- 14 Şubat 2013
- 49
- 18
Merhabaa
Ben yeni üye sayılırım ama bu topiğin bir süredir takipçisiyimUzun zamandır veremediğim fazla kilolarım var ve ne zaman diyet yapmaya (ya da sağlıklı beslenmeye diyelim) karar versem birkaç gün devam ediyorum, sonra evde gördüğüm bir çikolatayla her şeyi bırakıyorum. Tabi yaz gelince de tatilden önce kışın aldığım bütün kiloları 2 hafta içinde vermeye çalışıyorum ve ortaya böyle sağlıksız bir döngü çıkıyor. Bu konuda ne yapabilirim diye düşünürken uzun süredir duyduğum fakat işe yaramayacağını düşünüp vazgeçtiğim bir yöntem denedim bugün: yediklerimi bir deftere yazdım. Gerçekten gün içinde canım tatlı çektiğinde o deftere yazacağım 1 dilim çikolatalı keki düşündüm ve birden onu orada görmek istemediğimi fark ettim. O tatlıyı reddetmek benim için büyük bir adımdı açıkçası sonra baktım ki bu günlük tutma işe yarıyor, ben de kknın sevdiğim bir topiğinde başkalarından destek alarak kilo vermenin çok daha faydalı olacağını düşündüm. Şimdiki kilom 64. Yaza kadar 50 olmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
canım ben form çaylarını çok seviyorum hiçbir zararınıda görmedim..hatta bir ara sırf sinemaki bile içmiştim...sanırım baqırsak problemi yaşadın ama bende böyle bişey olmadıMerhaba canlarımmm
yeni arkadaslar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kilo verip çıtır olmak istiyorsanız sakın budan ayrılmayın yaza kadar cıtır olun
bende bugün bir sürü yeşilçay alıp stokladım ballı limonlu cilekli elmalı 5i bi yerde cok seviyorumm
bu hafta yediklerime cok dikkat ettim sıfır kaçamak ilede devam ediyorum inşallah cuma günü güzel bi kiloda olurum
Arzu ablacım form pluss ta sinemaki var bana cok zararı dokundu senin için sorun olmuyor mu merak ettim ?
aldık bile canım hoşgeldinMerhabaa
Ben yeni üye sayılırım ama bu topiğin bir süredir takipçisiyimUzun zamandır veremediğim fazla kilolarım var ve ne zaman diyet yapmaya (ya da sağlıklı beslenmeye diyelim) karar versem birkaç gün devam ediyorum, sonra evde gördüğüm bir çikolatayla her şeyi bırakıyorum. Tabi yaz gelince de tatilden önce kışın aldığım bütün kiloları 2 hafta içinde vermeye çalışıyorum ve ortaya böyle sağlıksız bir döngü çıkıyor. Bu konuda ne yapabilirim diye düşünürken uzun süredir duyduğum fakat işe yaramayacağını düşünüp vazgeçtiğim bir yöntem denedim bugün: yediklerimi bir deftere yazdım. Gerçekten gün içinde canım tatlı çektiğinde o deftere yazacağım ‘1 dilim çikolatalı kek’i düşündüm ve birden onu orada görmek istemediğimi fark ettim. O tatlıyı reddetmek benim için büyük bir adımdı açıkçası sonra baktım ki bu günlük tutma işe yarıyor, ben de kk’nın sevdiğim bir topiğinde başkalarından destek alarak kilo vermenin çok daha faydalı olacağını düşündüm. Şimdiki kilom 64. Yaza kadar 50 olmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Hoş buldukkcanım ben 18 yaşındayım
Öyle mi? Ne güzel başka yapanlar da varmışbenim umudum yoktu aslında ama çok işe yaradığını gördüm ve çok sevindim gerçekten. bunun gibi başka diyete yardımcı ipuçları varsa bilmek isterim
Ben bugünkü menümü buraya da yazayım o zaman (değiştirmem gereken bir şey varsa yardımcı olur musunuz? )
Sabah:
1 yumurta
Yarım dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
Domates – Salatalık
Birkaç zeytin
1 kaşık bal
Ara Öğün:
Aslında ara öğün sayılmaz ama çok ısrar ettikleri için sadece bir lokma kek yedim
Öğle:
Balık
Salata
Yoğurt
Ara Öğün:
3 kaşık yulaf ezmesiyle kuru üzüm, kuru kayısı ve cevizi karıştırıp sütle yedim.
