- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
temmuza kadar su fazlaliklari versem abimin dugunu vardaherkesi sasirtsam 5 kilo verdigimde hepsi kiskanmisti beni darisi diger kilolarin basina
arkadaslar benden bu gunluk bu kadar burada saat 18.00 paydos zamani siz yazin ben sabah erkenden hepiniz uyurken okurum hepsini iyi aksamlar byyy
Iyi senden cevap yok ben yedim valla elmamı...
şimdi ara öğün hakkım bittimi..iki saat sonra bidaha yesem bir alma olurmu..yada ayva
canım sıkılıyor uykum var bulaşık makinası aldık servisden bugün gelcekler ama ha la gelmediler püüüfff uyumak istiyorum
O zaman çok sevinirim aranıza katılmaktan :)
Ben şuanda elma diyeti yapmaya çalışıyorum dün ilk günümdü ama çok uzun süreceğe benzemiyor bu günü atlatırsam yarın patates yemeyi düşünüyorum midemden anormal guruldamalar geliyor
geçenlerde bir topikte rastladım..baya kilo veren oluyor heralde bu yöntemle
bence dikkat etsen kesin verirsinzeyyceyyy canım benim 10 kilo fazlam var.. 74 kiloyum şimdi
64 olmak istiyorum temmuza kadar.
kalori hesabı yaparak zayıflıyorsun..herşeyden yiyorsun.yasak yok..
ama günlük kalori ihtiyacını geçmeyeceksin.
nedir fikirleriniz
Ben şuanda elma diyeti yapmaya çalışıyorum dün ilk günümdü ama çok uzun süreceğe benzemiyor bu günü atlatırsam yarın patates yemeyi düşünüyorum midemden anormal guruldamalar geliyor
kalori hesabı yaparak zayıflıyorsun..herşeyden yiyorsun.yasak yok..
ama günlük kalori ihtiyacını geçmeyeceksin.
nedir fikirleriniz
Tabi senin tercihin ama bana göre böyle diyetler sağlık değil çünkü yaşam tarzına uydurduğun bir diyet programı değil verisisn ama verdiğinden daha fazlada alırsın canım benim
Canım biliyorum sağlıksız olduğunu sadece diyete alışma evresi diyelim kendimi biliyorum yoksa tamamen bozuyorum hem kendimi diyete hazırlıyorum hemde midemi küçültüyorum
hayırlısı olsun canımcım gule gule kullan
hosgeldınn
kızlar kalori sepeti diye bir site gördüm az evvel beğendim ve üye oldum
kalori hesabı yaparak dahada dikkat edicem yediklerime..
bu konuda fikri olan varmı ?
kalorı hesabı oldum olası bana zor gelmıstır ben karbon hesabı yapıorum hem daha kolay hem de doyurucu
bilmemm..genelde zayıflamak isteyenler öyle yapmıyolarmı..yoksa benmi yanlış anladım
merhaba arkadaslar benide alirmisiniz araniza.
buradaki sohbet muhabbet ve menuler super. acikcasi buranin hayranlarindan biriyim.
once kendimi tanitayim adim busra 24 yasindayim bursaliyim ama yurt disinda yasiyorum suan turkmenistandayim. sizi irakta calisirken bulmustum 6 ay once bir ara sizi gizli gizli baya izledim ve 5 kilo verdim. cok zevkliydi.simdi size katilmak istiyorum. ama internet burada maalesef sikinti sadece ofislerde var bende is saatlerinde firsat bulup yazarim (su aralar cok yogun degilim yani hep burada olurum) en kotu kismi burasi turkiyeden 3 saat ilerde yani ben saat 15 gibi paydos edip cikmis olacam. yemekler sirket tarafindan veriliyor secme sansim yok ama yememe sansim var. simdiden tesekkur ederim siz beni tanimasanizda ben sizi yakinen taniyor gibiyim
Şimdi diyet konusunda tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olucak..aklıma yatması açısından soruyorum..
benim annem yediklerine çok dikkat eder..tansiyonu olduğu için..
şekeri tatlıyı çok tüketmez..hatta kola türü şeyleri hiç sevmez..ekmeğide çok yemez..
artı bide dikkat eder yemesine..tıka basa doldurmaz mideyi..ama kilo olarak hep aynı..
peki bize kiloyu verdiren olay ne ??
kızlar kalori sepeti diye bir site gördüm az evvel beğendim ve üye oldum
kalori hesabı yaparak dahada dikkat edicem yediklerime..
bu konuda fikri olan varmı ?
Sizin içinde bir sakıncası yoksa çok sevinirim ama başka yerde arkadaşlara da katıldım 2 yerde olmam sakınca yaratır mı