Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aldık bıle hosgeldın

gunaydın kızcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dunku menumlern 400 gr daha ucmus gıtmıs efemmm

sabah
1 dılım cavdar 7p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5 p
yarım domates 3 p
yarım salatalık 2 p
1/3 sekerlı cay 4 p

ara
1 adet yesıl elma 12p

ogle
odemıs kofte 1 p
az salata 1 p

ara
yarımdan az mılka gofret 8 p

aksam
180 gr sardalya tava( esıme cıg al ızgara yapalım dedım almamıs ) 10 p
maul salatası 4 p

3 lt su
100 adet plates hundret hareketı gobısım ıcın

54 p ıle gunu kapamısım efemmm ve 400 gr gıtmısssssss

GÜNAYDIN kısçelerrr herkese hayırlı sabahlarrr
hava kapalı ve sanırım yaqmurluda :26: ama benim canım koltukları yıkamak istiyooo eşimde yıkama kurumaz didi ama yıkamam lazım hafta sonu annemler gelicek ve onlar varken yıkayamam haftaya evde dua okutmak istiyorum ozamana yetişmesi lazım ayyy napıcamı şaşırdım :26::26::26::26:

afferin kıss sana gel öpemmmm melekimmm
ben dün akşam kocaman bir kaçamak yaptım çok sevdiqim bişey vardı önceki günden kalan onu yedim birazda fazlaydı bitsin diye hepicini yidim cumarteside dua var oraya gidicem piilav börek ne verirlerse hüppp ama diyete devam tabeee beyin olarak hala diyetteysem sorun yok yok devam

Son düzenleme:

danke bebemmmm deeee sende su kacamaklar bır son versen artık dıyorum haa ne dersın kızıyorum artık beyın olarak dıyette olman yetmıooooo

ben yıkıcam bu koltukları içim rahat etmiyor

yıkada rahatla ama nasıl yıkıcan hıcc anlamadım :26::26::26:

kızlar ben şu koltukları bi yıkıyıveriyim öqleden sonrada doktora gidicem çabucak bitirip gelirim kızlar kaybolmayın biyere hadi bana kolay gelsin

melek muhteşem gidiyorsun maşallah..

Arzu canım sende yıka koltukları için rahat etsin... Ama şu kaçamaklara bi son versen iyi olur beynen bitirmen bi işe yaramıyor kötü örnek olmayalım cancazım

Çiğdem canım günaydın nasılsın iş yerinde sorunlar ha la devammı inşallah hayırlı bir iş kapısı açılır canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
73 tüm ya ben 75 ten 73 e düştüydüm

az evvel tartıldım 74 olmuşum (((((

neyse

sabah 1 yumurta
yarım dilim kızarmış ekmek

bukaadar
bugün bozarsam namertimmm.. kafam attı

melekcim sen nasılsın..40 karbon al dediydin ya bana günde

ben 30 alacamm

bu şekilde ayda kaç kilo veririm 30 alırsam sürekli...söyle bi bakem

kızlar ben şu koltukları bi yıkıyıveriyim öqleden sonrada doktora gidicem çabucak bitirip gelirim kızlar kaybolmayın biyere hadi bana kolay gelsin

.bu havada koltukmu yıkanırmış yawww.. neyse bakem, spor olur senin için kalori yakarsın accık..

kolay gele

ilknur sen hiç kilo verdinmi kaç kiloydun kaça düştün vesselam

Son düzenleme:
Canım ama bu şekilde olmazki bu seni tok tutmaz kahvaltını akşamdan hazırla yumurta kaynat ekmek arası yap geç kalsanda sabah alır iş yerine götürürsün sabaj kahvaltısı çok önemli unutma...

haklisin canim ama oldu bikere bidaha olmamasi icin elimden geleni yapcam

.bu havada koltukmu yıkanırmış yawww.. neyse bakem, spor olur senin için kalori yakarsın accık..

kolay gele

yarısı bitti mola verdim size bi bakıyım didimmm
kelebekcim bnm koltuklar açık renk cnm yılda 4-5 defa yıkarım
hadi gittim bitireyim geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…