Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar bildiğiniz iştah kesici bir şey varmı...mesela tarçının iştak kestiğini söylüyorlar..en azından akşam abur cubur yeme isteğime bi son verebilirim belki..

Ben akşam diyeti bozdum diye sabah o moral bozukluğu ile 1 tane simit yedim..nasıl olsa yapamıyorum olmuyor dedim..ama şimdi sayenizde yine gaza geldim :)) kaldığım yerden devam edicem,

şimdi işyerindeyim , bu arada konu sahibi arkadaşım bende senin gibi muhasebeciyim :)ikiz erkek çocuklarım var 2 yaşındalar.
32 yaşındayım..75 kiloydum geçen hafta 73 e indim..birazda doğumdan kalan ve veremediğim kilolar bunlar..

Dediğim gibi sabah 1 simit yedim..bir sütlü kahve içtim şekersiz.
1 lt su içtim şu ana kadar

öğlen yemeğinde bulgur pilavı ,etli kuru fasülye sebze çorbası ve ayran varmış..ben ne yiyim ve nekadar yiyim :) sevgili arkadaşlarım :)

Canıımmmmm daha önce senin yaptığın sistem de diyet yaptım hatta ilaç ta kullandım öğlenleri istediğin kadar yiyip sabah akşam meyve yedim birde bir ürün içiyordum ne oldu donun da biliyomusun verdiğimimm kaç katı aldım ama anladım ki en güzel kilo verme şekli "sağlıklı beslenerek" öğün atlamamadan vermek ve sonuç ne biliyormusun şu an 36 bedenim ve bu beslenmeye başlayalı tam bir sene oldu... İsteyince oluyor istikratrlı olman gerekiyor motiveni düşürme
[/QUOTE]

Son düzenleme:

TEŞEKKÜREDERİM CANIM İLGİNE..
aslına bakarsan hayatımda ilk kez diyet yapıyorum..geçen hafta başladım..bazı şeyleri bilmiyorum o yüzden..
umarım sizlerinde sayesinde kilo verebilirim..10 kilo vermek istiyorum..doğumdan önceki halime dönmeyi öyle çok istiyorumki...
64 filan olsan harika bişey olur :)) temmuza kadar süre verdim kendime..sizce o tarihe kadar kilo vermemin imkanı varmı

Canım Allah baqışlasın yavrularını
çorba + çok az kuru fasulye(etlerinin hepsini yiyebilirsin)+ayran

Canım ben sana şu kadarını söyliyim buraya gelip bizim listemizi uygulayıp kilo veremeyen kimseyi görmedik daha

harikasın canım..seni tebrik ediyorum..36 bedenim diyorsun kaç bedendin daha önce ?

sağlıklı beslenmek öğün atlamamak mı ?
neyse yazdıklarınızda okuyarak öğrenicem işallah nezaman neyin yenmesi gerektiğini..

Canım ben sana şu kadarını söyliyim buraya gelip bizim listemizi uygulayıp kilo veremeyen kimseyi görmedik daha

inanmıyorummmm ...süper ozaman :)) çok sevindim buna hattaa çok iştahlandım ( o manada değil tabii )

yalnız şunuda belirtmek isterim bende ikizler olduğu için akşamları zaten haşatım çıkıyor..spora zaman ayırmam mümkün değil..gece yatmadan önce 50 mekik çekiyorum ve bazı bir kaç hareket daha..

birde işyerim müsait olduğu için , odada yalnızım
leslie sansone nin adım sporu var..yarım saatte onu yapıyorum..ancak bukadar yani..

yeterli olurmu

Diyet listemiz arkadaşlarr...

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

ayyy ben bu sayfayı çok beğendimm çok...nekadar yardımcı oluyorsunuz...çok teşekkürederimm herbirinize.işallah istikrarlı olurum...demiyorum olucam

temmuza kadar 10 kilo vermek sizce mümkünmü ?

Canım "bana bak" uslupu biraz sert olmuş kusura bakma düzeltmemeye çalışsam düzeltemedim birden sağlıklı beslnemek evet öğün atlamadan az yiyp sık sık yemek hayatındaki aburcuburları çıkarmak az yemek ben şu an korumadayım o yüzden yedikleirm biraz diyetten biraz fazla artık vermemek için 42 beden dim 67 kiloydum 52 kiloyum şimdi

hayır canım..''bana bak'' diye bir uslup kullanmadın zaten..''ben bak '' yazmışsın..sorun yok yani..yanlış okudun sanırsam :)

kızlar sizleri çok meşgul ettim sorularımla kusura bakmayın lütfen..hatta bu konudaki cahilliğime verin

şimdi ben öğlen ve akşam ekmek yemiyeceğim dimi sabah simit yediğim için..

tabiki canım ne yapsan kardır
birde çok az kuru fasülye derken ..???

mesela kaç yemek kaşığı....
bide bulgur pilavı var..ondan yemiyimmi

2-3 kaşık canım...hayır pilav yeme...

S.a hayırlı sabahlar kızlarr akşam yiğenim şöbiyet almıştı Allah'tan hiç sevmem ama dedim yaa diyete başladımya kesin eve bişeyler gelir kalorilikaloriliii yengeminde şekeri var bizde yer elması yidik bide artık evime gitmek istiyorum misafir olunca öğünler hem istediğin saatte olmuyor hemde istediğin yiyecekler...

Bugün ki menüm;
Sabah: 1 bardak şekersiz çay, 1.5 dilim ekmek, zeytin, azar azar tereyağı ve bal, domates salatalık yeşil biber maydanoz marul ne bulduysak yedik he maşaallahhh

Ara: 1 çay bardağı süt

Öğlen: hiç bilmiyorum dışarda olucaz diyet bisküvi felan yerim heralde yada hiç bişey yemem

Ara: 3 ceviz büyüklüğünde yer elması

Akşam: misafirlikteyiz ne var menüde bilmiyorum ama ben sebze çorba yoğurt felan yerim

2 lt su boool bol yürürüm bugünn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…