Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

GUnaydın cıtır kızlar gunaydın gulsencım :KK3::KK3::KK3:

bu hafta ıkı gundur kacamaklı buır gun gecırdım ama bugun sıkı ve tam gaz gelıyorumm

bugunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurtA 0 P

BU ARADA

ılknurcum ezgıcım dun ılk jıllen mıchalesın 1. levelıne basladım ama mahvoldum 16. dakkada bıraktım tamamını yapamadım cokk zormus yaaaaa:KK53::KK53::KK53: heryerım et kestı nefesım kesıldı tamamlayamadım ılk gun oldugu ıcınmıydı sızce :26::26::26: o kadar yorulmusumkı aksam 9 da uyuya kalmısım :KK54::KK54::KK54::KK54: ama bugun gene yapıcam hergun yapcam

Canım benim ilk gün oşduğu için öyle oldu bir kaç gün sonra alışırsın hiç birşeyin kalmaz inan bunun faydasını çok göreceksin ölçilerini alsaydın cancazım.. Allah kısmet ederse bende başlıcam bugün..

Merhaba Arzu abla ve tüm topik arkadaşlarım :KK3:
3 ay gibi bir süredir yokum biliyorum, memleketteydim, kursa başladım ve bu kurs işi biraz ani olmuştu.
Nasılsınız, özlemişim hepinizi....
Ben kilolarımla aynıyız:KK17:

Hoşgeşdin canım kursada gitmişsin hayırlı olsun ...

Günaydın İlknur ablacım :KK16:
Haftasonu kaçamaklarını yaptım yine malesef ama bugün devamm :KK15:
Sen nasılsın ?

Bende iyim canım iki gün girmedim topiğe kursa gidiyorum hafta sonları...
Bitanem aynen devam ediyorsun birde artık şu kaçamaklara son verenın zamanı geldi sen spor yapıyormusun canım..

ablacıımm baslaman cok iyi olmus gerçekten cok zor ve agır ama sonucu muhtesem inceltiyor ilk 5 gün zorlanıyorsun tutuluyorsun ama sonradan hergün yapmak isteyeceksin kas agrılarında alıştıkça gececek inceldikçe daha da kolay gelcekk :KK16:

INSAllah ezgıcım dun resmen dagıldım bır saat boyunca dayak yemıs gıbıyım su an yerımdem kalkamıyroum ınan :KK43::KK43:

Canım benim ilk gün oşduğu için öyle oldu bir kaç gün sonra alışırsın hiç birşeyin kalmaz inan bunun faydasını çok göreceksin ölçilerini alsaydın cancazım.. Allah kısmet ederse bende başlıcam bugün..

evet ılknurum ılk gunden dolayı olsa gerek ama varya ınan kasıldım kaldım :)

günaydın çıtır hatunlar nasılsın keyifler yerindemi

ıyıyız canım sen nasılsın :KK34:

günaydın kızlar:KK16:
bol misafirlibir hafta geçirdim oyüzden biraz diyet bozuldu,ama bırakmak yok tam gaz devam:KK55:
başınsağolsun diyenlere teşekkürler:KK16:
yeni gelenler hoşgeldiniz:KK3:
smilee liste için teşekkürler:KK16:

INSAllah ezgıcım dun resmen dagıldım bır saat boyunca dayak yemıs gıbıyım su an yerımdem kalkamıyroum ınan :KK43::KK43:

evet ılknurum ılk gunden dolayı olsa gerek ama varya ınan kasıldım kaldım :)

ıyıyız canım sen nasılsın :KK34:

Canım başlaadan önce bıraz ısın öyle yap egzersizleri...
Cancazım ben iyim bu kura bana çok iyi geldi deyişiklik oldu çok iyi gidiypr maşallah allaj nazarlardan korusun...

