hoşgeldin canım..yememe şansım var demişsin ama, sana bu gün öğrendiğim bişeyi aktarayım
öğün atlamak katiyen yok.....
hoşgeldin canım aramızamerhaba arkadaslar benide alirmisiniz araniza.
buradaki sohbet muhabbet ve menuler super. acikcasi buranin hayranlarindan biriyim.
once kendimi tanitayim adim busra 24 yasindayim bursaliyim ama yurt disinda yasiyorum suan turkmenistandayim. sizi irakta calisirken bulmustum 6 ay once bir ara sizi gizli gizli baya izledim ve 5 kilo verdim. cok zevkliydi.simdi size katilmak istiyorum. ama internet burada maalesef sikinti sadece ofislerde var bende is saatlerinde firsat bulup yazarim (su aralar cok yogun degilim yani hep burada olurum) en kotu kismi burasi turkiyeden 3 saat ilerde yani ben saat 15 gibi paydos edip cikmis olacam. yemekler sirket tarafindan veriliyor secme sansim yok ama yememe sansim var. simdiden tesekkur ederim siz beni tanimasanizda ben sizi yakinen taniyor gibiyim
benimde karnımmmkızlar basım catlıooooooooooooo
problem yok canımArzu nerdesinnnnnnnnnnnn
elma yedim bir tane dedim
öğlen yemeğimi yiyeli 1 saat oldu...
No problem dimi
Iyi senden cevap yok ben yedim valla elmamı...
şimdi ara öğün hakkım bittimi..iki saat sonra bidaha yesem bir alma olurmu..yada ayva
hoşgeldin canım aramıza
Benimde karnımmmSabahtan beri battaniyenin altından yazıyorum...
Problem yok canım
OlmazSadece akşam yemek hakkın var su iç bolbol ve bitki çayı..
merhaba arkadaslar benide alirmisiniz araniza.
buradaki sohbet muhabbet ve menuler super. acikcasi buranin hayranlarindan biriyim.
once kendimi tanitayim adim busra 24 yasindayim bursaliyim ama yurt disinda yasiyorum suan turkmenistandayim. sizi irakta calisirken bulmustum 6 ay once bir ara sizi gizli gizli baya izledim ve 5 kilo verdim. cok zevkliydi.simdi size katilmak istiyorum. ama internet burada maalesef sikinti sadece ofislerde var bende is saatlerinde firsat bulup yazarim (su aralar cok yogun degilim yani hep burada olurum) en kotu kismi burasi turkiyeden 3 saat ilerde yani ben saat 15 gibi paydos edip cikmis olacam. yemekler sirket tarafindan veriliyor secme sansim yok ama yememe sansim var. simdiden tesekkur ederim siz beni tanimasanizda ben sizi yakinen taniyor gibiyim
merhaba arkadaslar benide alirmisiniz araniza.
canım 3 ana 2 ara öqün yapıyoruzvayyy anasınııııı ...bir elmanın lafı oluyo ..yani 1 saat sonra elma yiyemicem hakkım bitti..öylemi..
Hakkatten vay anasınııııı
neyse zayıflayalımda önemli olan bu.
suŞimdi diyet konusunda tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olucak..aklıma yatması açısından soruyorum..
benim annem yediklerine çok dikkat eder..tansiyonu olduğu için..
şekeri tatlıyı çok tüketmez..hatta kola türü şeyleri hiç sevmez..ekmeğide çok yemez..
artı bide dikkat eder yemesine..tıka basa doldurmaz mideyi..ama kilo olarak hep aynı..
peki bize kiloyu verdiren olay ne ??
hayırlı olsun canım güle güle kullancanım sıkılıyor uykum var bulaşık makinası aldık servisden bugün gelcekler ama ha la gelmediler püüüfff uyumak istiyorum
canım 3 ana 2 ara öqün yapıyoruz
su
hayırlı olsun canım güle güle kullan
Slm kızlar geçerken uğradım sürekli okuyorum yazdıklarınızı zaman zaman diyete başlamaya karar verip okuyorum. Bozuncada bir süre okuyup kaçıyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz. Umarım yazmamdan rahatsız olmazsınız. Bu sefer sessiz kalıp gitmek istemedim sadece.
Hoşgeldin bize takıl kilolar gitsin el birliğle yaza çıtır hatunlar olarak merhaba dicez...
Sizin içinde bir sakıncası yoksa çok sevinirim ama başka yerde arkadaşlara da katıldım 2 yerde olmam sakınca yaratır mı
FArk etmez canım öyle takıntılarımız yoktur