Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ok tatlım..ozaman akşamki menümde 1 balık ve salata olacak..ekmek yok..
yemekten sonra yatmaya yakın canım abur cubur istiyor ya hani, ozamanda 10 tane fındık yerim..

yatarkende 1 bardak ılık su tarçınlı..

nasıl...olur dimi

Evet canım çok güzel :KK34:
Ama suya neden tarçın koyduğunu anlayamadım ? :44:

canım balık çekti :KK43:( halbuki yeni yemek yemek yedim..ne pis boğazım yaa..

akşama ızgarada balık yapıp yesem bir tane olurmuki..

kesın yemelısın balık proteın deposu zayıflamada bır numerooo :KK34::KK34::KK34::KK34:

bugunku menum efemmm

sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
1 adet yesıl elma 12 p

ogle
7-8 sardalya tava 7 p
az salata 1 p

su ana dek 21,5 p :21::21::21::21:

ANA ÖĞÜN SONRASINDA EGZERSİZ
Bir ana öğün sonrasında egzersiz yapmak isterseniz, sindirimin tamamlanması için 3-4 saat beklemeniz gerekir, çünkü kan bu sırada daha fazla sindirim için kullanılır. Egzersiz sırasında ise kan akımı kaslara doğru olacaktır.

Bunu buldum canım bir siteden. :KK31:
[/QUOT

teşekkürederim canım ilgine..ben sporumu saat4 gibi filan yaparım o halde..

erginsena canım adın arzu galiba..sakıncası yoksa isminle hitap etmek istiyorum..nickini yazmak zaman alıyor :))

ayranı niye içmedim çünkü yoktu..yarınki menüdeymiş ayran..onun yerine elma vardı..ara öğünde onu yicem ..

sporumu nezaman yapayım..yarım saat oldu yemeğimi yiyeli..
ister sena de ister arzu :KK8: arzu bnm adım senada gelecekteki kızımın :KK49:
sporu ne zaman açsan ozaman yapmalısın tok karnına spor yapılmaz..
ogle menum
lokantada balıkta varmıs

sardalya tava 7-8 adet
az salata

:KK56::KK56:

bu menüde kopya seziyorum :KK14::KK14:

[ı]

bizimki de aynı değiştrmek için imza topladık gine de değiştrmediler midem kötü oluyor ama ne yapayinm devamlı da getrirmiyor ki evden yemek zorunda kalıyorsun
[/ı]

canım bide yemekleri yaparken hangi yağı kullanıyolar kimbilir .bizde aynı dertten muzdaribiz

ister sena de ister arzu :KK8: Arzu bnm adım senada gelecekteki kızımın :KK49:
Sporu ne zaman açsan ozaman yapmalısın tok karnına spor yapılmaz..

Bu menüde kopya seziyorum :KK14::KK14:

işallah ileride bir kızın olur adınıda sena koyarsın..allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar benide alirmisiniz araniza.
buradaki sohbet muhabbet ve menuler super. acikcasi buranin hayranlarindan biriyim.
once kendimi tanitayim adim busra 24 yasindayim bursaliyim ama yurt disinda yasiyorum suan turkmenistandayim. sizi irakta calisirken bulmustum 6 ay once bir ara sizi gizli gizli baya izledim ve 5 kilo verdim. cok zevkliydi. :KK1: :KK1: simdi size katilmak istiyorum. ama internet burada maalesef sikinti sadece ofislerde var bende is saatlerinde firsat bulup yazarim (su aralar cok yogun degilim yani hep burada olurum) en kotu kismi burasi turkiyeden 3 saat ilerde yani ben saat 15 gibi paydos edip cikmis olacam. yemekler sirket tarafindan veriliyor secme sansim yok ama yememe sansim var. simdiden tesekkur ederim siz beni tanimasanizda ben sizi yakinen taniyor gibiyim :21: :21:

merhaba arkadaslar benide alirmisiniz araniza.
Buradaki sohbet muhabbet ve menuler super. Acikcasi buranin hayranlarindan biriyim.
Once kendimi tanitayim adim busra 24 yasindayim bursaliyim ama yurt disinda yasiyorum suan turkmenistandayim. Sizi irakta calisirken bulmustum 6 ay once bir ara sizi gizli gizli baya izledim ve 5 kilo verdim. Cok zevkliydi. :KK1: :KK1: Simdi size katilmak istiyorum. Ama internet burada maalesef sikinti sadece ofislerde var bende is saatlerinde firsat bulup yazarim (su aralar cok yogun degilim yani hep burada olurum) en kotu kismi burasi turkiyeden 3 saat ilerde yani ben saat 15 gibi paydos edip cikmis olacam. Yemekler sirket tarafindan veriliyor secme sansim yok ama yememe sansim var. Simdiden tesekkur ederim siz beni tanimasanizda ben sizi yakinen taniyor gibiyim :21: :21:

hoşgeldin canım..yememe şansım var demişsin ama, sana bu gün öğrendiğim bişeyi aktarayım

öğün atlamak katiyen yok.....

Arzu nerdesinnnnnnnnnnnn

elma yedim bir tane dedim

öğlen yemeğimi yiyeli 1 saat oldu...

No problem dimi

X