Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Merhaba kızlar banada yardım edermısınız acılen yaza kadar kilo vermem lazım tamı tamına 89,0 kiloya ulaştım ne yapacağimi bılmıyorum...

hoşgeldin canım uyguladıqımız bir liste var bikaç sayfa öncesinde bulabilirsin...onun dışında sormak istediqin biley olursa ben ve arkadaşlarım yardımcı oluruz

Annem akraba ziyaretine gitti bana da ıspanakları temizler misin ben gelince pişirelim dedi, ben de bi işe yarayayım diye tamam dedim. Oldukça steril bi şekilde temizledim biraz uzun sürdü ama Şimdi napıcam ben bunları hanımlarr açıkta mı beklicek dolaba mı koyayım, kapta duruyolar öyle :44:

Hoşgeldin yardımcı oluruz allahın izniyle.. Kendini tanıtırmısın..

26 yaşındayım canım evlenmeden önce 65 kıloydum şimdi ise 89,0 oldum tabi bunda doğumun baya bı faydası oldu 1 yaşinda 2 aylık oğlum var,bu arada evlenelı 5 sene oldu Almanyada yaşıyorum.Artık dayanamaz oldum bu kilolara bu sefer kesın kararlıyım gidecek bu kilolar aynaya küstüm resmen inşallah sizler gibi bende kilo veririm :*

pişiriver canım annene süpriz olsun

ya kızlar aklıma çok pis bi soru takıldı yine yaww

spor yapınca kalori yakıyoruzda karbon yakmıyormuyuz

iyi akşamlar kızlar, bugün yediklerimi yazayım ,

sabah: 4 zeytin
2kaşık domates sos

1 kk peynir

yeşillik

1 kupa çay

öğlen 1 büyük tabak keşkek ve 1 badak ayran

akşam : 1 tabak keşkek vede yine ayran

şu an itibariyle akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum,miafirim vardı ö yüzden karbonhidrat yedim fazlaca ama olsun erken kestim yemek yemeği bugün bakalım

Sabah
Beyaz Peynir
Çecil Peynir
Yarım Domates
3 adet Zeytin
1 dilim buğday ekmeği

Ara
Tük Kahvesi

Öğle
Barbunya Pilaki
Salata(Sadece kırmızı lahana dan oluşuyordu.)

Ara
İs yerinde çoook sıkıcı ve sinir bozucu şeyler oldu o daha önce anlattığım arkadaşım gitti beni ve arkadaşımı patrona şikayet etti nedeni de okadar komikkiPatronun verdiği cevap hele daha sinir bozucu senin muhasebeye geçtiğini hazmedecekler olaya bak ya patron adam kayırıyor.
Sinirimden

2 tane Mandalina
Yarım Portakal,2 diim elma (Meyve fazla oldu ama o an çikolata veya zararlı başka bir şey olsa onları da yerdim )

Akşam
Kapuska
Salata
Tabi sinirimden başaka bir şey yemezsem

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Menümü yazıp kaçayım, pişireyim bari ıspanağı, beceririm inşallah

Kahvaltı
1 kk peynir ve 3 dilim sucukla tost

Ara
yok, kahvaltıyı geç yaptım

Öğle
1 kase çorba

Ara
1 bardak süt

Akşam
Yumurtalı ıspanak
Salata

Su 1.5 lt ( bu aralar su içemiyorum neden acaba ya :44: )
Spor yok

Canım bence öğle ve akşam yediğin keşkek in çok fazla olmuş ondada karbonhidrat çokkk..

EVET ISyerınde herzaman ole kıl tıpler olyor malesef

Canım bence öğle ve akşam yediğin keşkek in çok fazla olmuş ondada karbonhidrat çokkk..

evet çok ama misafirin yanındada başka birşey çıkaramadım yememezlikte yapamadım 1 de yatıyorum o zamana kadar erir 3 tanede küçük çocuk :)))))

Merhaba canlarımmm
yeni arkadaslar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kilo verip çıtır olmak istiyorsanız sakın budan ayrılmayın yaza kadar cıtır olun

bende bugün bir sürü yeşilçay alıp stokladım ballı limonlu cilekli elmalı 5i bi yerde cok seviyorumm

bu hafta yediklerime cok dikkat ettim sıfır kaçamak ilede devam ediyorum inşallah cuma günü güzel bi kiloda olurum

Arzu ablacım form pluss ta sinemaki var bana cok zararı dokundu senin için sorun olmuyor mu merak ettim ?

Canım eyer bir sağlık sorunun yoksa karbonhidrat dietiyle mükemmel kilo verirsin hem kilonda fazla olduğu için daha çabuk verirsin karbon değerlerine dikkat et öğün atlama günlük üç litre suyunu iç tabi birde yeşilçay çok faydalı bunlara dikkat edersen vermemen imkansız allahın izniyle birde hergün menünü paylaş vaktin oldukca gel burada sohbete katıl motive olursum. Bu arada almanyanın hangi şehrindesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…