Hoşbulduk canım
Ben de lisetyi aradım buldum hem kendime hatırlatmak için hem de yeni arkadaşlar da görsün diye...
Ne güzellllllİyi yapmışsın canım, listeyi güncel tutmaya çalışıyorum ben de paylaşıyorum sık sık
arzu abla bugün bim de bi ızgara gördüm 45 tl felandı sen çok memnundun snaırım aynısımı acebaa gördün mü sen de
yanlış topiğe girmişim bunlar kim bu muhabbet ne ya felan dedim bi an bi baktım başlığa yanlış yerdeymişim ehehe
adresimüü şaşurdun hayatummm
evet ya gözüm kaymıştıkım yanlış yere gitmiş heheh
öylee her topiqe girilmez sonra kurt kapar seni
ay çok heycanlandım türkiye genelinde ilmihal yarışması vardı ona daldım topiği görünce ocakta yemek olduğu aklıma geldi iyi ki topik var yoksa yanardı caaanım tavıklar
net üzerindenmi cnaım yarışma :26: kurstaylen en az 20 defa ezber tekrarı yapmıştık ilmihali.
merhaba arkadaşlar bende hayatında hiç zayıf bir insan olamayanlardanım. tam oluyordum ki sağlık sorunları çıktı. şöyle anlatim doğduğumdan beri şişko katagorisindeyim malesef. söylenenleri hep kulak ardı eder ama geceleri yatınca ağlardım sanki ağlamak çözümmüş gibi. üniversiteye kadar da hep böyle devam etti. taki erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıp kayınvalidemin(2 çocuk annesi) benden 20 kg zayıf olduğunu görene kadar. ne olduysa nerden azim geldiyse geldi ben felaket derecede taktım zayıflamayı kafama boyum 1.60 kilom 83 tü. yurtta kaldığım vede maddi durumumuz iyi olmadığı için et balık yiyemdim ama sebze yemeklerini hiç aksatmadım. kahvaltım çeyrek ekmek vede yanında kahvaltıda ne yenirse oydu sucuk salam sosis hariç. öğleyin burçak yulaflı veya form bisküvi yiyordum. çikolatam bile diyetti. akşamları mutlaka sebze yemeğimi vede bir bardak ayranımı eksik etmedim. ara öğün olayı meyve oluyordu genelde.4 ayda 65 kiloya kadar düştüm. ama ben her gün yürüyüş+yarım saat jimnastik hareketleri yaptım. 3 lt ye yaklasıyordu içtiğim su bitki çayları hariç. birde sabahları kalkar kalkmaz öğütülmüş çörek otu yiyordum felaket kötü bi tadı vardı ama zayıflamak uğruna yaptım valla. ertesi dönem okul açıldığında arkadaşlar nerdeyse tanıyamadı beni. artık sadece üzerime olanı değil istediğim pantolonu alabiliyordum en çokta bu mutlu ediyordu beni. 10 aydır görüşmediğim erkek arkadaşım(askerden gelince) bana bayıldı resmen :) çok mutluydum herşeyi yapabileceğime inanıyordum taki yurtta bayılana kadar. aslında aç kalmıyordum dengeli beslendiğimden adım gibi eminim. şimdi burdaki sizlerin yazdıklarına bakıyorumda aynen yediklerimiz içtiklerimiz sadece ben et balık yiyemiyordum. ama neden oldu bilmiyorum bayıldım ve o günden sonra herşey tersine döndü bende panik bozukluk kaldı. herşeyden korkar oldum. aç kalsam bayılırım diyordum. 3. sınıfa geldiğim okulumu bırakıyordum her gece annemlere telefon edip beni götürün diyordum. yurda girmek ölüm gibiydi. hele yemekanenin önünden geçerken midem kalkıyordu derken psikiyatra gittim ilaç kullanmaya başladım aç kalmaktan korktuğum için sürekli yiyorum ve şimdi 78 kiloyum. verdiğim kiloları geri aldım üstüne birde psikolojik hastalığım kaldı. artık hiç bişeye cesaret edemiyorum. nişanlıyım düğünüm olacak eylülde ve ben nasıl şişko bir gelin olacağım diyo düşünüyorum. annem kızıyor zayıfla diye ama diyete başlayınca açlığa dayanamayacak gibi hissediyorum. zatıflamak istiyorum zayıf bir gelin olmak istiyorum. güzel anlatamadım ama başımdan geçenler böyle kızlar yine şişkoyum vede azimsizim yardım edebilen olursa ne bileyim biraz cesaret verebilen çok duacısı olurum
canım öncelikle hoşgeldinmerhaba arkadaşlar bende hayatında hiç zayıf bir insan olamayanlardanım. tam oluyordum ki sağlık sorunları çıktı. şöyle anlatim doğduğumdan beri şişko katagorisindeyim malesef. söylenenleri hep kulak ardı eder ama geceleri yatınca ağlardım sanki ağlamak çözümmüş gibi. üniversiteye kadar da hep böyle devam etti. taki erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıp kayınvalidemin(2 çocuk annesi) benden 20 kg zayıf olduğunu görene kadar. ne olduysa nerden azim geldiyse geldi ben felaket derecede taktım zayıflamayı kafama boyum 1.60 kilom 83 tü. yurtta kaldığım vede maddi durumumuz iyi olmadığı için et balık yiyemdim ama sebze yemeklerini hiç aksatmadım. kahvaltım çeyrek ekmek vede yanında kahvaltıda ne yenirse oydu sucuk salam sosis hariç. öğleyin burçak yulaflı veya form bisküvi yiyordum. çikolatam bile diyetti. akşamları mutlaka sebze yemeğimi vede bir bardak ayranımı eksik etmedim. ara öğün olayı meyve oluyordu genelde.4 ayda 65 kiloya kadar düştüm. ama ben her gün yürüyüş+yarım saat jimnastik hareketleri yaptım. 