Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bendee bendee aranıza katılmak istiyoruuummmmmm :)) ya o topik senin bu topik benim girip duruyorum ama her girdigim topik bikaç gün sonra ölüyo :/ burası baya bi kalabalık ve bende katılmak istiyorumm :))

öğle yemeğinde

köfte -brokoli çorbası-peynirli -erişte-sütlaç var

hangisini yiyim kızlar

ogle yemegim
12.00 = mercimek corba + makarna + et sote + kek vardi
tabiki hepsini yemedim
mercimek corba ictim sadece bir mini de keki aldim ofise getirdim yesem yemesem diye bakiyorum size sorsam yeme diceksiniz biliyorum onun icin mandalina yiyorum :16

Canım et soteyide yiyebilirdin neden yemedin hem seni akşama kadar tok tutardı..bu arada keki çabuk yanından uzaklaştır..

BU SAATE dek olan menum
sabah
1 dılım cavdar 7p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yarım elma 6 p

ogle
yarım kase tarhana corbası 8 p
salcalı koftenın koftesı 3 adet 1 p
cacık yarım kase 2 p

su ana dek 26 p

Son düzenleme:
Canım et soteyide yiyebilirdin neden yemedin hem seni akşama kadar tok tutardı..bu arada keki çabuk yanından uzaklaştır..

et sote dedigime bakmayin benzemiyordu aslinda icinde et + havuc+ biber + sogan ve yagli kotu bir sosu vardi ondan yemedim. uzaklastiramiyorum arkadaslar yiyo afiyet olsun onlara yarasin kilo alsinlar bende yemiyim citir olayim demi

Hoşgeldin ) kendini tanıtırmısın

21 yasındayım ögrenciyimm daha dogrusu 2 yıllık üni bitirdim şimdi dershaneye gidiyorum haftanın bi günü. dgs sınavına girip 4 yıllıga yükseltmeyi düşünüyorumm bütün günler evdeyim genelde ama spor salonuna gittigim için 2 ile 6 arasında bütün günüm ölüyo dogal olarak :) bu arada 1.63 boyundayım 60.3 kiloyum

İlknur canım şu an bir durum yokk ama gergin canım benim ortam ben iş arıyorum bulana kadar işte sabır edecem patron beni çıkartrtsada tanzimatımı alsam çook ii olur
Allah her şeyin hayırlısını versin canım benim sabredecem hayırlısı sağol teşekkür ederim canım benim ..

SABAH
yumurta 0
yarım dilim kızarmış ekmek 6

ara

8 tane fındık 3
50 gr yoğurt 3

öğlen
BROKOLİ ÇORBASI (yarım kase) 10
köfte 3 adet 6 karbon olsa oda

toplamda 28

nasıl kızlar ?

canım neden işi bırakmayı düşünüyorsun? patron nasıl sana karşı ?

aazuuu sen neymişsin gız
canım burası benim şahsıma açılan bir topik...beni dinlemicek olanın burda işi ne
bendee bendee aranıza katılmak istiyoruuummmmmm :)) ya o topik senin bu topik benim girip duruyorum ama her girdigim topik bikaç gün sonra ölüyo :/ burası baya bi kalabalık ve bende katılmak istiyorumm :))
hoşgeldin tuqçe kıss sakın bizide öldürmeyesin

et soteyi neden yemedin dicektim açıklamanı yapmışsın keki tabikide yeme onca emeqin boşa gider..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…