Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Iyi senden cevap yok ben yedim valla elmamı...

şimdi ara öğün hakkım bittimi..iki saat sonra bidaha yesem bir alma olurmu..yada ayva

hoşgeldin canım aramıza
kızlar basım catlıooooooooooooo
benimde karnımmm sabahtan beri battaniyenin altından yazıyorum...
Arzu nerdesinnnnnnnnnnnn

elma yedim bir tane dedim

öğlen yemeğimi yiyeli 1 saat oldu...

No problem dimi
problem yok canım
Iyi senden cevap yok ben yedim valla elmamı...

şimdi ara öğün hakkım bittimi..iki saat sonra bidaha yesem bir alma olurmu..yada ayva

olmaz sadece akşam yemek hakkın var su iç bolbol ve bitki çayı..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım aramıza

Benimde karnımmm Sabahtan beri battaniyenin altından yazıyorum...

Problem yok canım

Olmaz Sadece akşam yemek hakkın var su iç bolbol ve bitki çayı..

vayyy anasınııııı ...bir elmanın lafı oluyo ..yani 1 saat sonra elma yiyemicem hakkım bitti..öylemi..
Hakkatten vay anasınııııı

neyse zayıflayalımda önemli olan bu.

Hoşgeldin canım aramıza

Şimdi diyet konusunda tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olucak..aklıma yatması açısından soruyorum..

benim annem yediklerine çok dikkat eder..tansiyonu olduğu için..

şekeri tatlıyı çok tüketmez..hatta kola türü şeyleri hiç sevmez..ekmeğide çok yemez..

artı bide dikkat eder yemesine..tıka basa doldurmaz mideyi..ama kilo olarak hep aynı..

peki bize kiloyu verdiren olay ne ??

Son düzenleme:
şimdi facede bir sayfa var..zayıflıyorum mutluyum...diye..biraz göz gezdirdim..millet özellikle her sabah 50 kere zıplıyor..heralde faydası oluyor zıplamanın..baya kilo verenler olmuş..spor yapamayanlar için bi dipnot..belirtmek istedim.

Hoşgeldin aramıza

bu sayfayı en çok ben meşgul ediyorum galiba ...
bugün pek işim yokta..ondan hacet..kusuruma bakmayın

canım sıkılıyor uykum var bulaşık makinası aldık servisden bugün gelcekler ama ha la gelmediler püüüfff uyumak istiyorum

vayyy anasınııııı ...bir elmanın lafı oluyo ..yani 1 saat sonra elma yiyemicem hakkım bitti..öylemi..
Hakkatten vay anasınııııı

neyse zayıflayalımda önemli olan bu.
canım 3 ana 2 ara öqün yapıyoruz
su
canım sıkılıyor uykum var bulaşık makinası aldık servisden bugün gelcekler ama ha la gelmediler püüüfff uyumak istiyorum
hayırlı olsun canım güle güle kullan

Son düzenleme:
Slm kızlar geçerken uğradım sürekli okuyorum yazdıklarınızı zaman zaman diyete başlamaya karar verip okuyorum. Bozuncada bir süre okuyup kaçıyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz. Umarım yazmamdan rahatsız olmazsınız. Bu sefer sessiz kalıp gitmek istemedim sadece.

Hoşgeldin bize takıl kilolar gitsin el birliğle yaza çıtır hatunlar olarak merhaba dicez...

Hoşgeldin bize takıl kilolar gitsin el birliğle yaza çıtır hatunlar olarak merhaba dicez...

temmuza kadar su fazlaliklari versem abimin dugunu varda herkesi sasirtsam 5 kilo verdigimde hepsi kiskanmisti beni darisi diger kilolarin basina
arkadaslar benden bu gunluk bu kadar burada saat 18.00 paydos zamani siz yazin ben sabah erkenden hepiniz uyurken okurum hepsini iyi aksamlar byyy

Sizin içinde bir sakıncası yoksa çok sevinirim ama başka yerde arkadaşlara da katıldım 2 yerde olmam sakınca yaratır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…