

birde bu jillian zmanla kasları falan rahatlatıyor acayip bagımlılık yapıor işim olsa dahi muhakkak gün yapıorumm susamıs gibi sporu yapmayı canım istiyor bi garip yani :KK76::KK16::KK16:

darısı basımaaa:KK19::KK19::KK19:

yok bişey olmaz ablacımmm bak istersen ilk bir hafta alışana kadar süreyi istedigin kadar yap 1 hafta sonra 10 gün için en bastan basla 1,gün die böyle daha kolay olur vücudun alışmıs olur

tamam o zaman bu hafta alısma donemı olsun yapabıldıgım sure yapayım onumdekı ptesıden ıtıbaren 10 gun 1. level 27 dakıka 10 gun 2. level ve son 10 gun ucuncu level yapayım nasıl :KK34::KK34::KK34::KK34:

darısı basımaaa:KK19::KK19::KK19:

tamam o zaman bu hafta alısma donemı olsun yapabıldıgım sure yapayım onumdekı ptesıden ıtıbaren 10 gun 1. level 27 dakıka 10 gun 2. level ve son 10 gun ucuncu level yapayım nasıl :KK34::KK34::KK34::KK34:

Süperrr :KK9::KK9: baslamadan önceki ölçülerini almayı unutma farkı gördükçe daha cok yapıcaksın ablacım :KK16:

Sabahki Menüm
Yumurta (0)
Peynir Çeşitleri azar azar(1)
Bir dilim Bimden aldığım light kızarımış ekmek (7)
5 adet Zeytin(0,5)

Ara
1 adet Elma

Öğle
1 adet fırında Tavuk (1)
Kıvırcık (1)

Toplam:26.5 puan

S.a hayırlı bir hafta geçirmemiz duasıyla kızlarrr nasılsınız, ben hala ip atlayamıyorum belimden sırtıma bişeyler batıyo zıpladıkça :KK1: ama mekiklerimi çekiyorum bugün niyetliydim :KK17::KK17: o yüzden pek bi menü yok bende gece poğaça yedim ve ayran yedim içtim akşama da fırında balık ve salata varr

geç kalktım kol saatim geri kalmş saati 10 felan snaıyorum meğer 11 buçukmuş :KK70: evdekiler kahvaltı yapıp çıktı bende sporuma başlıyorum pazara çıkıcam sonra daa hepinizi öpüyorumm:KK16::KK16:

GUnaydın cıtır kızlar gunaydın gulsencım :KK3::KK3::KK3:

bu hafta ıkı gundur kacamaklı buır gun gecırdım ama bugun sıkı ve tam gaz gelıyorumm

bugunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurtA 0 P

BU ARADA

ılknurcum ezgıcım dun ılk jıllen mıchalesın 1. levelıne basladım ama mahvoldum 16. dakkada bıraktım tamamını yapamadım cokk zormus yaaaaa:KK53::KK53::KK53: heryerım et kestı nefesım kesıldı tamamlayamadım ılk gun oldugu ıcınmıydı sızce :26::26::26: o kadar yorulmusumkı aksam 9 da uyuya kalmısım :KK54::KK54::KK54::KK54: ama bugun gene yapıcam hergun yapcam

alışırsın hatta çoğaltırsın bile canım bende ilk başladığımda 30 mekik canıma okuyordu şimdi 100 rahat çekiyorum 100 den sonra zorluyor. Eve jıllian zor ya ben şınav hiç çekemem zaten :18:

Sabahki Menüm
Yumurta (0)
Peynir Çeşitleri azar azar(1)
Bir dilim Bimden aldığım light kızarımış ekmek (7)
5 adet Zeytin(0,5)

Ara
1 adet Elma

Öğle
1 adet fırında Tavuk (1)
Kıvırcık (1)

Toplam:26.5 puan

cıgdemmm superrr gıdıosunn bebemmmm :KK34::KK34::KK34:

alışırsın hatta çoğaltırsın bile canım bende ilk başladığımda 30 mekik canıma okuyordu şimdi 100 rahat çekiyorum 100 den sonra zorluyor. Eve jıllian zor ya ben şınav hiç çekemem zaten :18:

sorma canımcım ya dun 16 dakaka yaptım heryerım kırılıo yerımden kalkamıyorum ama bırakmıcam gozumden yasta gelse acıdan yapıcımmmmm :KK23::KK23::KK23::KK23:

sorma canımcım ya dun 16 dakaka yaptım heryerım kırılıo yerımden kalkamıyorum ama bırakmıcam gozumden yasta gelse acıdan yapıcımmmmm :KK23::KK23::KK23::KK23:

bende ip atlarken incittim belimi 3 gün oldu hala ağrıyor ani hareket yapamıyorum düzelsem bi... jillian da o ağırlıkla yapılan hareketler çok yoruyordu beni, merdiven çıkmış gibi bacaklarım ağrıyordu
:44:

bende ip atlarken incittim belimi 3 gün oldu hala ağrıyor ani hareket yapamıyorum düzelsem bi... jillian da o ağırlıkla yapılan hareketler çok yoruyordu beni, merdiven çıkmış gibi bacaklarım ağrıyordu
:44:

bende bir ara ip atlıyordum günde 600 tane felan bacaklarım sıkılaşmaya başladı evet ama belimde ve göğsümde ağrılar olmaya başladı şuan için sporum yok sabahları servisi binmek için 20 dk akşamları eve gitmek için 20 dk yürüyorum ama yetersiz benim için basenlerim oldukça fazla çünkü bisiklet almayı düşünüyorum

