meleekkk niye sesin çıkmıyor quuuuu
TEŞEKKÜREDERİM CANIM İLGİNE..
aslına bakarsan hayatımda ilk kez diyet yapıyorum..geçen hafta başladım..bazı şeyleri bilmiyorum o yüzden..
umarım sizlerinde sayesinde kilo verebilirim..10 kilo vermek istiyorum..doğumdan önceki halime dönmeyi öyle çok istiyorumki...
64 filan olsan harika bişey olur :)) temmuza kadar süre verdim kendime..sizce o tarihe kadar kilo vermemin imkanı varmı
inanmıyorummmm ...süper ozaman :)) çok sevindim buna hattaa çok iştahlandım ( o manada değil tabii )
yalnız şunuda belirtmek isterim bende ikizler olduğu için akşamları zaten haşatım çıkıyor..spora zaman ayırmam mümkün değil..gece yatmadan önce 50 mekik çekiyorum ve bazı bir kaç hareket daha..
birde işyerim müsait olduğu için , odada yalnızım
leslie sansone nin adım sporu var..yarım saatte onu yapıyorum..ancak bukadar yani..
yeterli olurmu
benim adımıda yazın o tabloya lütfen..ozaman dahada hırslanırım..
olurmu ?
erginsena canım sana bir kaç sorum olucak..
1-spor günün hangi saatlerinde yapılmalı..açkenmi tokkenmi
2-ara öğün fındık ceviz badem olabilir demişsin..ölçüsü vardır bunların dimi..kaçartanesi makbuldür :)
3-yoğut tüketirken lıght olması gerekiyormu.
4-sabahları içmemiz gereken su soğukmu sıcakmı olucak
5-sık yemek derken,bu araöğünlerde mi yemekten sayılıyor..sonuçta 2 badem 3 ceviz neyimize yetsinki .. örnek olarak verdim
6-günde 3lt su tüketirken belli aralıklarlamı tüketmemiz gerekiyor..bazen 2 bardak suyu bir seferde içiyorum..sakıncası varmı..
çok sordum biliyorum kusura bakma ..ama ilk etapta olur böyle ..şunları öğreneyimde bidaha olmaz :))
ayrıca tüm samimiyetimle sana teşekkürederim..
Arkadaşlar kusura bakmayın konunuza daldım böyle ama acil yardıma ihtiyacım var..
Ben akşama kadar yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum..işyerimde olduğum için kolay oluyor..ama akşam eve gidince sirkeli su yoğurt filan bastırıyorum ama yatacak zaman olanlar oluyor..akşam mesela bir dilim kek yedim kola içtim boza içtim(( dayanamadım...tam yatacak zaman engel olamıyorum kendime..
Napıcam bişey söyleyin..sabahtan akşama kadar yaptığım diyette boşa gidiyor yaa(
bi akıl verin hadi
marhaba bende 39 yaşında 1,62 boy ve 80 kg yım kilo vermek istiyorum artık bende varım
Canım ya seni gerçekten tebrik ederim bende uzun süredir bakıyorum sitelere nasıl spor ve diyet yapabilirim diye senin azmini okuyunca bravo dedim benimde 12 ve 4yaşlarında oğullarım var ikinci doğumdan sonra malesef çok kilom kaldı bakalım sizlerle beraber atacam bu kiloları inşallah
Canım temmuza daha 4 ay var ve 10 kiloyu çok rahat verirsin, tabi listemize uyarsan
Bence çok güzel
Yazdım bile canımmCuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, bu da aklında bulunsun
1-Spor aç karnına yapılır ve sabah yaparsan daha dinamik olursun..erginsena canım sana bir kaç sorum olucak..
1-spor günün hangi saatlerinde yapılmalı..açkenmi tokkenmi
2-ara öğün fındık ceviz badem olabilir demişsin..ölçüsü vardır bunların dimi..kaçartanesi makbuldür :)
3-yoğut tüketirken lıght olması gerekiyormu.
4-sabahları içmemiz gereken su soğukmu sıcakmı olucak
5-sık yemek derken,bu araöğünlerde mi yemekten sayılıyor..sonuçta 2 badem 3 ceviz neyimize yetsinki .. örnek olarak verdim
6-günde 3lt su tüketirken belli aralıklarlamı tüketmemiz gerekiyor..bazen 2 bardak suyu bir seferde içiyorum..sakıncası varmı..
çok sordum biliyorum kusura bakma ..ama ilk etapta olur böyle ..şunları öğreneyimde bidaha olmaz :))
ayrıca tüm samimiyetimle sana teşekkürederim..
Bahaneye bak..........BEN sesszı takıp edorummm kacak gıbıııııııııııııı
kızım artı cıkmanın moralsızlıgı var tabe bıdeee
Canımıniçi Rabbimiz her ne sıkıntın varsa feraha ulaştırsın herşeyi gönlüne göre versin tatlım...bende üşüyorum tipik sena halisıcak süt ısıttım şimdi küçük küçük onu yudumluyorum... sen nasılsın ufaklıkla aran nasıl ?[
/QUOTE]
amiiiiiiin ablacımgeçmiş olsun bak şimdi tarçınlı süt bende içicem çok canım çektiben iyi olmaya çalışıyorum uykusuzum yorgunum ama bi gülüyo herşeyi unutuyorum sonra sil baştan
bende aynen dayanamadığım bi şey olursa yiyorum sonraaaaaaaa hiiiiç çaktırmadan sanki az önce içine fil kaçan başkasıymış gibi diyete devamCanım pide yenmezmi yaa ben o pideleri bir güzel yerim varsın 2-3 gün artıda çıkayım ne var yani...diyetinin içinde bu tür kaçamaklara yer vermezsen sonra yediqin an kilo alırsın...ben hep yedim ama kiloda verdim vücudunu korkak alıştırma...
