günde 70-75 ünite karbonhitrat ?
nekadar oluyor nasıl ayarlıcaz..mesela bir dilim ekmekte kaç karbonhitrat var
yada 1 porsiyon makarnada
tabi bunları bilmemiz lazım ozaman
bi araştırayım canım internetten
arkadaşlar kahvaltıda sadece nesfit yesek olurmu..
ben hiç yemedim..denicem..tok tutarmı ki?
şimdi ebru akının karbonhitrat listesini buldum..
ben ara öğünde bazen kuruyemiş yemeyi düşünüyordum..
bademde fındıkta filan ne çok karbon varmış..ee napcaz şimdi
neyse bulucam ayarlıcam artık bişeyler..
peki canım sen kaç kilo verdin..
ben geçen hafta 2,5 kilo verdim..çok dikkat etmiştim..ama diyetle ilgili pek bi fikrim yoktu..hiç bir bilgim yoktu..bugün sayenizde baya bilgilendim.teşekkürederim.artık daha bilinçli yaparım.ben geçen hafta elma sirkeli su içtim sabah ve akşam.ekmeği kestim sadece sabah kahvaltısında yedim..ama iki gündür geceleri abur cunur derken moralim bozuldu hevesim kırıldı...
akşam öğününü atladığım için oldu bu sanırım.
şimdi sen karbonhitrattan bahsettin ya ,internette bunun listesini ararken karbonhitrat diyetine rastladım..bu şekilde baya kilo vermişler..ama çok zor yediklerinin karbonhitratına dikkat etmek..yani sabah 2 dilim ekmek yiyince zaten karbonhitrat hakkın doluyor..e ara öğünde elma yicem..bir sonrakinde fındık derken karbonhitrat oranını otomatikman aşıyorsun zaten..
bunu uygulamak büyük marifet bence.
ben geçen hafta 2,5 kilo verdim..çok dikkat etmiştim..ama diyetle ilgili pek bi fikrim yoktu..hiç bir bilgim yoktu..bugün sayenizde baya bilgilendim.teşekkürederim.artık daha bilinçli yaparım.ben geçen hafta elma sirkeli su içtim sabah ve akşam.ekmeği kestim sadece sabah kahvaltısında yedim..ama iki gündür geceleri abur cunur derken moralim bozuldu hevesim kırıldı...
akşam öğününü atladığım için oldu bu sanırım.
şimdi sen karbonhitrattan bahsettin ya ,internette bunun listesini ararken karbonhitrat diyetine rastladım..bu şekilde baya kilo vermişler..ama çok zor yediklerinin karbonhitratına dikkat etmek..yani sabah 2 dilim ekmek yiyince zaten karbonhitrat hakkın doluyor..e ara öğünde elma yicem..bir sonrakinde fındık derken karbonhitrat oranını otomatikman aşıyorsun zaten..
bunu uygulamak büyük marifet bence.
Hele meyveyi yiyen çok seven birisi olarak çookk zor (ben kesinlikle yapamam )ama Melek bu diyet sayesinde çok kilo verdi işe yaradığı bir gerçek sende yapabilirsin istersen ama yapamam dersen karbon hidrat oranı az olarak olanları yemeye çalışırsın spoe yaparsın yeşil çay keisnlikle ve kesinlikle iççç canım (tarçın çubuğu katarak) verirsin
çok teşekkürederim canaım ya..peki melek bu sayede kaç kilo verdi sorması ayıp :)
çok teşekkürederim canaım ya..peki melek bu sayede kaç kilo verdi sorması ayıp :)
karbonhitrat hesabı mı ?
peki sana göre günde kaç dilim ekmek tüketmemiz gerekiyor ?
Melek abla 18 kg verdi
Melek abla 18 kg verdi
Slm kızlar geçerken uğradım sürekli okuyorum yazdıklarınızı zaman zaman diyete başlamaya karar verip okuyorum. Bozuncada bir süre okuyup kaçıyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz. Umarım yazmamdan rahatsız olmazsınız. Bu sefer sessiz kalıp gitmek istemedim sadece.
Ben yuvarlamışım 20 diye ne olacak
su an 18 haklısın bebem ama 20 kıloydu ılk 2 kılo sonradan geldı benım kafasızlıgımdan ama hıccccccc sansı yok gıdısı yakındır