Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar ben şimdi ne yapayim bu durumda iş aramaya başladım patronun onu tutması çok bozuldum çookkk zaten menmum değildim üzerine tuz biber ekdi.

canım bıraz daha sabret derım ben pıyasa cok kotu ıyı bıs ıs su durumda zor :KK50::KK50::KK50:

Merhabaa :KK3:
Ben yeni üye sayılırım ama bu topiğin bir süredir takipçisiyim :KK1: Uzun zamandır veremediğim fazla kilolarım var ve ne zaman diyet yapmaya (ya da sağlıklı beslenmeye diyelim) karar versem birkaç gün devam ediyorum, sonra evde gördüğüm bir çikolatayla her şeyi bırakıyorum. Tabi yaz gelince de tatilden önce kışın aldığım bütün kiloları 2 hafta içinde vermeye çalışıyorum ve ortaya böyle sağlıksız bir döngü çıkıyor. :KK50: Bu konuda ne yapabilirim diye düşünürken uzun süredir duyduğum fakat işe yaramayacağını düşünüp vazgeçtiğim bir yöntem denedim bugün: yediklerimi bir deftere yazdım. Gerçekten gün içinde canım tatlı çektiğinde o deftere yazacağım ‘1 dilim çikolatalı kek’i düşündüm ve birden onu orada görmek istemediğimi fark ettim. O tatlıyı reddetmek benim için büyük bir adımdı açıkçası :KK1: sonra baktım ki bu günlük tutma işe yarıyor, ben de kk’nın sevdiğim bir topiğinde başkalarından destek alarak kilo vermenin çok daha faydalı olacağını düşündüm. Şimdiki kilom 64. Yaza kadar 50 olmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız? :KK16:
aldık bıle hosgeldın :KK34:

gunaydın kızcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16:

dunku menumlern 400 gr daha ucmus gıtmıs efemmm :KK42::KK42::KK42:

sabah
1 dılım cavdar 7p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5 p
yarım domates 3 p
yarım salatalık 2 p
1/3 sekerlı cay 4 p

ara
1 adet yesıl elma 12p

ogle
odemıs kofte 1 p
az salata 1 p

ara
yarımdan az mılka gofret 8 p :KK20::KK20::KK20:

aksam
180 gr sardalya tava( esıme cıg al ızgara yapalım dedım almamıs :KK19::KK19:) 10 p
maul salatası 4 p

3 lt su
100 adet plates hundret hareketı gobısım ıcın :KK9::KK9::KK9:

54 p ıle gunu kapamısım efemmm ve 400 gr gıtmısssssss :KK24::KK24::KK24::KK24:

GÜNAYDIN kısçelerrr herkese hayırlı sabahlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
hava kapalı ve sanırım yaqmurluda :26: ama benim canım koltukları yıkamak istiyooo:KK24::KK24::KK24: eşimde yıkama kurumaz didi ama yıkamam lazım hafta sonu annemler gelicek ve onlar varken yıkayamam haftaya evde dua okutmak istiyorum ozamana yetişmesi lazım ayyy napıcamı şaşırdım :26::26::26::26:

gunaydın kızcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16:

dunku menumlern 400 gr daha ucmus gıtmıs efemmm :KK42::KK42::KK42:

sabah
1 dılım cavdar 7p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5 p
yarım domates 3 p
yarım salatalık 2 p
1/3 sekerlı cay 4 p

ara
1 adet yesıl elma 12p

ogle
odemıs kofte 1 p
az salata 1 p

ara
yarımdan az mılka gofret 8 p :KK20::KK20::KK20:

aksam
180 gr sardalya tava( esıme cıg al ızgara yapalım dedım almamıs :KK19::KK19:) 10 p
maul salatası 4 p

3 lt su
100 adet plates hundret hareketı gobısım ıcın :KK9::KK9::KK9:

54 p ıle gunu kapamısım efemmm ve 400 gr gıtmısssssss :KK24::KK24::KK24::KK24:

