- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Günaydın Canlar Öpüyorum Hepinizi İyiki Varsınız..
Gunaydın cıgdemcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Canlar Öpüyorum Hepinizi İyiki Varsınız..
Canım benim hayırlı sabahlar bende dün 15 dk jillian yaptım akşam da ordaki hareketlerden ve 70 mekik 50 şerde yan yatıp bacak çalıştırdım sonra hooop uyudum ama süper ii geliyor insana sporgunaydın kızlar
dun ıkıncı jıllenımı yaptım tabıkı sadece 15 dakıka yapabıldım bır hafta bole alıstırma olucak vucudum alısınca tam yapıcam ınsallah
dunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
1 adet hurma 2,5 p
1 adet elma 12 p
ogle
tavuk mangal kanat 0 p
ara
15-20 gr antep 3 p
aksam
cıger sote 6 p
marul salatası 5 p
3 lt su
30,5 p ıle gunu kapamısım
Hayırlı sabahlar canımcımm ben menünü çok beğendimmm örnek menühanımlaarr herkeseee günaydın
dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına(yanlışlkla annem almış)
1 kk kadar peyni
3 zeytin
roka
salatalık
ara
4 kuru kayısı+yeşil çay
öğle
mercimek çorbası
tavuk sote yoğurt
ara
meyve
akşam
3 kaşık pırasa
35 dk yürüyüş ve 2,5 lt su
Hg canım mersin de bi arkadaşım vardı onu hatırlattın bana Manisa' da da hava güneşlii çok güzellgnaydın hanımlarrr...bol gneşlii bir mersinden hepinize selamlarrr
bende önceleri bu topikteydim sonra ara vermek zorunda kaldım ama şimditekrardan sizlerle olmak istiyorum.. belki beni hatırlamadınız ama arzucummmm... senin unutmadığını biliyorumm canımmsen ne vefalı bir arkadaşsın öyle keşke seninle yakın olup görüşmek fırsatımız olsaydı 3 gnlük adana seminerindeydim yeni geldim ve sana bir slm vermek istedim..artık fırsat buldukça girmeye çalışacağım çünki benimde vermek istediğim bi 8 kilom var hemde acil 1 buçuk ay gibi bi zamanda senin tavsiyelerine ihtiyacım olacak canımm görşürüz gerçi sen bu saate burda olurdun göremedim inş.. iyisindirr
günaydınlarrr nasılsın?
İyim canım sen nasılsın
Canım benim hayırlı sabahlar bende dün 15 dk jillian yaptım akşam da ordaki hareketlerden ve 70 mekik 50 şerde yan yatıp bacak çalıştırdım sonra hooop uyudum ama süper ii geliyor insana spor
Hayırlı sabahlar canımcımm ben menünü çok beğendimmm örnek menü
Hg canım mersin de bi arkadaşım vardı onu hatırlattın bana Manisa' da da hava güneşlii çok güzell
Ve secilbarn sende hg canımm hersey düzelir takma kafana herkes nasibini yer. Bu da sizin imtihanınız sabır ve duayla aşarsınız bunları arkadaşlarımın söyledikleri şeyleri söylerdim bende aynı şeyler yani porsiyonu küçültüp suyu hayatından çıkarmıcaksın ve biraz daha hareketli olacaksın
hatunlar sabah bıraz dışarı çıktık kızımla yeni geldik eve yorulduk hava soğuk donduk bırazdan öğle yemeğini yedirip yatırcam baya esniyor cimcimem..
Evet dün akşam itibariyle jillian 1/1 yaptım muhteşem terledim bıraz ağrılarım var ama o kadar çok değil çünki sonundaki esneme hareketlerini yaptığım için beni fazla etkilmedi bu akşam allahın izniyle 1/2 yapıcam..
Dünki menümü paylaşım
Sabah
1,5 dilim kızarmış t. Buğday ekmeği
Omlet
Krem peynir üç dilim domates
Öğlen
4 nuggets üzerine sos
Salata
Ara 1 kaşık yoğurt
Akşam k-flakes
2,5 litre su 1 acaili form çay ve iki bardak naneli yeşilçay
agfacım zorlandınmı nasıl gectı 15 dakıka mı yapabıldın sende :26::26::26: bende sımdılık fazlasını yapamıyorum
ılknurum canımcımmmmm 27 dakıkayı yapabıldınmı nasıl yaptın bebem ya ben 15. dakıkasında kesılıyorum bır gram hareket edecek halım kalmıyor
Canım evet 27 dakikayı yaptım ve çok iyi geldi özelliklede o kadar terledimki anlatamam bence bugün dişini sık ve 27 dakikayı bitir cancazım...
ya ılknurum ınan oylesıne cabalıyorumkı ama nefes nesefe kalıyorum kımıldıcak halım kalmıyo ama bu aksam son noktaya kadar zorlıcam kendımı benım vucudum demekkı cok ham
Canım zaten o ilk 15 dakika öyle somrasında bana göre bıraz daha basit şeyler geliyor bugün tamamiyle başla canım yapmışken faydasını görwlim sıkılaşalım bıraz....
topık sayıbısı basta olmak uzere nerelerdesınız ey ahalııııııııııııııııııııııı
kızlarrrrrrrr canım mılka beyaz gofret ıstıoooooooo reglım yakın ondan sebepmı acepppp
offf kımse yokkı kendı kendıme konusuyommmm