Bende iyim canım iki gün girmedim topiğe kursa gidiyorum hafta sonları...
Bitanem aynen devam ediyorsun birde artık şu kaçamaklara son verenın zamanı geldi sen spor yapıyormusun canım..

canım su kaçamakları bırakmalısın artık günler cok cabuk geçiyor önce kilonu ver sonra istedigini az az yersin ama şimdi yememelisinn :KK20:

Hafta içi kaçamak yapmıyorum ama hafta sonu kuzenlerle dışarı çıkıyoruz, haliyle oluyor bir şeyler :KK17:
Bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım, her gün yapıcam ablacım, bir de bacak egzersizlerim var onları yapıyorum 20 dk :KK34:

iyiyim ablacııımmm sen nasılsınnn suan keyifler güzel sınava sayılı günler kaldı benim için dua edinn
diyetimde cok güzel gidiyor kaç hafta oldu kaçamak yapmadım hiç kafamda bitirdigim için canımda yemek istemiyor dogrusu
:KK12:
vede jilliana devam ediyorumm gün geçtikçe inceliyorumm biliyor muusn bu kız gittikçe çöp gibi olmus die arkamdan konusanlar bile varr
yasasınnn zayıflamak
:KK8::KK8::KK8:

Maşallah canım benimmm :nazar: :KK54:
Meryemm beni sınav stresi sardı çok fena, rüyalarıma girer oldu, heyecandan ders bile çalışamıyorum :18: :18:
tesekkürler ablacımmm :KK16:
ilk zamanlar ölüyorum nasıl bi acı bu falan diyordum ama gerçekten sonradan vücut alışıyor hiç zorlanmıyor yaglarda azaldıkça rahat yapılıyor
ablamm ben önce zor hareketleri yarım yaptım alışmak için kısa kısa sonradann tüm videoyu yaptımm zor olmuyor artık
:KK76:

ben leslie 3 mil yaptım 2 ay ama sadece toparladı pek faydası olmadı ama jilliana basladıgım dan beri dikkat cekmeye basladımm kıyafetlerim bol geliyor şimdi

Ayy ben de mi başlasam bunaa :KK52:
Ne zamandır yapıyosun canım ve ne kadar inceldin ?
S.a hayırlı bir hafta geçirmemiz duasıyla kızlarrr nasılsınız, ben hala ip atlayamıyorum belimden sırtıma bişeyler batıyo zıpladıkça :KK1: ama mekiklerimi çekiyorum bugün niyetliydim :KK17::KK17: o yüzden pek bi menü yok bende gece poğaça yedim ve ayran yedim içtim akşama da fırında balık ve salata varr

geç kalktım kol saatim geri kalmş saati 10 felan snaıyorum meğer 11 buçukmuş :KK70: evdekiler kahvaltı yapıp çıktı bende sporuma başlıyorum pazara çıkıcam sonra daa hepinizi öpüyorumm:KK16::KK16:

Allah kabul etsin canım..

Son düzenleme:
Şimdilik menüm

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
Küçük bir parça peynir

Ara
yok

Öğle
Yarım kase çorba

Ara
1 çay bardağı süt

:KK56:

bende bir ara ip atlıyordum günde 600 tane felan bacaklarım sıkılaşmaya başladı evet ama belimde ve göğsümde ağrılar olmaya başladı şuan için sporum yok sabahları servisi binmek için 20 dk akşamları eve gitmek için 20 dk yürüyorum ama yetersiz benim için basenlerim oldukça fazla çünkü bisiklet almayı düşünüyorum

Hafta içi kaçamak yapmıyorum ama hafta sonu kuzenlerle dışarı çıkıyoruz, haliyle oluyor bir şeyler :KK17:
Bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım, her gün yapıcam ablacım, bir de bacak egzersizlerim var onları yapıyorum 20 dk :KK34:

Maşallah canım benimmm :nazar: :KK54:
Meryemm beni sınav stresi sardı çok fena, rüyalarıma girer oldu, heyecandan ders bile çalışamıyorum :18: :18:

Ayy ben de mi başlasam bunaa :KK52:
Ne zamandır yapıyosun canım ve ne kadar inceldin ?

sende ip atlarken böyle olmuşmuydun ? eğilip bişey alırken çok zorlanıyorum hatta namaz kılarken bile... sırtıma doğru ağrıyor ne zaman geçer acaba:18:
Allah kabul etsin canım..
Amin canım teşekkür ederim:KK17:

sende de oluyormuydu böyle ağrı namaz kılarken bile zorlanıyorum ya eğilip bişey alırkende ağrıyor sırtıma doğru. Korse giyip atlamayı düşünüyorum vucut çok sallaınıyor ondan çok incidi heralde :44:

sende de oluyormuydu böyle ağrı namaz kılarken bile zorlanıyorum ya eğilip bişey alırkende ağrıyor sırtıma doğru. Korse giyip atlamayı düşünüyorum vucut çok sallaınıyor ondan çok incidi heralde :44:

olmazmı canım yaa üşütmüşüm gibi batıyordu yanlarım bende bıraktım

Kızlar Bu sırala okadar yoğunum ki anlatamam Dergilere görsel yollaya yollay a ürünleri artık ezberledim :KK52: daha 8 adet dergi var :KK53:okadar işimim yanıda sadece 2500 adette fuar davetiyesi :KK50: yollayacaz yani kafayı yeme nokatsındayım bunlar sadece yaptığım işinin iki üç tanesi Birde yarın arkadaş izinli yarın onun yerine bakacam :44: yetiştiği kadar artık ama artık yetişmiyorr.. Allah Kerim

X