Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hayırlısı olsun canım siznkiler ne düşünüyor bu konuda?

onlar dışarda kalacak siz yaşayacaksınız beraber size kalmış diyorlar ve birbirimizi sevdiğimiz için bu kadar tölerans gösteriyorlar bide biz sıkıntı çıkarmayalım diye ama bu akşam daha da netleşir korkum o ki babam kızıp zorla mı veriyoruz diyip vazgeçecek az kaldı

kızlar öğle yemeğimi yedim geldim

4 kaşık etli kuru fasülye
1 kase çorba

bukadar..

elmada vardı.yemedim.artık onu ara öğünde yerim..

nasıl..gidişat iyimi

ızgara tavuj
ızgara kofte
tavuk ve et doner
tavuk but sıs
menude bunlar varrr
canım seç beqen al
anladım canım bende merakla yarın senden gelecek haberi beklicem hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun canım
kızlar öğle yemeğimi yedim geldim

4 kaşık etli kuru fasülye
1 kase çorba

bukadar..

elmada vardı.yemedim.artık onu ara öğünde yerim..

nasıl..gidişat iyimi

gayet güzel cnm ayranı niye içmedin :26:

konunu tam olarak bilmediğim için neden sana karşı olduklarını anlayamadım..
ama eğer ailen yanındaysa ve sevgilinlede kenetlenmişseniz, karşı tarafın gücünün yeteceğini sanmıyorum size..
herşey olacağına varır..yeterki inancını yitirme canım..sorunsuz problemsiz hiçbişey olmuyor neyazıkki..çok iyi anlaşan aileler,gelinleri için ölenler bile düğün zamanı birbirlerine giriyorlar..

bizim burda bir tanıdık vardı tatlım.kız ve erkek uzun senelerdir çıkıyorlardı..ailelerde birbiriyle ahbap.erkek tarafıda bu kızı çok isteyerek aldılar zaten.bir dediklerini iki etmiyorlardı..hatta diyordumki ne şanslı kız.ne istediyse oldu.hemde kızım kızım diye peşinde geziyorlardı görmen lazımdı yani o derece..

ama gel görki düğün gecesinde bir kıyamet koptu hiçbirimiz anlayamadık ne olduğunu..dışarıya kadar taştı kavga..dünürler yumruk yumruğa..herkes kavganın içinde..gelin bir banka oturmuş perişan..nasıl ağlıyor ama..düğün yarıda kaldı..ambulanslar geldi polisler geldi..karakola çekildi hepsi..bazısı hastaneye kaldırıldı..meğersem salonda gelin odasında altınları çıkartırken bir laf sokma olayı olmuş..ordan bir başlamış tartışma gerisi anlattığım gibi..şimdi hala evliler ama damat kızın tarafıyla görüşmüyor gelinde erkek tarafıyla..

durum bu..yani demek istediğim başına değil sonuna bak canım..

erginsena canım adın arzu galiba..sakıncası yoksa isminle hitap etmek istiyorum..nickini yazmak zaman alıyor :))

ayranı niye içmedim çünkü yoktu..yarınki menüdeymiş ayran..onun yerine elma vardı..ara öğünde onu yicem ..

sporumu nezaman yapayım..yarım saat oldu yemeğimi yiyeli..

Son düzenleme:
bizim işyerinede yemekler geliyor ama ne tür yağ kullanıyolar bilmiyorum..bir kase çorba içtim,yağlıydı sankim..

çok şişkinlik yapıyor bu şirket yemekleride..yada bizim patron cimri kötü yerden getirtiyor...sanırsam...

Maydanozu bilmiyorum denemedim de, elma sirkesini ben de denedim canım ama mideyi delebiliyor, asitli olduğu için.. Bence onu içme. Yeşil çay içmen çok iyi

Maydanozu bilmiyorum denemedim de, elma sirkesini ben de denedim canım ama mideyi delebiliyor, asitli olduğu için.. Bence onu içme. Yeşil çay içmen çok iyi

peki elma sirkesinin faydasını görmüşmüydün..ayrıca birde beşi birarada , dokuzu birarada çaylar var..onlardan deniyimmi ?
sallaması tabi..senin kullandığın bişey varmı..

peki elma sirkesinin faydasını görmüşmüydün..ayrıca birde beşi birarada , dokuzu birarada çaylar var..onlardan deniyimmi ?
sallaması tabi..senin kullandığın bişey varmı..

Faydasını gördüm ama sağlıksız bir şekilde kilo vermek istemediğim için bıraktım. Bence beşi bir arada ya da dokuzlu daha iyi olur canım. Ben yeşil çay ve kayısılı form çay içiyorum.

Bence çok güzel olur canım, yanına da bol salata ımmmm

ok tatlım..ozaman akşamki menümde 1 balık ve salata olacak..ekmek yok..
yemekten sonra yatmaya yakın canım abur cubur istiyor ya hani, ozamanda 10 tane fındık yerim..

yatarkende 1 bardak ılık su tarçınlı..

nasıl...olur dimi

sporumu nezaman yapıyım ?

ANA ÖĞÜN SONRASINDA EGZERSİZ
Bir ana öğün sonrasında egzersiz yapmak isterseniz, sindirimin tamamlanması için 3-4 saat beklemeniz gerekir, çünkü kan bu sırada daha fazla sindirim için kullanılır. Egzersiz sırasında ise kan akımı kaslara doğru olacaktır.

Bunu buldum canım bir siteden.

Bizimki de aynı değiştrmek için imza topladık gine de değiştrmediler midem kötü oluyor ama ne yapayinm devamlı da getrirmiyor ki evden yemek zorunda kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…