Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

doydunmu canım yaa :26::26:

Evet ablacım, kek yediğim için doymak zorundaydım

Tekrar hoşgeldin o zamann

Melek abla yaa helal olsun valla ben olsam kesin yerdimmm

Olsun canım, doğumdan sonra verirsin sen de.. Hem hamilelikte de sağlıklı beslenince çook fazla kilo almazsın hatta verirsin bence, çünkü yediklerin bebeğine faydalı olacak

Çook sevindim ablacım, kendimi senin yerine koydum da Allah'ımmmm ben de yaşamak istiyorum bu duyguyu, dolabımda ne kadar 40 beden varsa, hepsini çıkarmak istiyorumm. Çok sevdiğim bi kaprim vardı 36 beden, onu hala saklıyorum 4 senedir, inşallah bu yaz giyebilirim

Canım he gün protein alırsan (yumurta,et, süt vs.. ), günde de 3 lt suyunu içersen, sence kas ve su gider mi vücudundan ?
Melekcim ben hem karbonlarına dikkat etsem hemde günde 1000 kaloriye geçmesem

temmuza kadar 10 kilo verebülürüm demüüü

Kaloriyi karıştırma bence canım, çünkü o almamız gereken enerji miktarı, ondan kısamazsın yani, ama karbon fazla yağ yapıyor o yüzden dikkat etmelisin..
Sabah hiçbirşey yemedim..
10 fındık sadece

öğlen
koca bir tabak tavuk ciğer
bir kase tarhana çorbası
ayran
bir dilim ekmek

şiştim

Ekmek yemeseydin keşke :26:
Eki Görüntüle 643368 buda son halımmm kızcelerımmm

Süpersin ablaaa

Canım sevdiğin senin yanında ya, bence gerisini boşver

bu bayanlar ne kotu aksam 5 olmus ben guzel guzel mandalinami yemisim gelmisler hadi gel simit cay yapalim diyorlar offfffffffff yemiyom dedim simdide getirip burnumun ucuna koydular ama ben yemicem demi

Evet yemiceksin. Çevredekiler hep böyle yaparlar zaten, yardımcı olmaları gerekirken, iradenle oynarlar

bu bayanlar ne kotu aksam 5 olmus ben guzel guzel mandalinami yemisim gelmisler hadi gel simit cay yapalim diyorlar offfffffffff yemiyom dedim simdide getirip burnumun ucuna koydular ama ben yemicem demi
tabiki yemiceksin canım ama ben böyle durumlarda çok canım isterse ucundan minik bir parça koparıp yiyorum nefsimi körlemiş oluyorum oldukça işe yarayan bir yöntem canım
bende bas ederdım ama sınırlerı bozulcak yıprancak eger ugrasmaya devam ederlerse ıyı dusunsun derım ben

sen ben gibi cadı deqilsin melek ben adamın alnını karışlarım fenayımdır süüylemesi ayıp

Son düzenleme:
Kızlar deminden beridir geçmiş sayfalara bakıyorum
diğer topicleri okuyorum falan filan
bu olayı nihayet çözdüm sonunda yani

hayatımızda ilk defa diyet yapıyorum bazı şeyleri anlayamıyordum haliyle

velhasıl

74 kiloyum
60 altı karbon alırsam kilo vermeye başlarım

ama ben 40 almayı düşünüyorum artık melekciğimin de dediği gibi

ki daha hızlı kilo vereyim..

Yoğurt yumurta balık tavuk ve süt gibi proteini yüksek ürünleri daha fazla tüketicem ve günde 3lt su..

Ekmek şeker tatlı yok anacım artık..sadece sabahları

arzucum ben sizi dinliyorum dinlemesinede sabah kahvaltı yapmadıydım ya midem kazındıydı gızz..ondan yani..bidaha sabah kahvaltısını atlamakta yok zati..

Inanıyorum 10 kiloyu vericem..hemde temmuza kadar değil..hazirana kadar ..değiştirdim hedef tarihimi :))))))))))

Cuma'ya az kaldıııı
Bugün geç kalktım, uyuyakalmışım, o yüzden kahvaltımı geç yapmış oldum.

1 kk peynir, 3 dilim sucukla tost

canım saat orda 17,00 mı???? ayrıca sakın yemeeeeee o saatte :18:

yemicem yemicem yemicem. bana guluyorlar burada zaten birazdan aksam yemegine gidicem ne gerek var ama cok guzel kokuyor. en kotusude bulamiyorsun normal zamanda ben sinaniyorum anladim ama yemicem dislerimi sıkıyorum ama yemıcem zaten pilav falan yedim gerek yok

Ben de canımm, en geç hazirana kadar 10 kiloo yarışalım mııı ?

Kızlar akşamlarıda benim ikizleri bacaklarıma oturtup mekik çekiyorum...oyun zannediyor onlarda gülüşüyolar :)) mekik olayını böyle halledicem artık..hem onlara oyun olur hemde bana spor

Birazdanda lesli ablamla spor yapıcam hihihi

biraz kalori yakalım dimi..

canım çok canın çektiyse ucundan bir ısırık tabirim vardır benim okadarcık koparıp nefsini körleyebilirsin inan diyetimize hiçbir zararı olmuyor

Ayy yerim ben onları yaa, ben de ikizlerim olsun istemişimdir hepp inşallah bi 8-10 sene sonra

[ı]ayy yerim ben onları yaa, ben de ikizlerim olsun istemişimdir hepp inşallah bi 8-10 sene sonra [/ı]

sağol canım işallah seninde olur ikizlerin :)) allah gönlüne göre versin ..neden 8-10 sene sonra istiyorsun..bence yaşın gençken daha iyi olur

sen ben gibi cadı deqilsin melek ben adamın alnını karışlarım fenayımdır süüylemesi ayıp [/QUOTE]

üylemı dersın

Bi yemişim bi yemişimmmmmm üfffff karnım şiş be yaww
yediklerim burnumdan gelcek sankii

[/quote]

teşekkürederim canım bu güzel alkışların için..gurur duydum kendimle ..demekki bende bi ışık görüyosunuz yani

Son düzenleme:
Kızlar çok acil cevap istiyorum..içim çok yanıyor..ciğeri fazla yedim heralde..

şimdi buZ gibi kola içsem olurmu ?

Arkadaşlar aldırmış..çok ısrar ediyolarrr

acil cevap..acil cevap

Son düzenleme:
evet bayanlar benden bu gunluk bu kadar artik paydos zamani bakalim yemekte ne var simit yemedim ama yemek yicem ama az yicem ins. guzel bisi cikar kendinize iyi bakin yarin okurum yazdiklarinizi opuldunuz. iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…