canım o zaman hangi ekmek çeşiti varsa mutlaka kızarmış olatak ye çünkü kızarmış ekmeqin karbonu daha az
a.s canım hoşgeldin
evet canım karbon deqerleri
biz iyiyiz ilknurum sen nasılsın? bakıyorum günü tarhana ve yumurtayla tamalamışsın
aynen bende öyle canım otomat,k olarak hemen paketin arksına bakıyorum
karbon diyeti nedir önce onu idrak etmek lazım...kısaca şöyle söyliyim karbonu azaltıp protein aqırlıklı beslenme şeklidir...proteinler kaslarımız kuvvetlendiren en güçlü besinlerdir...bu durumda nasıl oluyorda kastan gidiyor anlayamadım ?? onun dışında yaqları kırıp enerjiye dönüştüren besin maddeleri yumurta ve et guruplarıdır biz bunları fazlasıyla tükettiqimize göre demekki yaqdan veriyoruz...karbon mevzusu çok derin bir konu yazıcak çok şey var ama ben bunları defalarca yazmaktan çok sıkıldım...için rahat edecekse ben toplamda 28 kilo verdim ve yaptırdıqım tahlillerde herşey mükemmeldi
yok canım yaa hergün kaçamak olurmu? doktora gidip hormon testi için kan verdim..
resmin teki niye yan duruyo quuu
çıtıra bak beeeeee maşallah demeden geçmeyelim hanımlarr
sen bizi dinlemiyorsunki
ekmek yeme dedik sen gidip kafana eseni yapmışsın
tatlım olayın başından beri dikatimi çeken bişey var...hep çevreden senin çocuqa söylenen laflar...çevre ne karışıyor anlamadım gitti...o onu demiş bu bunu demiş nedir bu...senide tahrik etmiş oluyorlar tuba şöyle der böyle yapar
konuya gelince; canım ben olsan benim ve karşımdaki kişinin sevmesi yeterli gerisi dış kapının dış mandalı...ben baş ederim bnmle uqraşanlarla...ama pasif biriysen başına ekşirler...burnundan getirme mevzusuna gelince yapana yapılır bu kadar....