Canım öncelikle en önmeli öqünümüz kahvaltıdır...kahvaltımızı son derece sıkı yapmamız gerekiyor...ben her kahvaltıda mutlaka 1 haşlanmış yumurta olması taraftarıyım hem tok tutuyor hemde kilo vermemize yardımcı...öqlen öqünlerinde önden mutlaka azda olsa çorba içilmeli..sonrasında mümkünse tercihimizi et ürünlerinden yaparsak vücudumuzun kilo vermesi hızlanır eqer et yiyemezsek mutlaka sebze yemeliyiz...makarna pilav gibi hamursu ve karbondeqeri yüksek gıdaları mümkün oldukça yemiyoruz en fazla haftada 1 defa 2 kaşık...ve asla öqün atlamamalıyız...akşam tek çeşit yemek yiyerek günü tamamlamalıyız ve sonrasında ara öqün yapmamalıyız çünkü o enerjiyi tüketemeden yatıp uyucaz...ve son derece önemli bişey daha şeker..hayatımızdan tamamen çıkarıcaz akşam kola içmişsin bu bütün menünü tek başına mahvedecek kadar korkunç bir içecek...boza dersen başlı başına karbonhidrat...bu menüyle kilo verilmez canım hatta alınır...eqer aramıza katılırsan bizlerin menülerine baka baka yaptıqın yanlışları daha iyi anlar ve daha istikrarlı ilerlersin
simit diyeti bozmaz ama akşama kadar başka karbon almamak kaydıyla
inşallah canım o zaman hoşgeldin aramıza
Kızlar bildiğiniz iştah kesici bir şey varmı...mesela tarçının iştak kestiğini söylüyorlar..en azından akşam abur cubur yeme isteğime bi son verebilirim belki..
Ben akşam diyeti bozdum diye sabah o moral bozukluğu ile 1 tane simit yedim..nasıl olsa yapamıyorum olmuyor dedim..ama şimdi sayenizde yine gaza geldim :)) kaldığım yerden devam edicem,
şimdi işyerindeyim , bu arada konu sahibi arkadaşım bende senin gibi muhasebeciyim :)ikiz erkek çocuklarım var 2 yaşındalar.
32 yaşındayım..75 kiloydum geçen hafta 73 e indim..birazda doğumdan kalan ve veremediğim kilolar bunlar..
Dediğim gibi sabah 1 simit yedim..bir sütlü kahve içtim şekersiz.
1 lt su içtim şu ana kadar
öğlen yemeğinde bulgur pilavı ,etli kuru fasülye sebze çorbası ve ayran varmış..ben ne yiyim ve nekadar yiyim :) sevgili arkadaşlarım :)
TEŞEKKÜREDERİM CANIM İLGİNE..
aslına bakarsan hayatımda ilk kez diyet yapıyorum..geçen hafta başladım..bazı şeyleri bilmiyorum o yüzden..
umarım sizlerinde sayesinde kilo verebilirim..10 kilo vermek istiyorum..doğumdan önceki halime dönmeyi öyle çok istiyorumki...
64 filan olsan harika bişey olur :)) temmuza kadar süre verdim kendime..sizce o tarihe kadar kilo vermemin imkanı varmı
Ben Bak daha önce senin yaptığın sistem de diyet yaptım hatta ilaç ta kullandım öğlenleri istediğin kadar yiyip sabah akşam meyve yedim birde bir ürün içiyordum ne oldu donun da biliyomusun verdiğimimm kaç katı aldım ama anladım ki en güzel kilo verme şekli "sağlıklı beslenerek" öğün atlamamadan vermek ve sonuç ne biliyormusun şu an 36 bedenim ve bu beslenmeye başlayalı tam bir sene oldu...
Canım ben sana şu kadarını söyliyim buraya gelip bizim listemizi uygulayıp kilo veremeyen kimseyi görmedik daha
Canım Allah baqışlasın yavrularını
çorba + çok az kuru fasulye(etlerinin hepsini yiyebilirsin)+ayran
Canım Allah baqışlasın yavrularını
çorba + çok az kuru fasulye(etlerinin hepsini yiyebilirsin)+ayran
harikasın canım..seni tebrik ediyorum..36 bedenim diyorsun kaç bedendin daha önce ?
sağlıklı beslenmek öğün atlamamak mı ?
neyse yazdıklarınızda okuyarak öğrenicem işallah nezaman neyin yenmesi gerektiğini..
Canım "bana bak" uslupu biraz sert olmuş kusura bakma düzeltmemeye çalışsam düzeltemedim birden sağlıklı beslnemek evet öğün atlamadan az yiyp sık sık yemek hayatındaki aburcuburları çıkarmak az yemek ben şu an korumadayım o yüzden yedikleirm biraz diyetten biraz fazla artık vermemek için 42 beden dim 67 kiloydum 52 kiloyum şimdi
Kepek ekmeqi kansızlık yapıyor canım buqday çavdar tahıllı tercih edebilirsin
tabiki canım ne yapsan kardırinanmıyorummmm ...süper ozaman :)) çok sevindim buna hattaa çok iştahlandım ( o manada değil tabii )
yalnız şunuda belirtmek isterim bende ikizler olduğu için akşamları zaten haşatım çıkıyor..spora zaman ayırmam mümkün değil..gece yatmadan önce 50 mekik çekiyorum ve bazı bir kaç hareket daha..
birde işyerim müsait olduğu için , odada yalnızım
leslie sansone nin adım sporu var..yarım saatte onu yapıyorum..ancak bukadar yani..
yeterli olurmu
birde çok az kuru fasülye derken ..???
mesela kaç yemek kaşığı....
bide bulgur pilavı var..ondan yemiyimmi