günaydın çıtır hatunlar nasılsın keyifler yerindemi

iyiyim ablacııımmm sen nasılsınnn suan keyifler güzel sınava sayılı günler kaldı benim için dua edinn
:KK16:
diyetimde cok güzel gidiyor kaç hafta oldu kaçamak yapmadım hiç kafamda bitirdigim için canımda yemek istemiyor dogrusu
:KK12:
vede jilliana devam ediyorumm gün geçtikçe inceliyorumm biliyor muusn bu kız gittikçe çöp gibi olmus die arkamdan konusanlar bile varr
yasasınnn zayıflamak
:KK8::KK8::KK8:

iyiyim ablacııımmm sen nasılsınnn suan keyifler güzel sınava sayılı günler kaldı benim için dua edinn
diyetimde cok güzel gidiyor kaç hafta oldu kaçamak yapmadım hiç kafamda bitirdigim için canımda yemek istemiyor dogrusu
vede jilliana devam ediyorumm gün geçtikçe inceliyorumm biliyor muusn bu kız gittikçe çöp gibi olmus die arkamdan konusanlar bile varr
yasasınnn zayıflamak

İyim canım Allah seni nazarlardan korusun maşallah bebeğim benim bakalım bugün tekrar bende başlıcam allahın izniyle bıraz toparlanmaya ihdiyacım var...
Sınavındada rabbim cemi cümlesine yardım etsin içleri sırada sana yardım etsin allahın izniyle başarıyla geçeceksin bu sınavdan emeklerinin karşılığını alacaksın allah yar ve yardımcın olsun bitanem..

Son düzenleme:

yasasınnn zayıflamak

HARIkasın canımm :KK34: bende alıscam ınsallah su jıllene bugun yerımden kalkamıyrum ama aksam aynen devam gene :KK34::KK34: bıde o şınav cekme gıbı bır hareket varya o cok zor yapılmıyor sen nasıl yapıosun bebekım?? :26::26:

İyim canım tam gaz diete devam bırakmak yok malum havalar ısınmaya başlıcak en kısa zamanda fazlalıklardan kurtulmak gerekiyor

kesinlikle annemin yaptığı pastalara böreklere inat gidicek fazlalıklar tadına bile bakmıyorum :))

HARIkasın canımm :KK34: bende alıscam ınsallah su jıllene bugun yerımden kalkamıyrum ama aksam aynen devam gene :KK34::KK34: bıde o şınav cekme gıbı bır hareket varya o cok zor yapılmıyor sen nasıl yapıosun bebekım?? :26::26:

tesekkürler ablacımmm :KK16:
ilk zamanlar ölüyorum nasıl bi acı bu falan diyordum ama gerçekten sonradan vücut alışıyor hiç zorlanmıyor yaglarda azaldıkça rahat yapılıyor
ablamm ben önce zor hareketleri yarım yaptım alışmak için kısa kısa sonradann tüm videoyu yaptımm zor olmuyor artık
:KK76:

ben leslie 3 mil yaptım 2 ay ama sadece toparladı pek faydası olmadı ama jilliana basladıgım dan beri dikkat cekmeye basladımm kıyafetlerim bol geliyor şimdi

tesekkürler ablacımmm :KK16:
ilk zamanlar ölüyorum nasıl bi acı bu falan diyordum ama gerçekten sonradan vücut alışıyor hiç zorlanmıyor yaglarda azaldıkça rahat yapılıyor
ablamm ben önce zor hareketleri yarım yaptım alışmak için kısa kısa sonradann tüm videoyu yaptımm zor olmuyor artık
:KK76:

ben leslie 3 mil yaptım 2 ay ama sadece toparladı pek faydası olmadı ama jilliana basladıgım dan beri dikkat cekmeye basladımm kıyafetlerim bol geliyor şimdi

evett haklısın ezgıcım kesınlıkle bende bırakmıcam bugun bu vucudumdakı acıyla zor olcak ama bırakmıcam tam 27 dakıkayı tsamamlayamasamda 16. dakıkada kalsamda ılk gunler sorun olmaz ama demı :26::26:

birde bu jillian zmanla kasları falan rahatlatıyor acayip bagımlılık yapıor işim olsa dahi muhakkak gün yapıorumm susamıs gibi sporu yapmayı canım istiyor bi garip yani :KK76::KK16::KK16:

X