Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar Günaydınnnnn
günaydın canım
eşin anlaşılan kilolu deqil canım

demekki diyetini yanlış yapıyorsunki akşam azıkıyorsun...acıkmamamn lazım...nerde yanlış yaptıqını görmemiz için menülerini paylaşman gerekir..bu arada hoşgeldin canım

Son düzenleme:
Hoşbulduk teşekkürederim..

Sabah
salata domates peynir zeytin tam buğday ekmeği

ara
yoğurt

öğlen
iş yerinde ne yemeği varsa 3-5 kaşık
diğer menülerden almıyorum..tatlı varsa onuda almıyorum
1 dilim kepek ekmeği

ara
meyve

akşam

yok---

akşam yemeği yemiyorum

günde 2-3 lt su
bol bol yeşil çay
sabah ve gece yatarken elma sirkeli su

anlamadımki yanlış nerde

yatacak zaman atıştırma krizi tutuyor..midem kıyılıyor
dayanamıyorum..olmıcak şeyler atıyorum ağzıma

napıcam ben

canım genel bir liste vermişsin böyle olmaz...mesela dün ne yesiysen oranlaıryla birlikte yazmalısın...ve öqün atlaman çok yanlış...
merhaba NASIL BAŞARDIN BELLİ BİR LİSTEN VARMI

var canım sanırım 7. yada 9. sayfada olmazı lazım...istedim azmettim ve başardım hatta hiç zorlanmadım...

Eşim kilolu değil canım benim ekmekle pilav yiyor birde alsada çabuk alıyo çabuk veriyor biraz ekmeği azltsa veriyor kilo

Dün
sabah
1 salata
2 dilim buğday ekmeği
1 dilim kaşar peyniri

ara
100 gr lıght yoğurt

öğlen

4 kaşık bamya yemeği
2 kaşık makarna haşlama

ara
100 gr lıght yoğurt

akşam
1 kase yoğurt içine yarım elma ve yarım ayva doğradım.2 kaşık tarçın döktüm yedim
gün içinde 3lt su tükettim
bol bol yeşil çay içtim

gece yatmadan önce midem kıyıldı
sabredemedim
1 bardak boza
1 tane kek hatta 2 sayılır baya büyüktü
1 bardak kola içtim
(

durum bu canım

yanlışım nerde

Dün akşam diyeti bozdum diye canım sıkıldı.moralim bozuldu..sabahta 1 simit yedim..yapamıcam heralde bu işi diye

halbuki geçen hafta 2,5 kilo vermiştim..

Ama şimdi moral sıfır yani ..o derece...

Canım nohut pilav ve biber dolması aynı gün hiç olmamış gel dövem senii

afiyet olsun canım

Haklısın ablacım, daha dikkatli olcam

Canım akşam yemeğini atladığın için, gece acıkman çok normal Öğün atlamazsan, tok kalırsın.

marhaba bende 39 yaşında 1,62 boy ve 80 kg yım kilo vermek istiyorum artık bende varım

Hoşgeldinn

Canım ya seni gerçekten tebrik ederim bende uzun süredir bakıyorum sitelere nasıl spor ve diyet yapabilirim diye senin azmini okuyunca bravo dedim benimde 12 ve 4yaşlarında oğullarım var ikinci doğumdan sonra malesef çok kilom kaldı bakalım sizlerle beraber atacam bu kiloları inşallah

Dün akşam diyeti bozdum diye canım sıkıldı.moralim bozuldu..sabahta 1 simit yedim..yapamıcam heralde bu işi diye

Canım moralini sakın düşürme. Başaramazsın diye bir şey yok, illa ki gidicek o fazlalıklar. Sen de aramıza katıl, her gün menülerini yaz buraya, yanlışların varsa bulup düzeltelim. Buraya gelince insanın motivasyonu hiç düşmüyor. Ben de geçen haftaya kadar böyleydim bak, gecenin bi vakti yiyip içiyodum. Çünkü buraya düzenli gelmiyordum ve motivasyonum hep düşüktü. Şimdi her gün mutlaka geliyorum menülerimi yazmaya

Yanlışın canım benim öğün atlaman akşamı yememen akşam ye ama hafif şeyler ye çorba+salata sebze+yoğurt ye bir şey yani

Aramıza hoşgeldin o zamannn

tamam canım...aynen devam edicem öyleyse..şu gece atıştırmalarım olmazsa iyi olacak ama işte pöff..
Akşam yemediğim içinmi oluyor böyle ?

Canım öncelikle en önmeli öqünümüz kahvaltıdır...kahvaltımızı son derece sıkı yapmamız gerekiyor...ben her kahvaltıda mutlaka 1 haşlanmış yumurta olması taraftarıyım hem tok tutuyor hemde kilo vermemize yardımcı...öqlen öqünlerinde önden mutlaka azda olsa çorba içilmeli..sonrasında mümkünse tercihimizi et ürünlerinden yaparsak vücudumuzun kilo vermesi hızlanır eqer et yiyemezsek mutlaka sebze yemeliyiz...makarna pilav gibi hamursu ve karbondeqeri yüksek gıdaları mümkün oldukça yemiyoruz en fazla haftada 1 defa 2 kaşık...ve asla öqün atlamamalıyız...akşam tek çeşit yemek yiyerek günü tamamlamalıyız ve sonrasında ara öqün yapmamalıyız çünkü o enerjiyi tüketemeden yatıp uyucaz...ve son derece önemli bişey daha şeker..hayatımızdan tamamen çıkarıcaz akşam kola içmişsin bu bütün menünü tek başına mahvedecek kadar korkunç bir içecek...boza dersen başlı başına karbonhidrat...bu menüyle kilo verilmez canım hatta alınır...eqer aramıza katılırsan bizlerin menülerine baka baka yaptıqın yanlışları daha iyi anlar ve daha istikrarlı ilerlersin

simit diyeti bozmaz ama akşama kadar başka karbon almamak kaydıyla

inşallah canım o zaman hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…