Akşam:
2 dolma
İki kaşık makarna (bunu fazladan yedim aslında pişmanım biraz)
Yoğurt
1 saat sonra da Leslie Sansone ile 4 mil yürüyüş yapıcam
Çok kararlı başladım bu sefer, umarım güzel haberler veririm
Merhabaa
Ben yeni üye sayılırım ama bu topiğin bir süredir takipçisiyimUzun zamandır veremediğim fazla kilolarım var ve ne zaman diyet yapmaya (ya da sağlıklı beslenmeye diyelim) karar versem birkaç gün devam ediyorum, sonra evde gördüğüm bir çikolatayla her şeyi bırakıyorum. Tabi yaz gelince de tatilden önce kışın aldığım bütün kiloları 2 hafta içinde vermeye çalışıyorum ve ortaya böyle sağlıksız bir döngü çıkıyor. Bu konuda ne yapabilirim diye düşünürken uzun süredir duyduğum fakat işe yaramayacağını düşünüp vazgeçtiğim bir yöntem denedim bugün: yediklerimi bir deftere yazdım. Gerçekten gün içinde canım tatlı çektiğinde o deftere yazacağım 1 dilim çikolatalı keki düşündüm ve birden onu orada görmek istemediğimi fark ettim. O tatlıyı reddetmek benim için büyük bir adımdı açıkçası sonra baktım ki bu günlük tutma işe yarıyor, ben de kknın sevdiğim bir topiğinde başkalarından destek alarak kilo vermenin çok daha faydalı olacağını düşündüm. Şimdiki kilom 64. Yaza kadar 50 olmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
aldık bile canım hoşgeldinyediklerini deftere yazmak motivasyon açısından oldukça önemki...günlüqün ilk sayfasına yazmış olmam lazım ilk başladıqımda bende ajandama yazıyordum ve inanılmaz motivasyon oluyordu...sonra zamanla bıraktım...bazen defteri açıp bakıyorum ogünlerden kalan güzel bir hatıra oldu... sakla yazdıklarını sende ilerde okursun
son ara öqün ve akşam olmamış ama bugün misafirsin idare edelim
Hoşgeldin aramıza...
Hoşgeldinn
Canım eyer bir sağlık sorunun yoksa karbonhidrat dietiyle mükemmel kilo verirsin hem kilonda fazla olduğu için daha çabuk verirsin karbon değerlerine dikkat et öğün atlama günlük üç litre suyunu iç tabi birde yeşilçay çok faydalı bunlara dikkat edersen vermemen imkansız allahın izniyle birde hergün menünü paylaş vaktin oldukca gel burada sohbete katıl motive olursum. Bu arada almanyanın hangi şehrindesin..
Canım eyer bir sağlık sorunun yoksa karbonhidrat dietiyle mükemmel kilo verirsin hem kilonda fazla olduğu için daha çabuk verirsin karbon değerlerine dikkat et öğün atlama günlük üç litre suyunu iç tabi birde yeşilçay çok faydalı bunlara dikkat edersen vermemen imkansız allahın izniyle birde hergün menünü paylaş vaktin oldukca gel burada sohbete katıl motive olursum. Bu arada almanyanın hangi şehrindesin..[/QUOTE
Berlin'de canım.
Hayır canım bildiğim kadarıyla bır sağlık sorunum yok.kanbonhıdrat dıyetı nasıl acaba h bir fikrim yok.bu günkü menüm
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
2 dılım buday ekmeğini krempeynirle tost yaptım dişarı çıktığım için normal kahvaltı yapamadım.
Ara
Bir elma
Öğle
Bir kase domates çorbası,bir avuç içi kadar göğüs etı,4 kaşık yoğurt bide 1 dilim buğday ekmek.
Ara
Bir bardak süt
Akşam
Yeşil salata
Spor
40 dakika yürüyüş ,gecede oğlan uyuyuncada Leslıe ile 3 mil yürüycem ve ardından 25-30 dakıka eliptik bisiklet
3 litre suyumu içecem birde 3 tane yeşil çay.