:nazar::nazar::nazar::nazar:afferin kıss sana gel öpemmmm melekimmm :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
ben dün akşam kocaman bir kaçamak yaptım çok sevdiqim bişey vardı önceki günden kalan onu yedim birazda fazlaydı bitsin diye hepicini yidim cumarteside dua var oraya gidicem piilav börek ne verirlerse hüppp :KK4::KK4: ama diyete devam tabeee beyin olarak hala diyetteysem sorun yok yok devam :KK34:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar:afferin kıss sana gel öpemmmm melekimmm :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
ben dün akşam kocaman bir kaçamak yaptım çok sevdiqim bişey vardı önceki günden kalan onu yedim birazda fazlaydı bitsin diye hepicini yidim cumarteside dua var oraya gidicem piilav börek ne verirlerse hüppp :KK4::KK4: ama diyete devam tabeee beyin olarak hala diyetteysem sorun yok yok devam :KK34:

danke bebemmmm :KK16::KK16::KK16::KK16: deeee sende su kacamaklar bır son versen artık dıyorum haa ne dersın :KK19::KK19::KK19: kızıyorum artık beyın olarak dıyette olman yetmıooooo :KK20:

ben yıkıcam bu koltukları içim rahat etmiyor :KK6::KK6:

yıkada rahatla ama nasıl yıkıcan hıcc anlamadım :26::26::26:

kızlar ben şu koltukları bi yıkıyıveriyim öqleden sonrada doktora gidicem çabucak bitirip gelirim kızlar kaybolmayın biyere :KK4: hadi bana kolay gelsin :KK55::KK55::KK55::KK55:

melek muhteşem gidiyorsun maşallah..

Arzu canım sende yıka koltukları için rahat etsin... Ama şu kaçamaklara bi son versen iyi olur beynen bitirmen bi işe yaramıyor kötü örnek olmayalım cancazım:KK47::KK37:

Çiğdem canım günaydın nasılsın iş yerinde sorunlar ha la devammı inşallah hayırlı bir iş kapısı açılır canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
73 tüm ya ben 75 ten 73 e düştüydüm

az evvel tartıldım 74 olmuşum (((((

neyse

sabah 1 yumurta
yarım dilim kızarmış ekmek

bukaadar
bugün bozarsam namertimmm.. :KK20: kafam attı

melekcim sen nasılsın..40 karbon al dediydin ya bana günde

ben 30 alacamm

bu şekilde ayda kaç kilo veririm 30 alırsam sürekli...söyle bi bakem

kızlar ben şu koltukları bi yıkıyıveriyim öqleden sonrada doktora gidicem çabucak bitirip gelirim kızlar kaybolmayın biyere :KK4: hadi bana kolay gelsin :KK55::KK55::KK55::KK55:

.bu havada koltukmu yıkanırmış yawww.. :KK51: neyse bakem, spor olur senin için kalori yakarsın accık..

kolay gele :KK54:

Arzu canım sende yıka koltukları için rahat etsin... Ama şu kaçamaklara bi son versen iyi olur beynen bitirmen bi işe yaramıyor kötü örnek olmayalım cancazım:KK47::KK37:

Çiğdem canım günaydın nasılsın iş yerinde sorunlar ha la devammı inşallah hayırlı bir iş kapısı açılır canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun

ilknur sen hiç kilo verdinmi kaç kiloydun kaça düştün vesselam

Son düzenleme:

.bu havada koltukmu yıkanırmış yawww.. :KK51: neyse bakem, spor olur senin için kalori yakarsın accık..

kolay gele :KK54:

yarısı bitti mola verdim size bi bakıyım didimmm :KK53::KK53:
kelebekcim bnm koltuklar açık renk cnm yılda 4-5 defa yıkarım :21::21::21:
hadi gittim bitireyim geliyom :KK34::KK55::KK55::KK55::KK55:

X