Oglen ne yıcem bu cezalı gacıya bı onerıde bulunun nuffennn
ben ızgara balık yicem cnm...sen önce menüyü öqren sonra arasından seçeriz
ızgara tavuj
ızgara kofte
tavuk ve et doner
tavuk but sıs
menude bunlar varrr
hayırlısı olsun canım siznkiler ne düşünüyor bu konuda?
canım seç beqen alızgara tavuj
ızgara kofte
tavuk ve et doner
tavuk but sıs
menude bunlar varrr
anladım canım bende merakla yarın senden gelecek haberi beklicem hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun canımonlar dışarda kalacak siz yaşayacaksınız beraber size kalmış diyorlar ve birbirimizi sevdiğimiz için bu kadar tölerans gösteriyorlar bide biz sıkıntı çıkarmayalım diye ama bu akşam daha da netleşir korkum o ki babam kızıp zorla mı veriyoruz diyip vazgeçecek az kaldı
kızlar öğle yemeğimi yedim geldim
4 kaşık etli kuru fasülye
1 kase çorba
bukadar..
elmada vardı.yemedim.artık onu ara öğünde yerim..
nasıl..gidişat iyimi
onlar dışarda kalacak siz yaşayacaksınız beraber size kalmış diyorlar ve birbirimizi sevdiğimiz için bu kadar tölerans gösteriyorlar bide biz sıkıntı çıkarmayalım diye ama bu akşam daha da netleşir korkum o ki babam kızıp zorla mı veriyoruz diyip vazgeçecek az kaldı
şimdi spor yapacaktım 15 dk şevke geldiydim ozaman yapmıyım ben..yarın sabah aç karnına yaparım..yada birazdan öğle yemeğimi yicem..ondan 1 yada iki saat sonra yaparım..
diğer sayfalarda maydanoz suyunun ve elmalı sirkenin çok faydasını okudum..şu an elma sirkeli su içiyorum..sabah öğlen ve gece yatmadan önce işallah faydasını görürüm..
birde yeşil çay tüketiyorum sallama olanlardan..günde 2-3 tane
yalnız maydanozu halledemedim..maydonozun suyunu çıkartamadım..çıkartabilseydim onada başlıcaktim..çok iyi ödem atıyo diyorlar ..
blendırda denedim olmadı meyve sıkacağında denedim olmadı rondoda denedim olmadı..olaydı iyiydi..
bende maydanoz suyunu eledim bu yüzden..
ogle menum
lokantada balıkta varmıs
sardalya tava 7-8 adet
az salata
Maydanozu bilmiyorum denemedim de, elma sirkesini ben de denedim canım ama mideyi delebiliyor, asitli olduğu için.. Bence onu içme. Yeşil çay içmen çok iyi
peki elma sirkesinin faydasını görmüşmüydün..ayrıca birde beşi birarada , dokuzu birarada çaylar var..onlardan deniyimmi ?
sallaması tabi..senin kullandığın bişey varmı..
canım balık çekti( halbuki yeni yemek yemek yedim..ne pis boğazım yaa..
akşama ızgarada balık yapıp yesem bir tane olurmuki..
Faydasını gördüm ama sağlıksız bir şekilde kilo vermek istemediğim için bıraktım. Bence beşi bir arada ya da dokuzlu daha iyi olur canım. Ben yeşil çay ve kayısılı form çay içiyorum.
Bence çok güzel olur canım, yanına da bol salata ımmmm
sporumu nezaman yapıyım ?
bizim işyerinede yemekler geliyor ama ne tür yağ kullanıyolar bilmiyorum..bir kase çorba içtim,yağlıydı sankim..
çok şişkinlik yapıyor bu şirket yemekleride..yada bizim patron cimri kötü yerden getirtiyor...sanırsam...