Canım bizim bir beslenme listemiz var bir kaç sayfa öncesinde yayınlamıştı arkadaşlar ona bir göz at derim..
Canım ekmeği sadece sabah öğününde yiyoruz bunun dışında öğün atlamamalısın mesela akşam sadece salata yemişsin bunun yanında çorba veya yemek yiyebilirsin akşamları tek çeşit besleniyoruz yani çorba artı salata yada yemek artı yoğurt..
Ayrıca ebru akın karbonhidrat listesi var netten araştırırsan karbonu yüksem ve düşük besinleri görürsün ve zamanla aklında kalır mesela yumurta et tavuk 0 karbonh. mesela 1 patates 20 karbonh. Çok fazla bunun yerine neler yenir şöyşe söyşeyim günlük alman gereken karbonh. 50 bunu kendin ayarlamalısın hesaplamalısın
Canım eyer bir sağlık sorunun yoksa karbonhidrat dietiyle mükemmel kilo verirsin hem kilonda fazla olduğu için daha çabuk verirsin karbon değerlerine dikkat et öğün atlama günlük üç litre suyunu iç tabi birde yeşilçay çok faydalı bunlara dikkat edersen vermemen imkansız allahın izniyle birde hergün menünü paylaş vaktin oldukca gel burada sohbete katıl motive olursum. Bu arada almanyanın hangi şehrindesin..[/QUOTE
Berlin'de canım.
Canım bende bremende yaşıyordum evlendikten sonra istanbula geldim giriş çıkış yapıyorum ailem orada..
Canım bende bremende yaşıyordum evlendikten sonra istanbula geldim giriş çıkış yapıyorum ailem orada..
Berlin de olsalardı gelince belki görüşürdük canım bu arada senın kilon ve yaşın kaç
Merhaba canlarımmm
yeni arkadaslar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kilo verip çıtır olmak istiyorsanız sakın budan ayrılmayın yaza kadar cıtır olun
bende bugün bir sürü yeşilçay alıp stokladım ballı limonlu cilekli elmalı 5i bi yerde cok seviyorumm
bu hafta yediklerime cok dikkat ettim sıfır kaçamak ilede devam ediyorum inşallah cuma günü güzel bi kiloda olurum
Arzu ablacım form pluss ta sinemaki var bana cok zararı dokundu senin için sorun olmuyor mu merak ettim ?
Merhabaa
Hoş buldukkcanım ben 18 yaşındayım
Öyle mi? Ne güzel başka yapanlar da varmışbenim umudum yoktu aslında ama çok işe yaradığını gördüm ve çok sevindim gerçekten. bunun gibi başka diyete yardımcı ipuçları varsa bilmek isterim
Ben bugünkü menümü buraya da yazayım o zaman (değiştirmem gereken bir şey varsa yardımcı olur musunuz? )
Sabah:
1 yumurta
Yarım dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
Domates Salatalık
Birkaç zeytin
1 kaşık bal
Ara Öğün:
Aslında ara öğün sayılmaz ama çok ısrar ettikleri için sadece bir lokma kek yedim
Öğle:
Balık
Salata
Yoğurt
Ara Öğün:
3 kaşık yulaf ezmesiyle kuru üzüm, kuru kayısı ve cevizi karıştırıp sütle yedim.
Akşam:
2 dolma
İki kaşık makarna (bunu fazladan yedim aslında pişmanım biraz)
Yoğurt
1 saat sonra da Leslie Sansone ile 4 mil yürüyüş yapıcam
Çok kararlı başladım bu sefer, umarım güzel haberler veririm
Berlin de olsalardı gelince belki görüşürdük canım bu arada senın kilon ve yaşın kaç
Canım ben 28 yaşımdayım şuanki kilomu bilmiyprum evde tartım yok kıyafetler dar gelince bende tekrar dietime döndüm ama ben bu beslenme listesiyle 82 den 65 kiloya düştüm malum kış ayları hareketsizlik az su tüketimi haliyle kilo aldırdı ama kafamı takmıyorum vericemi biliyorum inşallah 1 ayda halledicem inşallah...
sabah kahvaltimida soyleyim kizin bana
gec kaldigim icin eti burcak biskuvi 5 tane anca yedim kalanini ofise dagittim onlar alsin kilo ben niye alayim demi