Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlaar
dünkü menümbu sabah
uyanınca 3 bardak su
30 dk yürüyüş
peynirli yumurta 1 er tanetambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve roka,domates
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen
8 kaşık etli kuru fasulye,3 kaşık pilav
ara
yeşilçay,siyahçay
neskafe
akşam
1 elma
1 bardak süt
küçük bir ısırık cevizli sucuk
küçük bir ısırık muz
su
günaydıııın kıızlaaar
bu sabah
uyanınca 2 büyük bardak su
50 dakika koşu bandında yürüyüş
biraz hareket
bir büyük bardak elma sirkeli ballı su
1 bardak su
kahvaltı
1,5 yumurta
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek
tulum peyniri,beyaz peynir limonlu roka,ceviz
ara
siyahçay+yeşilçay
öğlen
annem ne pişirdiyse
akşam
yetiştirirsem saat 6 ya tavuk yemeği yapıcam,yetiştiremezsem elma ve süt içerim

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarrrr
diyet yapmak ve hergün düşen rakamları görmek ne güzel bişey böylee :119: dünkü kaçamaklı menüme raqmen 900 qram daha gitmişş yuppiiiii
günaydıııın, senin adına çok sevindim canım,umarım hayatımızda gidenler kötü şeyler ve kilolar olur

amin canım inşallahhhhh

Son düzenleme:
kızlar off yaaaa :84::84:::84:
ben içli köfteyi çook seviyorum ve bir arkadaşımın yengeside çok güzel yapıyor....diyete başlamadan önce içli köfte yapıp beni çaqırın demiştim şimdi arkadaşım tel açtı cumartesi içli köfte yemeye çaqırıyor okadar isteyip isteyipte gelemem diyetteyim diyemedim gidiecem ve yicem yaniii

gerçekten işin cok zor ablacım kaçamak yapsan toparlaması zor oluyor gitmesen olmaz inşallah yersende dengelersin bi şekilde

yememek ayıp olur hem sen beni çağırın demişsin dikkatli yiyceksin,sabah çok az yersin, akşam yemezsin mesela,daha çok yürürsün, sen ustamızsın unuttunmu

merhaba gulanne canımm sen yenisin galiba yeni gördüm seni yasın kaç kilon kaç hedefin kaç

canım ben bu topicte yeniyim,32 yaşındayım,82.8 kiloyum hedefim 60 umarım başarırım,herkes başarır

gerçekten işin cok zor ablacım kaçamak yapsan toparlaması zor oluyor gitmesen olmaz inşallah yersende dengelersin bi şekilde

bencede

umarım basarırsın isteyince oluyor bende 21 yasındayımmm

Canım benim evet 10 kilonu verdikten sonra al kiyafet o zaman anlayacaksın iyiyki sağlıklı beslenmişim diyeceksin çokk mutlu olacaksın hatta o halinin fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyorum ..

Bende senin yerinde olsam hayır diyemezdim onu yedin diye akşam yemezsin dengelersin Bayılırım içli köfteye yollasana buraya

Canım benim evet 10 kilonu verdikten sonra al kiyafet o zaman anlayacaksın iyiyki sağlıklı beslenmişim diyeceksin çokk mutlu olacaksın hatta o halinin fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyorum ..
inşallah canım benimmm tabiki o zman gelsin fotolarımı ayarlarım eski yeni halim die farka bakarsınız

canın niye sıkılıyoo kıı ,söyle yardımcı olalım
işim gücüm yok evde kös kös oturuyorum gelsenize laflayalım yaparız haşlama sebze oturup yeriz
çok az yemeyi düşünmüyorum sabah akşam ve ertesi günü fazlasıyla dengeklemeye razıyım yeterki çok yiyim çok seviyorum çünkü hatta kalanını eve bile getirebilirim

Bende senin yerinde olsam hayır diyemezdim onu yedin diye akşam yemezsin dengelersin Bayılırım içli köfteye yollasana buraya

olmasss hepsi benim

Hoşgeldin ablacım tekrar.. Yaza az kaldıı, hemen dön diyetine, arayı uzatma, özlüyoruz seni

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarrrr
diyet yapmak ve hergün düşen rakamları görmek ne güzel bişey böylee :119: dünkü kaçamaklı menüme raqmen 900 qram daha gitmişş yuppiiiii

Ablacımm tebrik ederim süpersin sen, maşallah

Aynen canımm, biliyosun ben de evde hazırlanıyorum, pek çıkmadığım için almıyorum bir şey. Aynı senin gibi düşünüyorum, incelince alırım diye.. İnşallah 36 beden giysiler almaya hep birlikte çıkalım tatlımmm

Ben kesin toparlayamazdım ama sen dengelersin ablacım, süpersin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…