Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

erginsena canım sana bir kaç sorum olucak..
1-spor günün hangi saatlerinde yapılmalı..açkenmi tokkenmi
2-ara öğün fındık ceviz badem olabilir demişsin..ölçüsü vardır bunların dimi..kaçartanesi makbuldür :)
3-yoğut tüketirken lıght olması gerekiyormu.
4-sabahları içmemiz gereken su soğukmu sıcakmı olucak
5-sık yemek derken,bu araöğünlerde mi yemekten sayılıyor..sonuçta 2 badem 3 ceviz neyimize yetsinki .. örnek olarak verdim
6-günde 3lt su tüketirken belli aralıklarlamı tüketmemiz gerekiyor..bazen 2 bardak suyu bir seferde içiyorum..sakıncası varmı..

çok sordum biliyorum kusura bakma ..ama ilk etapta olur böyle ..şunları öğreneyimde bidaha olmaz :))

ayrıca tüm samimiyetimle sana teşekkürederim..

evet bu arada kalkınca su içtim hemen bi bardak, yahu evimi çaylarımı menülerimi herseyimi özledim. Bi arkadşaım kekik suyu soğan suyu ve ip atlamayla çok zayıflamış bende eve gidince ipi denemek istiyorum 1 haftada farkeder sanırım... nerde atlıycaz oda var

Canım temmuza daha 4 ay var ve 10 kiloyu çok rahat verirsin, tabi listemize uyarsan

Bence çok güzel

benim adımıda yazın o tabloya lütfen..ozaman dahada hırslanırım..
olurmu ?

Yazdım bile canımm Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, bu da aklında bulunsun

Arzu ablaya sormuşsun ama ben de yardımcı olmaya çalışayım canım.

1- Ben sabahları yapıyorum sporu, kahvaltıdan önce, açken yapmak daha iyi olur.
2- Fındık, badem vs 1 avuç kadar yiyebilirsin en fazla. Ceviz, antep fıstığı vs 5-6 tane yeterli olur. Tok tutuyolar.
3- Light ürünleri ben tercih etmiyorum, genelde yarım yağlı ürünler alırım.
4- Ilık içebilirsin.
5- Günde 3 ana, 3 ara öğün uygundur, zaten badem, ceviz gibi şeyleri ara öğünlerde yiceksin. Listemizi paylaşayım ben tekrar, onu incele canım bu konuda.
6- Sorun olmaz canım, iki bardak 500 ml falan yapar, her öğünden önce 2 bardak içersen günde 3 lt olur zaten.

Umarım yardımcı olmuşumdur canım, sorun olduğunda hiç çekinme

marhaba bende 39 yaşında 1,62 boy ve 80 kg yım kilo vermek istiyorum artık bende varım

Hoşgldiniz aramıza..

Canım temmuza daha 4 ay var ve 10 kiloyu çok rahat verirsin, tabi listemize uyarsan

Bence çok güzel

Yazdım bile canımm Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, bu da aklında bulunsun

üffff tatlım yaaa süper motive ettin beni..harikasın sen..harika :))

şimdi bu gazla ben 15 dk spor yapıcam..leslie sansonenin..

öptüm sizi :))

diyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
yemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli
yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

1-Spor aç karnına yapılır ve sabah yaparsan daha dinamik olursun..
2-En fazla bir avuç..
3-Lihgt deqil normal yoqurt olucak..
4-Oda ısısında canım..
5-3 ana 2 ara öqün yemelisin..
6-Ne zaman istersen ozaman içebilirsin..
BEN sesszı takıp edorummm kacak gıbıııııııııııııı

kızım artı cıkmanın moralsızlıgı var tabe bıdeee
Bahaneye bak..........

Son düzenleme:
anaaaaaaaaaaaaam ne çok konuşuyuonuz çocuğu olan var canı yazmak isteyip yazamayan var cık cık cık

Canım nasıl oldun varmı bir gelişme

zeyyceyyy canım benim 10 kilo fazlam var.. 74 kiloyum şimdi
64 olmak istiyorum temmuza kadar.

Canım nasıl oldun varmı bir gelişme

aynı abla yengeleri ve dayısı dışında destek veren yok dayısıyla konuştuk akşam inanırsanız olur alışacaklar felan diyor, daha önceleri benimkini evlendirmek istiyorlarmış eniştesine halasına söylüyorlarmış bizim oğlana bi kız bulun die o zaman "amaan bulsak kendi oğlumuzu eveririz" diyenler şimdi benden vazgeçsin diye başka kız bulmuşlar benimki de illa sen olacaksın er yada geç bu evin gelini sensin diyor bu akşam görüşücez yüzyüze, herkez sıkıştırıyormuş o kız bize göre değil diye oda size göre olması önemli değil bana göre olması önemli diyor yani durum aynı karşı taraf negatif bizimki hala direniyor...

şimdi spor yapacaktım 15 dk şevke geldiydim ozaman yapmıyım ben..yarın sabah aç karnına yaparım..yada birazdan öğle yemeğimi yicem..ondan 1 yada iki saat sonra yaparım..

diğer sayfalarda maydanoz suyunun ve elmalı sirkenin çok faydasını okudum..şu an elma sirkeli su içiyorum..sabah öğlen ve gece yatmadan önce işallah faydasını görürüm..

birde yeşil çay tüketiyorum sallama olanlardan..günde 2-3 tane

yalnız maydanozu halledemedim..maydonozun suyunu çıkartamadım..çıkartabilseydim onada başlıcaktim..çok iyi ödem atıyo diyorlar ..
blendırda denedim olmadı meyve sıkacağında denedim olmadı rondoda denedim olmadı..olaydı iyiydi..

bende maydanoz suyunu eledim bu yüzden..

ne insanlar var yarabbim..hiç üzülme canım..Allahın dediği olur..gerisi teferruat..birbirinize yazılmışsanız dünya karşınızda dursa yine olu yine olur..içini ferah tut..allahın yazdığını kimse bozamaz.

Oglen ne yıcem bu cezalı gacıya bı onerıde bulunun nuffennn

inşallah canım hayırlısı bende öyle diyorum biz ne dersek diyelim kim ne derse desin Allah'ın cc dediği olacak ve ben işimi Allah'a havale ettim...En güzel şey tevekkül

hayırlısı olsun canım siznkiler ne düşünüyor bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…