3 lt ye yaklasıyordu içtiğim su bitki çayları hariç. birde sabahları kalkar kalkmaz öğütülmüş çörek otu yiyordum felaket kötü bi tadı vardı ama zayıflamak uğruna yaptım valla. ertesi dönem okul açıldığında arkadaşlar nerdeyse tanıyamadı beni. artık sadece üzerime olanı değil istediğim pantolonu alabiliyordum en çokta bu mutlu ediyordu beni. 10 aydır görüşmediğim erkek arkadaşım(askerden gelince) bana bayıldı resmen :) çok mutluydum herşeyi yapabileceğime inanıyordum taki yurtta bayılana kadar. aslında aç kalmıyordum dengeli beslendiğimden adım gibi eminim. şimdi burdaki sizlerin yazdıklarına bakıyorumda aynen yediklerimiz içtiklerimiz sadece ben et balık yiyemiyordum. ama neden oldu bilmiyorum bayıldım ve o günden sonra herşey tersine döndü bende panik bozukluk kaldı. herşeyden korkar oldum. aç kalsam bayılırım diyordum. 3. sınıfa geldiğim okulumu bırakıyordum her gece annemlere telefon edip beni götürün diyordum. yurda girmek ölüm gibiydi. hele yemekanenin önünden geçerken midem kalkıyordu derken psikiyatra gittim ilaç kullanmaya başladım aç kalmaktan korktuğum için sürekli yiyorum ve şimdi 78 kiloyum. verdiğim kiloları geri aldım üstüne birde psikolojik hastalığım kaldı. artık hiç bişeye cesaret edemiyorum. nişanlıyım düğünüm olacak eylülde ve ben nasıl şişko bir gelin olacağım diyo düşünüyorum. annem kızıyor zayıfla diye ama diyete başlayınca açlığa dayanamayacak gibi hissediyorum. zatıflamak istiyorum zayıf bir gelin olmak istiyorum. güzel anlatamadım ama başımdan geçenler böyle kızlar yine şişkoyum vede azimsizim yardım edebilen olursa ne bileyim biraz cesaret verebilen çok duacısı olurum
Sena hanım,
Zayıflama maceranızı okudum.. Mükemmel.. şimdi size ve diyer zayıflamak istiyenlere bir kaç kısa bilgi vermek istiyorum..bu bilgileri siz araştırarak devamını getirmenizi tavsiye ederim.
Bizlerin kilo almasının sebebi bedenimizin asidik olmasından dolayı, yediğimiz içtiğimiz yanlış gıdalar, bedenimize asit olarak dönüyor,ayrıca günde milyonlarca hücre ölüyor, bu hücrelerde beden suyunda çürüyor ve onlarda asit oluşturuyor,içinde un olan gıdalar,kola ve şekerli meyva sularıda buna ekleniyor , en önemliside en çok asit taşıyan yiyecek meyva şekeride Bedenimizde asit olarak emiliyor.
Bedenimiz bu asitle kaplanınca, damarlarımızda dahil, tüm organlarımız hücre bazında asidin etkisiyle çürümeye başlıyor, beynimizse bedenimizi korumak için, vucudumuzu yağlandırmaya başlıyor,ve bu yağlanma sonsuz olarak devam ediyor çünkü sürekli asid salgılıyan bir bednimiz oluşuyor.taki bedeni alkaliye getirene kadar bu asid ve yağlanmaya devam ediyoruz.
Bedenimizi alkaliye çevirmek için alkali diyet uygulamamız lazım..
Bir çok organımız bedenimizi alkaliye çevirmek için karbonat salgılıyor, ama okadar asidik besleniyoruzki , ve hızla çürüyüp hastalanıyoruzki dışardan , karbonat almaya ihtiyaç duyuyoruz.
Sabah bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat,
Akşamda bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat
aç tok karnına farketmiyor, tatlı kaşığı fazla gelirse bunu güne dağıtabiliriz..
( 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak suya koyarak içilir , tekrarlıyarak günde 4 kez birer bardak suya1 çay kaşığı karbonat koyarak içebilirsiniz)
Alkali beslenmeyle bütün sorunu çözüyoruz.
geniş bilgiyi:Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi ve dr. Ayşegül Çoruhlu alkali diyet kitabında herşeyi anlatmış.. Artık bedenimizi sağlıklı besinlerle beslemek bir yaşam şekli olmalı. Youtube dan eski tv proglarındaki bilgileride takip edebilirsiniz. sağlıklı günler dileğiyle.. sevgiler.
GUnaydın cıtır kızlar gunaydın gulsencım
bu hafta ıkı gundur kacamaklı buır gun gecırdım ama bugun sıkı ve tam gaz gelıyorumm
bugunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurtA 0 P
BU ARADA
ılknurcum ezgıcım dun ılk jıllen mıchalesın 1. levelıne basladım ama mahvoldum 16. dakkada bıraktım tamamını yapamadım cokk zormus yaaaaaheryerım et kestı nefesım kesıldı tamamlayamadım ılk gun oldugu ıcınmıydı sızce :26::26::26: o kadar yorulmusumkı aksam 9 da uyuya kalmısım ama bugun gene yapıcam hergun yapcam