Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sağol canım işallah seninde olur ikizlerin :)) allah gönlüne göre versin ..neden 8-10 sene sonra istiyorsun..bence yaşın gençken daha iyi olur

Daha 18 yaşındayım da canım

Kızlar çok acil cevap istiyorum..içim çok yanıyor..ciğeri fazla yedim heralde..

şimdi buZ gibi kola içsem olurmu ?

Arkadaşlar aldırmış..çok ısrar ediyolarrr

acil cevap..acil cevap

Sakınnn kolanın bir yudumunda 10 kaşık şeker var sakın içmee
Düşman bir içecek kolaa

Kızlar çok acil cevap istiyorum..içim çok yanıyor..ciğeri fazla yedim heralde..

şimdi buZ gibi kola içsem olurmu ?

Arkadaşlar aldırmış..çok ısrar ediyolarrr

acil cevap..acil cevap

dıet kola ıse ıcebılırsın ama normal kola olmazzzzzz

ben dıyetım suresınce dıyet kola ıctım hep

Dün akşam misafirlikte mercimek çorbası pazı sarma pilav nohut patatesli tavuk vardı yoğurt felan hepsinden birer kaşık aldım sadece çorbayı yarım kase içtim.

Bugün ki menüm: Kalkar kalkmaz bi büyük bardak su ve kahvaltı da 1 dl beyaz ekmek zeytin tereyağı bal maydanoz salatalık domates haşlanmış patates şekersiz çay (yağ ve balı çok az alıyorum çay kaşığı kadar felan)

Ara: yok kahvaltıyı geç yaptık

Öğle: patatesi yemek yapmış yengem bende 2 kaşık suyundan 2 tanede patatesinden aldım 1 tane de hurma (hamur bu normal hurma değil)

Ara: yer elması 3 tane ceviz büyüklüğünde

Akşama da kara lahana sarması ve tarhana varmış

Ara: nescae içebilirmiyim kızlar:26:

evet bayanlar benden bu gunluk bu kadar artik paydos zamani bakalim yemekte ne var simit yemedim ama yemek yicem ama az yicem ins. guzel bisi cikar kendinize iyi bakin yarin okurum yazdiklarinizi opuldunuz. iyi aksamlar
sende kendine iyi bak tatlım yarın görüşürüz

Canım ne münasebet seni beqenip beqenmemeleri!! hangi devirde yaşıyoruz onlara ne!! onlar kimki... eqerki onların beqenip beqenmemeleriyle karar verilecekse o zaman hiç durmayıp ayrılın... ve nasıl başlarsa öyle gider onların aqızlarına şimdiden bukadar bakarsan hayatınızın tüm kararlarında söz hakları olur... buna neden izin veriyorsunuzki...bu devirde artık anne-baba bile çocuklarının evliliklerine karışmıyor...onalr kim oluyorki bukadar ipleri ellerinie veriyorsunuz...onların kararlarıylamı olucak bu evlilik...eqer öyleyse sakın evlenme

Son düzenleme:

canım çok aqır bir liste baştan sona..

o kadına vericem cvbı halasımıdır nedir sırf havamı atmak için istiyorum ağzı on karış açık kalsın ve görsün neler yapabileceğimi anne babasını dolduruyor ya yarın bigün doğum yapsa daha da kilo alıp yerinden kalkamaz oğlunuz bakar artık felan onun karşısına çıkıcam apışıp kalıcak pislik !
canım çok aqır bir liste baştan sona..

abla biliyorum da istediğin pişmiyor başkasının evindesin hergün hamur işi pilav mantı börek kek bu yazdıklarım enn masumları içlerinde

senin hakkında bukadarda ileri geri konuşmalarına izin vermememn lazım canım....eqerki anne-babasına senin haberin olmadan söylüyorsa sana bu haberleri kim getiriyor?

senin hakkında bukadarda ileri geri konuşmalarına izin vermememn lazım canım....eqerki anne-babasına senin haberin olmadan söylüyorsa sana bu haberleri kim getiriyor?

anne babası eğil ya halası söyleyip dolduruyor babası için tek sorun kapalı olmam, tam bir cadı kadın. Bizi tanıştıran kız söylüyor iş hakrete döndü tuba ona göre davran sonra yok ben bilmiyodum diyip duyunca üzülme felan filan

sizi tanıştıran kızın laf taşıması çok yanlış canım belkide yok yere senin canını sıkıyor lütfen kimseye güvenme..

Son düzenleme:
sizi tanıştıran kızın laf taşıması çok yanlış canım belkide yok yere senin canını sıkıyor lütfen kimseye güvenme..

neyin içine düştüğümüzü bilemedik ya herkes afalladı ben bu işimide kişileride Allah' a havale ettim sadece elimden geleni yapıp tevekkül ediyorum. Herşeyin hayırlısı zaman ne gösterir blinmez

aksam menum bellı oldu esım hazır kızartılmıs sardalya alacakmıs

aksam
sardalya 200 gr 12 p
marıl salatası 4 p

48 p ıle gunu kapıycam arkıdıslerrrrrrr

aksam
sardalya 200 gr 12 p
marıl salatası 4 p

afiyet olsun canım bende evime gitmek istiyorum artık yaaa mecbur kaldığım değil istediğim şeyleri yemek istiyorum sebze balık bunlara hasret kaldım ya

neyin içine düştüğümüzü bilemedik ya herkes afalladı ben bu işimide kişileride Allah' a havale ettim sadece elimden geleni yapıp tevekkül ediyorum. Herşeyin hayırlısı zaman ne gösterir blinmez
inşallah en hayırlı kararı alırsınız canım üzülmeni istemiyorum...

aksam
sardalya 200 gr 12 p
marıl salatası 4 p

bu hazır kızartılmış sardalyalar fazla kaçmaya başladı kuzuu

afiyet olsun canım bende evime gitmek istiyorum artık yaaa mecbur kaldığım değil istediğim şeyleri yemek istiyorum sebze balık bunlara hasret kaldım ya

sagol canım

bu hazır kızartılmış sardalyalar fazla kaçmaya başladı kuzuu [/QUOTE]

kızım pratık olayı sımdı cıgden getırse ayıkla fırına at pısmesını bekle saat 9 olurrr ooooo hayat o kaaa uzunmu be kuzuuuuuuuu ama az yıcem bebem 200 gr tartcamda yıcemmmm hem balık candır beeeeeeeeeee

benim ızgaradan al diyorum sana 0k. hemde 5 dakikada hazır

Son düzenleme:
menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
peynir
süt

ara
şekersiz türk kahvesi

öqlen
mercimek çorbası

ara
yarım yeşil elma

akşam
pırasa

3 litre su..

Merhaba kızlar banada yardım edermısınız acılen yaza kadar kilo vermem lazım tamı tamına 89,0 kiloya ulaştım ne yapacağimi bılmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…