Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günde 70-75 ünite karbonhitrat ?

nekadar oluyor nasıl ayarlıcaz..mesela bir dilim ekmekte kaç karbonhitrat var
yada 1 porsiyon makarnada
tabi bunları bilmemiz lazım ozaman

bi araştırayım canım internetten

arkadaşlar kahvaltıda sadece nesfit yesek olurmu..
ben hiç yemedim..denicem..tok tutarmı ki?

günde 70-75 ünite karbonhitrat ?

nekadar oluyor nasıl ayarlıcaz..mesela bir dilim ekmekte kaç karbonhitrat var
yada 1 porsiyon makarnada
tabi bunları bilmemiz lazım ozaman

bi araştırayım canım internetten

Google'a ebru akın karbonhidrat listesi yazarak bulabilirsin canım

arkadaşlar kahvaltıda sadece nesfit yesek olurmu..
ben hiç yemedim..denicem..tok tutarmı ki?

Canım kahvaltıda olmaz. Acıkırsın yani gün içinde. Kahvaltını tam yapmalısın ki, tok tutsun. Ama öğle yemeği veya özellikle akşam yemeğinde yiyebilirsin

Son düzenleme:
şimdi ebru akının karbonhitrat listesini buldum..

ben ara öğünde bazen kuruyemiş yemeyi düşünüyordum..

bademde fındıkta filan ne çok karbon varmış..ee napcaz şimdi

neyse bulucam ayarlıcam artık bişeyler..

peki canım sen kaç kilo verdin..

Tatlım en fazla 1 avuç ye, ara öğünlerin sadece birinde tercih et kuruyemişi. Diğerinde süt ürünleri veya meyve tercih edebilirsin.
Ben 6 aydır buradayım canım. İlk 1.5 ay 4 kiloya yakın verdim. Ama sonra koptum biraz, sınava hazırlanıyorum falan derken cozuttum ve 2.5 kg'yi geri aldım Şu an yalnızca 1.5 kg verdim ama geçen haftadan beri dikkat ediyorum,malum yaza az kaldııı

ben geçen hafta 2,5 kilo verdim..çok dikkat etmiştim..ama diyetle ilgili pek bi fikrim yoktu..hiç bir bilgim yoktu..bugün sayenizde baya bilgilendim.teşekkürederim.artık daha bilinçli yaparım.ben geçen hafta elma sirkeli su içtim sabah ve akşam.ekmeği kestim sadece sabah kahvaltısında yedim..ama iki gündür geceleri abur cunur derken moralim bozuldu hevesim kırıldı...
akşam öğününü atladığım için oldu bu sanırım.

şimdi sen karbonhitrattan bahsettin ya ,internette bunun listesini ararken karbonhitrat diyetine rastladım..bu şekilde baya kilo vermişler..ama çok zor yediklerinin karbonhitratına dikkat etmek..yani sabah 2 dilim ekmek yiyince zaten karbonhitrat hakkın doluyor..e ara öğünde elma yicem..bir sonrakinde fındık derken karbonhitrat oranını otomatikman aşıyorsun zaten..

bunu uygulamak büyük marifet bence.

Kurtarıcımız yumurta 0 karbon.
Et ürünleri de 0 karbon canım, bence istedikten sonra dengelersin

Hele meyveyi yiyen çok seven birisi olarak çookk zor (ben kesinlikle yapamam )ama Melek bu diyet sayesinde çok kilo verdi işe yaradığı bir gerçek sende yapabilirsin istersen ama yapamam dersen karbon hidrat oranı az olarak olanları yemeye çalışırsın spoe yaparsın yeşil çay keisnlikle ve kesinlikle iççç canım (tarçın çubuğu katarak) verirsin

çok teşekkürederim canaım ya..peki melek bu sayede kaç kilo verdi sorması ayıp :)

aman yarabbii....bu ne gızzz

4,5 ayda 20 kilo

inannmıyoruuumm yaaawww

başka nelere dikkat ettin yaz lütfen hadi.

kılzar mesai bitti benim..çıkıyorum..akşamda yediklerime dikkat edicem

balık ve salata

öpüldünüz

iyi sohbetler

hoşgeldin cnm

karnım çok aqrıyo ve ne yaptıysam geçmiyor baş dönmemde cabası...gözüm döndü ne bulduysam yedim saymıyım şimdi yarın kaldıqım yerden devam tabiki ama cumaya hayır gelmez benden..olsun önemli olan irade bırakmıyorum peşindeyim çıtır olmadan yada hamiş kalmadan bırakmak yok..hatta hamiş kalsamda devam edicem çünkü yediklerim bebeqede faydalı şeyler...dua edin kızlar bana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…