- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
ilknur sen hiç kilo verdinmi kaç kiloydun kaça düştün vesselam
Evet canım 82 den 65 e düştüm bir kaç kilo aldım onları vericem kıyafetler dar gelince önlem almak gerekiyşr[/QU
hımm harika..çok güzel kilo vermişsin canım..peki hangi diyeti uyguladın
Evet canım 82 den 65 e düştüm bir kaç kilo aldım onları vericem kıyafetler dar gelince önlem almak gerekiyşr[/QU
hımm harika..çok güzel kilo vermişsin canım..peki hangi diyeti uyguladın
Arzunun diet listesini..
bendee bendee aranıza katılmak istiyoruuummmmmm :)) ya o topik senin bu topik benim girip duruyorum ama her girdigim topik bikaç gün sonra ölüyo :/ burası baya bi kalabalık ve bende katılmak istiyorumm :))
öğle yemeğinde
köfte -brokoli çorbası-peynirli -erişte-sütlaç var
hangisini yiyim kızlar
köfte ve brokoli çorbası
canım bi köftede kaç karbon var acaba ? ?
ogle yemegim
12.00 = mercimek corba + makarna + et sote + kek vardi
tabiki hepsini yemedim
mercimek corba ictim sadece bir mini de keki aldim ofise getirdim yesem yemesem diye bakiyorum size sorsam yeme diceksiniz biliyorum onun icin mandalina yiyorum:16
Canım et soteyide yiyebilirdin neden yemedin hem seni akşama kadar tok tutardı..bu arada keki çabuk yanından uzaklaştır..
Hoşgeldin) kendini tanıtırmısın
İlknur canım şu an bir durum yokk ama gergin canım benim ortam ben iş arıyorum bulana kadar işte sabır edecem patron beni çıkartrtsada tanzimatımı alsam çook ii olur
Allah her şeyin hayırlısını versin canım benim sabredecem hayırlısı sağol teşekkür ederim canım benim ..
canım burası benim şahsıma açılan bir topik...beni dinlemicek olanın burda işi neaazuuu sen neymişsin gız
hoşgeldin tuqçebendee bendee aranıza katılmak istiyoruuummmmmm :)) ya o topik senin bu topik benim girip duruyorum ama her girdigim topik bikaç gün sonra ölüyo :/ burası baya bi kalabalık ve bende katılmak istiyorumm :))
ogle yemegim
12.00 = mercimek corba + makarna + et sote + kek vardi
tabiki hepsini yemedim
mercimek corba ictim sadece bir mini de keki aldim ofise getirdim yesem yemesem diye bakiyorum size sorsam yeme diceksiniz biliyorum onun icin mandalina yiyorum:16