korkmaaa kesinlikle arada kaçamak lazım hatta ben ödül olarak bir kilo ve üzeri verdiğim hafta pazar günü off yapıyodum canım ne isterse..ama p.tesi devam vee cuma yine eksi oluyodumOylede arzucum ne bılım korkuorum ıste :18:
hep beraber inşAllah sevineceğiz bu haftatıpkı eskı gunler gıbı ne gobekler attım burda ben demı ılknurcum ya vay beeeeeeeeeee
sorma benimkide akşam ekmeğe bal kaymak sürmüş bi kere ısır noolur diyor
Bu eşler çevresindeki insanlar çok sinir bozucu benimki dün akşam mantarlı mısırlı pilav yapmış vay efendim yiyecekmişimYedirmek için baya uğraştı ama ben yemedim çok bzuldu(bir daha yemek yapmıyacakmışşş beyefendi ) ya kiloluyken zayıfla diye dalga geçer çok yiyorsun derler dikkat edince hepsi yemeye uğraştırıyor çok sinir bozucu zayıflayınca güzel oluyoruz yaa şekerim kıskanıyolar bizi
marhaba bende 39 yaşında 1,62 boy ve 80 kg yım kilo vermek istiyorum artık bende varım
acıkıp mutfağa girince önce iki bardak su iç.sonra hala açmısın ona bak.hala açsan hemen bi tarçınlı bitki çayı tabii çubuk tarçın yada süt.kesinlikle geçecek.bide akşamı atlarsan yatmadan acıkırsın kesinlikle akşamı atlamaArkadaşlar kusura bakmayın konunuza daldım böyle ama acil yardıma ihtiyacım var..
Ben akşama kadar yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum..işyerimde olduğum için kolay oluyor..ama akşam eve gidince sirkeli su yoğurt filan bastırıyorum ama yatacak zaman olanlar oluyor..akşam mesela bir dilim kek yedim kola içtim boza içtim(( dayanamadım...tam yatacak zaman engel olamıyorum kendime..
Napıcam bişey söyleyin..sabahtan akşama kadar yaptığım diyette boşa gidiyor yaa(
bi akıl verin hadi
ayyy ben bu sayfayı çok beğendimm çok...nekadar yardımcı oluyorsunuz...çok teşekkürederimm herbirinize.işallah istikrarlı olurum...demiyorum olucam
temmuza kadar 10 kilo vermek sizce mümkünmü ?
kaç kilo fazlan varki temmuza kadar.benim 12 kilo fazlam var kendime verdiğim süre 3,5 ay...daha önce 17 kiloyu 4,5 ayda falan vermiştim ve bu yöntemlerle sadece bir hafta artıda çıkmıştım
evet bu arada kalkınca su içtim hemen bi bardak, yahu evimi çaylarımı menülerimi herseyimi özledim. Bi arkadşaım kekik suyu soğan suyu ve ip atlamayla çok zayıflamış bende eve gidince ipi denemek istiyorum 1 haftada farkeder sanırım... nerde atlıycaz oda var
sahi 1 soru daha
sporu açkenmi yapıcaz tokken mi ?
bilemedim :44:
Canım nasıl oldun varmı bir gelişme
aynı abla yengeleri ve dayısı dışında destek veren yok dayısıyla konuştuk akşam inanırsanız olur alışacaklar felan diyor, daha önceleri benimkini evlendirmek istiyorlarmış eniştesine halasına söylüyorlarmış bizim oğlana bi kız bulun die o zaman "amaan bulsak kendi oğlumuzu eveririz" diyenler şimdi benden vazgeçsin diye başka kız bulmuşlar benimki de illa sen olacaksın er yada geç bu evin gelini sensin diyor bu akşam görüşücez yüzyüze, herkez sıkıştırıyormuş o kız bize göre değil diye oda size göre olması önemli değil bana göre olması önemli diyor yani durum aynı karşı taraf negatif bizimki hala direniyor...
1-Spor aç karnına yapılır ve sabah yaparsan daha dinamik olursun..
2-En fazla bir avuç..
3-Lihgt deqil normal yoqurt olucak..
4-Oda ısısında canım..
5-3 ana 2 ara öqün yemelisin..
6-Ne zaman istersen ozaman içebilirsin..
Bahaneye bak..........
ne insanlar var yarabbim..hiç üzülme canım..Allahın dediği olur..gerisi teferruat..birbirinize yazılmışsanız dünya karşınızda dursa yine olu yine olur..içini ferah tut..allahın yazdığını kimse bozamaz.
aynı abla yengeleri ve dayısı dışında destek veren yok dayısıyla konuştuk akşam inanırsanız olur alışacaklar felan diyor, daha önceleri benimkini evlendirmek istiyorlarmış eniştesine halasına söylüyorlarmış bizim oğlana bi kız bulun die o zaman "amaan bulsak kendi oğlumuzu eveririz" diyenler şimdi benden vazgeçsin diye başka kız bulmuşlar benimki de illa sen olacaksın er yada geç bu evin gelini sensin diyor bu akşam görüşücez yüzyüze, herkez sıkıştırıyormuş o kız bize göre değil diye oda size göre olması önemli değil bana göre olması önemli diyor yani durum aynı karşı taraf negatif bizimki hala direniyor...