Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

temmuza kadar su fazlaliklari versem abimin dugunu varda :KK1: herkesi sasirtsam 5 kilo verdigimde hepsi kiskanmisti beni darisi diger kilolarin basina :21:
arkadaslar benden bu gunluk bu kadar burada saat 18.00 paydos zamani siz yazin ben sabah erkenden hepiniz uyurken okurum hepsini iyi aksamlar byyy :KK16:

İnşallah canım görüşmek üzere..

Ben şuanda elma diyeti yapmaya çalışıyorum dün ilk günümdü ama çok uzun süreceğe benzemiyor bu günü atlatırsam yarın patates yemeyi düşünüyorum midemden anormal guruldamalar geliyor

kızlar kalori sepeti diye bir site gördüm az evvel beğendim ve üye oldum :21:

kalori hesabı yaparak dahada dikkat edicem yediklerime..

bu konuda fikri olan varmı ?

kalori hesabı yaparak zayıflıyorsun..herşeyden yiyorsun.yasak yok..
ama günlük kalori ihtiyacını geçmeyeceksin.

nedir fikirleriniz

Ben şuanda elma diyeti yapmaya çalışıyorum dün ilk günümdü ama çok uzun süreceğe benzemiyor bu günü atlatırsam yarın patates yemeyi düşünüyorum midemden anormal guruldamalar geliyor

geçenlerde bir topikte rastladım..baya kilo veren oluyor heralde bu yöntemle

Sabah
1 dilim Buğday Ekmeği
Çeyrek Domates
Az Çeçil Peyniri
Az Beyaz Peynir
Haşlanmış Yumurta

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 adet İslim Köfte
3 dilim zeytin yağlı kereviz (bizim orada yemekçi abla yapmış çok güzel olmuşş)
Salata

Ara
Portakal
Sütlü Türk kahvesi:KK17: iki yudum içtim tadı kötü geldi çaktırmadan döktüm:KK52:

Akşam
Tam belli olmamakla beraber Kapuska
Salata yada yoğurtlu kabak ile havuç karşımı meze var onu yaparım oda çok güzel oluyor birinden biri bakalım

Ara
Ya şimdi o kahveyi içemdiysem bu kahveyi içme hakkım oldu demi sütlü nescafe:KK17:
Limon Damlatılmış Soda

[/COLOR][/B][/I]

Son düzenleme:
geçenlerde bir topikte rastladım..baya kilo veren oluyor heralde bu yöntemle

Canım insanlar felaket kilolar veriyor bununla ama çok önermiyorum 3. yadan 4. günde bağırsaklar iflas ediyor hatta geçen yaptığımızda 2 kişi hastanelik oluyorduk 5. gün bırakılmalı bence başka bir şeye geçilip yeniden başlanabilir ama güzel kilo verdiriyor

zeyyceyyy canım benim 10 kilo fazlam var.. 74 kiloyum şimdi
64 olmak istiyorum temmuza kadar.
bence dikkat etsen kesin verirsin

nedir fikirleriniz

ben geçen defada şimdide kalori hesabı ile veriyorum..herkes farklı bi yöntem kullanıyo.bazal metabolizmamı hesaplıyorum.benimki 1400 kcal.günlük bu kaloriyi alırsam kilomu korurum..ama ben günlük 1000 kcal alıyorumoradan 400 fark ediyo..400 kcal lik koşuyorum ettimi 800 günlük emziriyorum en az 200 kcal ettimi 1000.yani aldığım kaloriyi yakıyorum.bir kilo 7000 kcal ye denk geliyo.bendeee bir haftada ortalama bir kilo ermeyi hedefliyorum yine:KK8::KK8::KK8::KK8::KK52::KK52::52
:

