Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o zaman hangi ekmek çeşiti varsa mutlaka kızarmış olatak ye çünkü kızarmış ekmeqin karbonu daha az
a.s canım hoşgeldin
evet canım karbon deqerleri
biz iyiyiz ilknurum sen nasılsın? bakıyorum günü tarhana ve yumurtayla tamalamışsın
aynen bende öyle canım otomat,k olarak hemen paketin arksına bakıyorum
karbon diyeti nedir önce onu idrak etmek lazım...kısaca şöyle söyliyim karbonu azaltıp protein aqırlıklı beslenme şeklidir...proteinler kaslarımız kuvvetlendiren en güçlü besinlerdir...bu durumda nasıl oluyorda kastan gidiyor anlayamadım ?? onun dışında yaqları kırıp enerjiye dönüştüren besin maddeleri yumurta ve et guruplarıdır biz bunları fazlasıyla tükettiqimize göre demekki yaqdan veriyoruz...karbon mevzusu çok derin bir konu yazıcak çok şey var ama ben bunları defalarca yazmaktan çok sıkıldım...için rahat edecekse ben toplamda 28 kilo verdim ve yaptırdıqım tahlillerde herşey mükemmeldi
yok canım yaa hergün kaçamak olurmu? doktora gidip hormon testi için kan verdim..
resmin teki niye yan duruyo quuu
çıtıra bak beeeeee maşallah demeden geçmeyelim hanımlarr
sen bizi dinlemiyorsunki ekmek yeme dedik sen gidip kafana eseni yapmışsın
tatlım olayın başından beri dikatimi çeken bişey var...hep çevreden senin çocuqa söylenen laflar...çevre ne karışıyor anlamadım gitti...o onu demiş bu bunu demiş nedir bu...senide tahrik etmiş oluyorlar tuba şöyle der böyle yapar konuya gelince; canım ben olsan benim ve karşımdaki kişinin sevmesi yeterli gerisi dış kapının dış mandalı...ben baş ederim bnmle uqraşanlarla...ama pasif biriysen başına ekşirler...burnundan getirme mevzusuna gelince yapana yapılır bu kadar....
İyiyim cancazım bu sabah dişciye gitmiştim yorulmjşum bıraz uyudum şimdide yemek yapıyorum.. Evet canım yumurta tarhana kapattım markete gitmem gerekiyor ama çıkmak istemiyorum evdekilerle idare ediyorum aaaahhhh bi gidebilsem hava bozuk ben bozuk arzuuuuuuuuu tey tey teeeeeeeeeeyy..
Merhaba kızlar banada yardım edermısınız acılen yaza kadar kilo vermem lazım tamı tamına 89,0 kiloya ulaştım ne yapacağimi bılmıyorum...
Merhaba kızlar banada yardım edermısınız acılen yaza kadar kilo vermem lazım tamı tamına 89,0 kiloya ulaştım ne yapacağimi bılmıyorum...
Teşekkür ederim canım artık burdayım hergün bişey olursa sorucam emin ol :)hoşgeldin canım uyguladıqımız bir liste var bikaç sayfa öncesinde bulabilirsin...onun dışında sormak istediqin biley olursa ben ve arkadaşlarım yardımcı oluruz
Hoşgeldin yardımcı oluruz allahın izniyle.. Kendini tanıtırmısın..
Annem akraba ziyaretine gitti bana da ıspanakları temizler misin ben gelince pişirelim dedi, ben de bi işe yarayayım diye tamam dedim. Oldukça steril bi şekilde temizledim biraz uzun sürdü ama Şimdi napıcam ben bunları hanımlarr açıkta mı beklicek dolaba mı koyayım, kapta duruyolar öyle :44:
iyi akşamlar kızlar, bugün yediklerimi yazayım ,
sabah: 4 zeytin
2kaşık domates sos
1 kk peynir
yeşillik
1 kupa çay
öğlen 1 büyük tabak keşkek ve 1 badak ayran
akşam : 1 tabak keşkek vede yine ayran
şu an itibariyle akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum,miafirim vardı ö yüzden karbonhidrat yedim fazlaca ama olsun erken kestim yemek yemeği bugün bakalım
Sabah
Beyaz Peynir
Çecil Peynir
Yarım Domates
3 adet Zeytin
1 dilim buğday ekmeği
Ara
Tük Kahvesi
Öğle
Barbunya Pilaki
Salata(Sadece kırmızı lahana dan oluşuyordu.)
Ara
İs yerinde çoook sıkıcı ve sinir bozucu şeyler oldu o daha önce anlattığım arkadaşım gitti beni ve arkadaşımı patrona şikayet etti nedeni de okadar komikkiPatronun verdiği cevap hele daha sinir bozucu senin muhasebeye geçtiğini hazmedecekler olaya bak ya patron adam kayırıyor.
Sinirimden
2 tane Mandalina
Yarım Portakal,2 diim elma (Meyve fazla oldu ama o an çikolata veya zararlı başka bir şey olsa onları da yerdim )
Akşam
Kapuska
Salata
Tabi sinirimden başaka bir şey yemezsem
Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe
EVET ISyerınde herzaman ole kıl tıpler olyor malesef
Canım bence öğle ve akşam yediğin keşkek in çok fazla olmuş ondada karbonhidrat çokkk..
26 yaşındayım canım evlenmeden önce 65 kıloydum şimdi ise 89,0 oldum tabi bunda doğumun baya bı faydası oldu 1 yaşinda 2 aylık oğlum var,bu arada evlenelı 5 sene oldu Almanyada yaşıyorum.Artık dayanamaz oldum bu kilolara bu sefer kesın kararlıyım gidecek bu kilolar aynaya küstüm resmen inşallah sizler gibi bende kilo veririm :*