Tabi senin tercihin ama bana göre böyle diyetler sağlık değil çünkü yaşam tarzına uydurduğun bir diyet programı değil verisisn ama verdiğinden daha fazlada alırsın canım benim

nedir fikirleriniz

Aslında daha önce bnde yedikleirmim kaloirelerine bakıyordum hesaplıyordum ama gine kalorisi az olsada canım karbonhidrat değeri önemli rol oynuyor canım ..
mesala hergün börek ye kalori si geçmemeişte olsan canım benim karbonhidratı fazla olduğundan vermezsin hep kalorisinide ve karbonhidratınıda dengede tuttacaksın canım

Tabi senin tercihin ama bana göre böyle diyetler sağlık değil çünkü yaşam tarzına uydurduğun bir diyet programı değil verisisn ama verdiğinden daha fazlada alırsın canım benim

Canım biliyorum sağlıksız olduğunu sadece diyete alışma evresi diyelim kendimi biliyorum yoksa tamamen bozuyorum hem kendimi diyete hazırlıyorum hemde midemi küçültüyorum

temmuza kadar 10 kilo vericem..azmettim.

daha erken versem iyi olur ama pek güvenemiyorum kendime..hırsımın kaybolmasından korkuyorum..o yüzden bu topiği sık sık ziyaret edicem gibi :))

bilmemm..genelde zayıflamak isteyenler öyle yapmıyolarmı..yoksa benmi yanlış anladım :KK17:

Bilmiyorum ki, ben hiç duymadım canım :44:

merhaba arkadaslar benide alirmisiniz araniza.
buradaki sohbet muhabbet ve menuler super. acikcasi buranin hayranlarindan biriyim.
once kendimi tanitayim adim busra 24 yasindayim bursaliyim ama yurt disinda yasiyorum suan turkmenistandayim. sizi irakta calisirken bulmustum 6 ay once bir ara sizi gizli gizli baya izledim ve 5 kilo verdim. cok zevkliydi. :KK1: :KK1: simdi size katilmak istiyorum. ama internet burada maalesef sikinti sadece ofislerde var bende is saatlerinde firsat bulup yazarim (su aralar cok yogun degilim yani hep burada olurum) en kotu kismi burasi turkiyeden 3 saat ilerde yani ben saat 15 gibi paydos edip cikmis olacam. yemekler sirket tarafindan veriliyor secme sansim yok ama yememe sansim var. simdiden tesekkur ederim siz beni tanimasanizda ben sizi yakinen taniyor gibiyim :21: :21:

Hoşgeldin canımmm :KK16:

Şimdi diyet konusunda tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olucak..aklıma yatması açısından soruyorum..

benim annem yediklerine çok dikkat eder..tansiyonu olduğu için..

şekeri tatlıyı çok tüketmez..hatta kola türü şeyleri hiç sevmez..ekmeğide çok yemez..

artı bide dikkat eder yemesine..tıka basa doldurmaz mideyi..ama kilo olarak hep aynı..

peki bize kiloyu verdiren olay ne ??

Her şey aldığımız karbonhidrata bağlı canım.
Günlük 70-75 ünite karbonhidrat aldığımızda sabit kalıyoruz. Daha fazlasını alırsak kilo alıyoruz. 40-60 ünite karbonhidrat aldığımızda ise kilo veriyoruz. :KK34:
Tabii vücudumuzun ödemini atabilmesi için de en az 3 lt su.

kızlar kalori sepeti diye bir site gördüm az evvel beğendim ve üye oldum :21:

kalori hesabı yaparak dahada dikkat edicem yediklerime..

bu konuda fikri olan varmı ?

Canım kalorileri değil de, karbonları ayarlarsak daha iyi olur. Çünkü kalori enerji ihtiyacımızdır, almamız gerek ama fazla karbon fazla yağ demektir.

Sizin içinde bir sakıncası yoksa çok sevinirim ama başka yerde arkadaşlara da katıldım 2 yerde olmam sakınca yaratır mı

Sakıncası yok tabii ki, hoşgeldin canım :KK16:

X